Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásný den přeji. Už prosím někdo vyzkoušel nové pleny Natuvell z Globusu? Koupila jsem to jejich balení 2 ks na zkoušku, ale obě mi dítko zlikvidovalo dřív, než jsem mohla zjistit, zda třeba neprotíkají
Díky za reakce! ![]()
Kamaradka a je s nimi nadmiru spokojena
… z vlastni zkusenosti nevim ale jen „jedna pani povidala“
![]()
Také tam jezdíme pro maso. Dále tam mám ráda velký výběr moštů. Také tam mají jeden druh pudingu, co byl kdesi vyhodnocen jako výborný. Akorát že je dost drahý
. Dále kupujeme jejich papírové kapesníky, tu jejich značku. Pečivo. Před vánocemi a velikonocemi mají perfektní nabídku aktuálního zboží (pochutiny- čokolády apod.). Je toho víc, ale teď momentálně si už dál nevzpomenu ![]()
V Globusu se nedá koupit žádný pečivo, za pár hodin se drobí a je tak akorát na strouhanku. Kupuji jedině kmínový chleba, ten je dobrý, jinak koupím sem tam koblihy. Maso tam ráda nakupuji i uzeniny, ale někdy mám pocit, že všechny jejich šunky mají stejnou chuť. ![]()
Ovoce jak kdy, ale někdy děs a hrůza, zvlášť citrusy (ovoce kupuji spíš v Lidlu). A jejich značka Natuvel je dobrá, ráda ji kupuji. Obecně je ale Globus dost drahý.
Maso ano, to mají opravdu dobré, ještě se mi nestalo, že by maso nějak nehezky zapáchalo a to se mi to běžně stává i ve specializované masně.
jitrnice, jelita, prejt…
My tam dále kupujeme třeba balený karlovarský knedlík.
A jak mají za pokladnama tu kavárno-cukrárnu tak tam já můžu čokoládový řez. Ten je bomba.
Kde jsi na tom byla, že se v Globusu nedá koupit žádné pečivo a po pár hodinách se drolí?
Kupujeme tam dyňový chleb, žitný chleb a vydrží dlouho. Dnes (v pondělí) dojídám žitný chléb ze soboty a je stále výborný.
Tak v globusu mají výborné pečivo, uzeniny… a skvělé poháry
jsou asi za 15 korun, v kelímku s víčkem u pečiva, různé druhy jak s ovocem tak čokoládové, karamelové.. na těch ujíždím:D Co se týče jídla to chce asi všechno prolézt, záleží na co jste. Jo a mimo jídlo se tam občas dají vybrat i nějaké boty (dlouho vydrží) nebo kabelka ![]()
@jindra.kytka Píši, že mají výborný kmínový chléb, ten je super. Co mně nechutná jsou dalamánky, různé bulky, rohlíky, housky apod. Je to ale poslední dobou všude, zrovna jsme se o tom bavily s kamarádkou a ta to stejné říkala o pečivu z Billy.
A jak jsou na tom aktuálně ceny globus vs ostatní hyper/super markety. Je třeba levnější než tesco, anebo je to prostě „halíř se halíř tam?“
díky