Globus. A co v něm?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30946
8.5.16 10:21

@mirecekblbecek A na co potrebujes ty to mrazene ovoce? Ja treba na knedliky, kolace… Prijde mne jedno, zda si ho v lete zmrazim sama nebo ho v lednu koupim mrazene v obchode, pokud nemrazim domaci. Pak alespon nema clovek zacpanou pulku mrazaku ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.5.16 10:26
@Cuddy píše:
@mirecekblbecek A na co potrebujes ty to mrazene ovoce? Ja treba na knedliky, kolace… Prijde mne jedno, zda si ho v lete zmrazim sama nebo ho v lednu koupim mrazene v obchode, pokud nemrazim domaci. Pak alespon nema clovek zacpanou pulku mrazaku ovocem.

já to právě mrazím jen na ten čaj ať nepijem tolik chemie.ty kompotové broskve používám na dorty-florida, jiné mnamky. hlavní rozdím je ten, že ty broskve jsou v cukru, kdežto to mražené je bez a docukrovat se nedá, ledaže bys dělala nanuky, takže mix.je žádaný. do knedlíků to teče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
8.5.16 10:33

@mirecekblbecek Bezne delam knedliky z mrazenych merunek, svestek, jahod a netece mne nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.5.16 10:37
@Martinik píše:
@elen-ka dívala jsem se, ale nic zrovna doma od Alnatury nemám, tak nevím, jak to je. V déemku by ji každopádně mělo nahradit to jejich Bio, tak doufám, že to bude ve srovnatelné kvalitě. Já se sháněla po cizrně a ta právě od Alnatury už nebyla a od Bio ještě ne :?

A kdy by to mělo končit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.16 10:41

@mirecekblbecek ty si dělej, co chceš :nevim: Mimochodem takové čerstvé jahody v zimě asi taky nebudou kdovíjaká hitparáda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
8.5.16 10:41

A který chleba třeba nakupujete v Globusu, který je dobrý? Zezačátku tam ty chleby měli opravdu dobré, ale poslední dobou se mi zdají čím dál tím horší, nevím :think: Všechno je to tam teď takové drolivé, do druhého dne se to téměř nedá jíst :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.5.16 10:43
@Martinik píše:
@mirecekblbecek ty si dělej, co chceš :nevim: Mimochodem takové čerstvé jahody v zimě asi taky nebudou kdovíjaká hitparáda…

nejsou hitparáda, to netvrdím, taky je kupuju sporadicky, na dorty. prostě mi vadí kyselé a rozblemcané. takto ovoce chutnat nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.16 10:49

@Zuzuku tak jsem mrkla na Wikipedii a Alnatura je samostatná značka. Psali tam i o tom déemku, že se rozhodlo nahradit ji svojí privátní bio značkou. Z toho, co říkala ta prodavačka v dm, mi přišlo, že už jenom doprodávají zásoby. Tak třeba se to Globusu nebude týkat, vlastně asi ani není důvod, s déemkem snad v tomhle nijak propojení nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.16 10:52
@samuelle píše:
A který chleba třeba nakupujete v Globusu, který je dobrý? Zezačátku tam ty chleby měli opravdu dobré, ale poslední dobou se mi zdají čím dál tím horší, nevím :think: Všechno je to tam teď takové drolivé, do druhého dne se to téměř nedá jíst :?

I ty kváskové? Manželovi chutná dřevorubeckej, ten teda nevím, jestli je zrovna kváskovej, ale ten se dá jíst pár dní. Já ho teda nemám ráda, protože má takovou tu rozpraskanou kůrku, takže když zakrojím, rozletí se drobky po celé kuchyni :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.5.16 10:55
@samuelle píše:
A který chleba třeba nakupujete v Globusu, který je dobrý? Zezačátku tam ty chleby měli opravdu dobré, ale poslední dobou se mi zdají čím dál tím horší, nevím :think: Všechno je to tam teď takové drolivé, do druhého dne se to téměř nedá jíst :?

taky mám ten pocit, že ty chleby nejsou dobré, já peču doma žitný se semínky, když mám kvásek i ten a nedá se srovnat s tím z globusu, prostě jsou šizené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.16 11:05
@mirecekblbecek píše:
taky mám ten pocit, že ty chleby nejsou dobré, já peču doma žitný se semínky, když mám kvásek i ten a nedá se srovnat s tím z globusu, prostě jsou šizené.

@Zuzuku ty jo, kašli na celý Globus, ovoce si zamraz svoje, chleba si upeč domácí… a máš to vyřešený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
8.5.16 11:10

Široký výběr chlebů/pečiva, šunka Globus a Sedlácká, klobásy na gril, čerstvé a dobré maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.5.16 11:16

Naopak, jednou jsem koupila sýr eidam globus a byla to neuvěřitelná sr..čka, od té doby jsem ho nekoupila, tak nevím, zda už je ok. cibule taky občas hnus.ale s tou cibulí je problém všude. děláte někdo nudle ze semolinové mouky,?právě v globusu ji mají ale teda 50za kg to je hnus. vyjímečně dělám domácí nudle vlasové, děcka je zbožnují, ale člověk se tak nadře s vyvalováním, jak je udělám, mám pocit, že jsem byla v posilovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
8.5.16 16:08
@mirecekblbecek píše:
k čemu potřebuješ mražené ovoce? po rozmražení je to jen rozblemcaná kyselá voda. když už potřebuju jahody v zimě, koupím čerstvé, nebo kompot, ten naprosto vyjímečně, mám ráda broskve. ovoce doma mrazím, dělám čaj.

Zrovna tohle mrazene ovoce je prave moc dobre, jako by to clovek mel vlastní. Např. konkrétně borůvky.
Jinak-pobavila jsem se, čerstvé jahody v zimě? :D ale tak ok. proč tedy lezes do debaty o Globusu kdyz je tam vše špatne? Mas potřebu ukázat ze jsi lepší a pochlubit se? Gratuluji a tleskam :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3436
8.5.16 16:22
@Marie432875 píše:
Zrovna tohle mrazene ovoce je prave moc dobre, jako by to clovek mel vlastní. Např. konkrétně borůvky.
Jinak-pobavila jsem se, čerstvé jahody v zimě? :D ale tak ok. proč tedy lezes do debaty o Globusu kdyz je tam vše špatne? Mas potřebu ukázat ze jsi lepší a pochlubit se? Gratuluji a tleskam :potlesk:

uklidni se, projevila jsem názor, jako ty, není tam vše špatně, ovoce mrazené nekupuji nikde, je tam ale dost jiného, jestli jsi četla příspěvky proč tam chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák