Co objednáváte na Rohlíku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16449
27.12.24 22:35
@Blanka991911 píše: Více

Nezjistovala jsem. Treba to bude na strankach nebo kdyz jim napises. Urcite ti odpovi ridic, kde vyzvedl tasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
27.12.24 22:43
@Ivan PPZ píše: Více

To byla nadsazka. Nebo myslis, ze jdu nadavat dorucovateli, ktery ani nevi, co ma v taskach? Mam overeno, ze ovoce zelenina zde neni dobrá, takze kupuji jen v nouzi a pocitam s tim, ze prijdou kusy II. jakosti. A dorucovateli davam automaticky dysko 20 Kc, jezdi k nam radi.

Jsem te mela za slusneho ucastnika emimina. Ted uz si to nemyslím. Tvuj prispek mi osobne pripada jako nevhodny utok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
27.12.24 22:50
@Luminance píše: Více

Na to jsem koukala uz moc krat, ale nemela jsem odvahu to koupit. Ted kdyz mam recenzi, tak vyzkousim. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
27.12.24 23:23
@Winter garden píše: Více

Mně přijde, že tady snad všichni chlapi jsou šovinističtí burani. :)

• Citovat
  • Upravit
4615
28.12.24 06:47
@Winter garden píše: Více

Taky jsem dlouho nemela, ale ted to milujem - obzvlast v zime je to podle me jeden z nej zdroju zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
28.12.24 07:56

Objednávám všechno. Mám tam ráda uzenou makrelu a pak originální slovenskou tresku v majonéze, protože můžu ryby. Maso také - ale jen, když je „zachraň a ušetři“, mléko A2, koření z Indie v originálním balení, občas mouku pernerku, jo a pak miluju slabé pivo „osmičku“ Cvikov a podmáslový chléb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.12.24 08:05

Kdyz nakupuji tak vse co v danou chvili potrebuji.
Mam rada pestrost toho co nabizi. Takze casto ten zaklad nakupu jsou “zajimavejsi veci” hodne ryby, morske plody, maso, syry, ovoce, zeleninu. A pak uz prihodim vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
28.12.24 08:07

Nic, přijde. mi to předražené. Kdysi jsem tam zkusila udělat nákup a k tomu tašku zachraň jídlo ovoce… Mělo tam být 5 druhů, tak tam nacpali 5 odrůd jablek :roll:

• Citovat
  • Upravit
42353
28.12.24 08:09

Tak jasně, taky už pak nakoupím všechno, ne jen bezlaktózové.
Ale primárně tam chodím pro to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
28.12.24 08:50

Čerstvé mléko a některé mléčné výrobky Mill, tygří krevety, mraženou zeleninu, někdy i čerstvou a ovoce, některé pečivo a hodně využívám věci v akci a i věci ze sekce Zachraň to. Maso vždy pěkné. Z drogerie WC papír, tablety do myčky + jar značky Eco ver ( u nás v ochodě nemají), psí a kočičí jídlo, když je v akci. Dost často si kupuju i kytky, hlavně v květináči. Jinak ovoce, zelenina vždy pěkná. Kompletní nákupy tam nedělám, ale hodně mi to ušetří času a tahání těžkých věcí. Do obchodů pak chodím minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.12.24 10:18
@Snorlaxik píše: Více

@Snorlaxik
Tak ja tam právě třeba běžně nákupy moc nenakupuju, právě kvůli dost vysokým cenám, ale kdyz je zrovna něco v akci (jako teď třeba byly ovocné přesnídávky pro děti), tak beru a občas k tomu přihodím nějakou specialitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.12.24 11:04

Objednávám tam skoro všechny potraviny, protože mě nebaví ty fronty v supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.12.24 13:06
@Mandisi píše: Více

@Mandisi
A máš nějakou oblíbenou potravinu, kterou třeba jinde nemají? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
28.12.24 13:16

Já hlavně nepasterizované mléko, různé klíčky, hrachové lusky, různé jogurty (chutná mi například vanilkový ovčí, ale cenově je to teda auvaj za tu pidi skleničku). Pak mám ráda Zrno zrnko ZRNO kvasový chléb (radši kopíruju celý název :D) - je teda drahý jako prasátko, ale je to celkem velký chleba a několik dní chutná jak čerstvý. Občas si přes ně kupuju výrobky od Dobroty s příběhem. Taky s kvalitou masa jsem tam spokojená. Beru tak hlavně takové ty méně běžné věci - srnčí, dražší hovězí, ryby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
28.12.24 17:06
@Livi92 píše: Více

@Livi92
Teď jsem koukala na ty dobroty s příběhem, to mě zaujalo, díky za tip. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek