Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo a jeste delam jednou za cast burtgulas a beru na nej spekacky zn Klouda - jsou bez dusitanu, ciste pekne slozeni
@Anonymní píše: Více
Záleží, kde nakupuješ. Obecně Rohlík má maso zcela jasně lepší než hypermarkety. Je to srovnatelná kvalita, kterou beru z blízkého statku, který nepatří agentovi.
@Zumpa píše: Více
Do hypermarketů chodí nakupovat jen důchodci a chudina. Ostatní chodí pro maso k řezníkovi a na farmářské trhy, protože vědí, co je kvalitní a mají na to. ![]()
@Blanka991911 píše: Více
Zeptej se kurýra, já to tak udělala ![]()
Mam oblibene Grizzly. Ale ted je delsi dobu nemaji ![]()
Já mám nejradši tu jejich řadu mléčných výrobků MiiL - od mléka po jogurty, prostě všechno, tvaroh, kefír apod. Muž zas rad kupuje jejich hovězí z A-maso, dělala jsem z něho hovězí stew a z kližky guláš a v obou případech maso křehké jako dort
@Janča6 píše: Více
Jo na ořechy a pomazánky z Grizzly jsem zapomněla a pak tam nakupuju jídlo z Marks&Spencer většinou čaje, sušenky a trvanlivé. Jak Anglie vystoupila z EU tak potraviny v kamenných prodejnách MS strašně ořezali
Moje oblíbené:
Andros -juice z klementinek
Kuře farma rodiny Nemcove
Kruti šunka rohlík
Muj jogurt
Bacili - fermentovane limonády
klouda párky a uzeniny
Rohlik déčko
Od covidu nic. Nebylo třeba. Ale zvažuji, že někde na úterý objednám dětem sushi. Ať mají na Silvestra. Jim to chutná. Jestli tam něco takového bude.
@Winter garden drsně píše: Ovoce a zeleninu, jen kdyz musim, tak koupim. Kolikrat prijdou tak mizerne kousky, ze ma poslicek stesti, ze odjel.
Koukám, jsi nějaká nadčlověk-poslíček, štěstí… k tobě muší bejt radost jezdit. Že ty máš pocit, že ten „poslíček“ běhá po Lidlu a loví pro tebe jablka na nákup?
@Heduš Homolková píše: Více
@Heduš Homolková
Jo, ta řada MIIL je super. ❤️
@kvetka29 píše: Více
@kvetka29
Teda, teď jsem koukala na ten Můj jogurt, to je teda pálka. Stojí to za ty peníze? ![]()
Mléčné výrobky Miil (dobrá cena, u nás jedou jogurty a mléko na litry), maso MASO! (zejména kuřecí), uzeniny (lze si hezky pohlídat v popisku složení třeba párků pro dítě jednou za čas), lahůdky-uzeniny: prosciutto cotto je moje oblíbené. Pečivo - jejich sádlové rohlíky.
Objednávám tam tedy všechno, ale to nahoře jsou stálice.
Taky hodně využívám lékárnu Benu, za mě skvělá služba.
S ovocem a zeleninou je to jak kdy - nesnáším zelené banány a ty vozí rohlík téměř pravidelně (chápu že to lidi chtějí, znám takové), několikrát přijela shnilá zelenina. Reklamace easy, ale většinou mi to chybí už ten den na vaření, takže pak musím letět do krámu.
Ovozel mají u nás v albertu solidní, tak to si většinou raději zajdu tam.
Teda kromě mandarinek - rohlík má dobré ![]()
Hele stojí. Ty jogurty jsou úžasné. Já ho párkrát koupila ve Sklizeno. Ale teď už je ta cena pro mě neakceptovatelná.