Globus. A co v něm?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
7.5.16 22:26

Globus.. A co v něm?

Ahoj, jezdíte do globusu přímo pro nějaké výrobky které třeba jinde moc nemají? Já jsem tam driv nechodila protože ho nemam moc blízko ale třeba klíčky kupuji jen tam protože jinde jsem je neviděla.. A nebo kukuřičné ovesné kaše :) máte taky něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
7.5.16 22:28

Sekanou v housce - tu nemaj nikde jinde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
7.5.16 22:32

Jooo sekaná v housce..ta je nejlepší :pankac: :pankac: :pankac:

My tam jezdíme pravidelně pro maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
7.5.16 23:35
@Gina108 píše:
Sekanou v housce - tu nemaj nikde jinde. 8)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.5.16 00:05

No parada uz na ni mam chut :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
8.5.16 00:17

Sekanou v housce, pizzu, rohlíky s mákem, Sacher dort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
8.5.16 00:59

Já z tama miluju povidlový koláčky s drobenkou :srdce: ale celkově je pro mě Globus nejlepší obchod. Mají krásný maso a ovoce i zeleninu největší výběr..jenom nakupovat tam denně tak asi zbankrotuju a za chvilku se neunesu právě kvůli jejich skvělýmu pečivu. a to už vůbec nemluvím o jejich cukrárně a jahodových řezech :oops:..No nic tak už vím kam zítra odpo jedu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.16 02:11

Taky jsou dobrý jejich papírový kapesníky v krabici, ať to není jen o tom žrádle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.5.16 06:05

Já mám ráda maso, třeba ostravské klobásy tam mají chutove moc dobré, brynzu vždy čerstvou, celozrnné rohlíčky jsou moc dobré. nejlevnejsi toaleták. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.5.16 06:05
@mirecekblbecek píše:
Já mám ráda maso, třeba ostravské klobásy tam mají chutove moc dobré, brynzu vždy čerstvou, celozrnné rohlíčky jsou moc dobré. nejlevnejsi toaleták. :mrgreen:

zákusky vždy čerstvé a spravou šlehačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.5.16 06:46

Kysely okurky, kysane zeli ve sklenici, spousta bezlepkovych produktu, uzeniny, syry, instantni bramborove knedliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
8.5.16 06:47

Holky ono je to v rubrice,,Cvičíme, krásníme a třeba i hubnebe,, tak jestli zakladatelka nechtela zdravou stravu :D jinak my kupujeme krome sekane v housce hl. Jejich uzeninu a salaty :) a taky nam vyhovuje stelivo pro kocky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.5.16 06:51

Maso, uzeniny, na to je Globus vyhlášený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
8.5.16 07:09

Takhle, Globus je super v tom, ze clovek nakoupi vse, anizby musel obihat mistniho reznika kvuli masu, pekarstvi kvuli pecivu, cukrarnu kvuli zakuskum, protoze tyto veci maji v Globusu vyborne, nesrovnatelne s jinymi hypermarkety. Ale uz bych nerekla, ze jsou lepsi nez zbozi ve specializovanych prodejnach. Co se tyce ovoce a zeleniny, obcas si rikam, ze zkousi, co je jeste ochoten clovek koupit, zvlast cibuli maji v posledni dobe pod koupitelnou urovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.5.16 07:28

Pečivo, za mě jednoznačně nejlepší pečivo, co se dá koupit. A jinak já nevím víceméně všechno tam kupuji ;) kromě oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák