Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Da12 píše: Více
Je pravda, ze hovezi zadni je tam slachovite. Ale kruti, farmarske kureci, krkovice, mlete - to je vzdy super.
Příspěvek upraven 31.12.24 v 08:25
@Winter garden píše: Více
No vidíš a mě tvůj příspěvek moc nadsázku nepřipoměl, spíš nabubřelost, aroganci, povýšenost.
A technická- kurýři k vám jezdí rádi - vtipné. Jezdí, protože musí, je to jejich práce. Nebo myslíš, že od nich uslyšíš- paninko, k vám je to za trest…? Dýško 20 je milé, o tom žádná. Nemusí být nic.
@Ivan PPZ píše: Více
Tak tady mame druhy zbytecny urazlivy prispevek. Tu paninku si nech od cesty. Pasivni agresivita v diskuzi o nakupovani…
Prosim @admin o pomoc. Tahle diskuze je fajn.
A jo, jezdi radi. Tady jsou kuryri mili vsichni. Zaparkuji rovnou u dveri, pod strechou, takze se s milionem tasek netahaji do pateho patra bez moznosti si tasky odlozit. Predani zbozi je u nas nsadne a malo pracne. A vzdy za dysko podekuji, takze o nem vi a asi to neni samozrejmost.
Tak já nakupuji na Rohlíku úplně všechno, bydlím za Prahou, takže ze skladu z Chrášťan, je otevřený zatím přes dva roky. Pro mě je to obrovská pomoc, u nás zrušili v obci obchod, takže jsme museli dojíždět pro nákupy, anebo nakupovat při práci v Praze.
Mám zaplaceno Prémium, takže zboží o dost levnější. Maso mají fakt dobrý, ještě se mi nestalo, že by přišlo,,chycený" a to nakupuji i v Zachraň a ušetři…, Zelenina, ovoce taky pěkné, uzeninu beru jen čerstvě krájenou z pultu, tu jejich od Rohlíku a jejích značky Mill, mléko, jogurty…Za mě spokojenost.
Pokus se mi stalo, že přišly pomačkané banány, jednou omlácený jablka, jen jim napíšu přes Whats App, pošlu fotku a vrátí mi kredit, nebo nabídnou dovoz nového zboží nejbližším kurýrem…zdarma. Šíleně mi ušetřili času a myslím, i peněz. Už mám vychytáno, kdy nejvíce v noci dávají slevy, takže kolikrát číhám (a nejsem sama
. A milujeme steaky, jejich maso, i ve slevě úplně super, mleté burgery super… Je dobré si rozkliknout složení teda…
Někde pohledám video ze skladu z Rohlíku, myslím zrovna z Chrášťan, natáčela tam Kamu, že vše okolo zboží se odehrává prakticky bez doteku lidské ruky, snad se mi ho podaří sem vložit.
@Petája v noci davaji slevy? Muzes se o tom rozepsat? Jestli to neni tajne knowhow
![]()
Já tam beru mražené edamame a mražené jahody
a k tomu vždy to, co je nějak rozumně v akci.
@Havlova píše: Více
Tam ja nekoukam, to je pravda. Vyzkousim.
@Winter garden píše: Více
Jo jo Zachran a usetri, vzdycky vecer okolo 22:30 davaji jidla do slevy, nekdy jsou to fofry a rychle se nektere zbozi vyproda a pak mam vypozorovany, ze nasledujici den se jeste to, co se neproda tak mezi cca mezi 11-12:00 hodinou jeste haze do dalsich slev… ![]()
@Janča6 píše: Více
Zatím mám dobrou zkušenost i s hovězím. Dnes jsem pekla ke svíčkové kilo a třičtvrtě hovězího z Rohlíku, kilo byl váleček (falešná svíčková) a menší byl ořech, obojí super. Odkrojila jsem asi tak deset deka, to jsem přidala do vývaru. Jinak pěkné čisté a čerstvé mqso
@Winter garden psala: Kolikrat prijdou tak mizerne kousky, ze ma poslicek stesti, ze odjel
Kdybys tohle nenapsala, tak si s tebou nepíšu. Jestli to tobě nepřijde mimo, mě ano.
@Petája píše: Více
To je ale celý den, nejen večer (pokud se bavíme o Rohlíku). Navíc 22:30 se neudělá objednávka na ten samý den, ani expresní.