Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hofka píše:
Maso, uzeniny, na to je Globus vyhlášený
Jo tak to také musím souhlasit, výborné ![]()
Obecně privatni značka Globus je velmi dobra - mam moc vyhovuje (jmenovitě olivový olej, těstoviny, kapesniky,…, dále kosmetika Natuvell-též privatni značka, cena více nez luxusní a kvalita super-sprchace, mýdlo, pasta…). I Korrekt neni špatná značka, ale jak u čeho, ta je spis o ceně.
Samozřejmě řeznictvi a maso super, ostravské klobasky jinde lepší neexistuji!!, špekáčky, sušené maso (to byla specialita v Brne, nevim zda ho mají všude), no dále např možnost vážených mrazenych potravin-zelenina a ovoce, přílohy, polotovary (hranolky, smazeny květák, atd). No a v neposlední radě Scan&Go!! Uz nenakupujeme jinak ![]()
@Marie432875 to mražený na váhu je super, že si člověk může vzít, fakt kolik potřebuje ![]()
@Zuzuku píše:
Ahoj, jezdíte do globusu přímo pro nějaké výrobky které třeba jinde moc nemají? Já jsem tam driv nechodila protože ho nemam moc blízko ale třeba klíčky kupuji jen tam protože jinde jsem je neviděla.. A nebo kukuřičné ovesné kašemáte taky něco?
Jo pro žitný chleba, ale pravda je, že my máme globus jako jeden z marketů nejblíže.
@Martinik píše:
@Marie432875 to mražený na váhu je super, že si člověk může vzít, fakt kolik potřebuje
já zase nejsem příznivce kupovat něco na váhu, protože obchodník neustále přisypává nové na staré, tím se to promíchá, takže si myslím, že kupuju staré, třeba napadené plísní, ta není vidět. stejně jako pistácie, které tam mají po pytlích mega vsadím boty, že je to vše naspod napadeno plísní. takže já koupím balíček a vím, vidím, spotřebu.
@Cuddy Souhlasím s tím, že ovoce a zelenina je někdy fakt strašná, teda aspoň tady u nás v ČB, někdy žasnu jakou tam mají…
Jinak určitě maso a masné výrobky a pečivo.
@Martinik píše:
A taky tam občas kupuju Alnaturu, ale ta prý končí…
Aha, já ji tam taky kupuju, má končit v Globusu nebo úplně u nás?
@nikdy niikdyy no mně to říkala prodavačka v déemku, že Alnatura končí, že ji nahrazujou tou jejich druhou bio značkou. Mám tedy za to, že Alnatura je privátní značka dm… Jestli ne, tak možná myslela, že končí jenom v tom déemku ![]()
@Martinik píše:
@nikdy niikdyy no mně to říkala prodavačka v déemku, že Alnatura končí, že ji nahrazujou tou jejich druhou bio značkou. Mám tedy za to, že Alnatura je privátní značka dm… Jestli ne, tak možná myslela, že končí jenom v tom déemku
Marti, tak já budu doufat, že končí jen v tom DM, ne v Globusu. Kupujeme od Alnatury rýžové mléko a nechce se mi zase dělat kolečko ochutnávání co mi sedne a co ne ![]()
@elen-ka dívala jsem se, ale nic zrovna doma od Alnatury nemám, tak nevím, jak to je. V déemku by ji každopádně mělo nahradit to jejich Bio, tak doufám, že to bude ve srovnatelné kvalitě. Já se sháněla po cizrně a ta právě od Alnatury už nebyla a od Bio ještě ne ![]()
@Martinik píše:
@Marie432875 to mražený na váhu je super, že si člověk může vzít, fakt kolik potřebuje
Jo jo a hlavně -konkrétně u toho ovoce- clovek vidí co bere, ze nekupuje sáček zmrazeneho ledu a rozmackaneho čehosi ![]()
@Marie432875 píše:
Jo jo a hlavně -konkrétně u toho ovoce- clovek vidí co bere, ze nekupuje sáček zmrazeneho ledu a rozmackaneho čehosi
k čemu potřebuješ mražené ovoce? po rozmražení je to jen rozblemcaná kyselá voda. když už potřebuju jahody v zimě, koupím čerstvé, nebo kompot, ten naprosto vyjímečně, mám ráda broskve. ovoce doma mrazím, dělám čaj.