Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ivan PPZ píše: Více
Ivane, s hulvátem ja nediskutuju, proto uz na tebe nebudu reagovat vubec.
Zakladatelce se omlouvam za pleveleni hezke a prinosne diskuze. ![]()
Jeste mame radi tyto susenky. Jen je skoda, ze pro Francouze maji jine slozeni nez pro nas, jak je zrejme z obalu.
@Blanka991911 píše: Více
https://www.rohlik.cz/1329307
Tyhle. Děcka je mají rády k snídani či svačině jen tak, třeba s kakaem, jogurtem nebo kudem okurky a pod.
Edit: hm, tak mi asi nejde vložit odkaz. Tak si tam prostě najdi preclík louhovaný.
@Janča6 píše: Více
Přímo na ten preclík? Mě to pošle jen na stránku Rohlíku.
A co srovnání rohlík x košík.?
Mě přijde rohlík o dost lepší
Jejich privátka Miil je super, až na ovocné jogurty, ty jsou hnusné, ale pomazánkové máslo super a ve 200g balení, zakysanka skvělá, měla jsem goudu a byl to lepší průměr, beru tam i mozzarellu na pizzu atd.
Miluju Rohlíkův pohankovo-ořechový chléb, ale je drahý a asi není dostupný všude, nanuky jejich privátkové vynikající za pár kaček, beru pytel nachosek za 75, v Albertu ty samé stojí 150. Privátka Kitchin taky ujde, beru těstoviny, rajčata, passatu, jasmínovou rýži… maso super, ale je dražší, nicméně v sekci Zachraň a ušetři se dá nakoupit pěkně. Je fajn si nachystat do košíku, co člověk určitě chce a pak večer z této sekce doházet „úlovky“ ve slevě, rychle mizí, je třeba jít pak rychle platit.
@Amalthea píše: Více
Ja si udelam nakup na dalsi den treba odpoledne. Je to jistota, ze se mi do vecera neco nevyproda. Pak mam dejme tomu do 1:50 nasledujiciho dne moznost pridat zbozi k nakupu. A to pak vecer prolitnu sekci Zachran a usetri a rychle platim.
Příspěvek upraven 01.01.25 v 12:46
Domů nakupuji přes Košík, na chatu přes Rohlík, tam Košík nezajíždí. Cenově mi to přijde nastejno. Něco je levnější tam, něco tam. Rohlík má docela dobré hotovky, Košík má zase dost množstevních slev. Moc rozdílů v nabídce nevidím. Jo, Rohlík má dobrou tu privátní značku, Košík mi přijde, že nabízí hodně zboží z Kauflandu. Ale zaplaťpánbůh za tuhle možnost nakupu, kdo by se s tím vším tahal.
@Janča6 píše: Více
@Janča6
To je super tip s tím objednáním a pak přidáváním ze sekce Zachraň a ušetři, díky za tip.
@Buba mara píše: Více
@Buba mara
Ty jo, v Kauflandu nakupujeme, máme ho rádi, ale Košík nám bohužel nezaváží, jen Rohlík no.