Co pomáhá na strie??

70
8.6.08 12:37

Co pomáhá na strie??

Prosím poraďte mi.
V těhotenství se mi na bříšku i přez mazání (Elasti-Q a Bonella) udělaly strie. Dost mi to vadí, a tak bych s nimi chtěla něco udělat… Nevíte co na ně pomáhá?? Vím že to sou jizvyčky, ale tak nějak mi vadí pohled na mě samotnou.. Nedokážu si představit že bych měla vlízt do opalovaček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
8.6.08 12:47

tos mě pobavila :-)))
Tak jestli s tímhle nevlezeš do opalovaček, tak se budeš muset slunit v neoprénu, protože na vzniklé strie nepomůže ani svěcená voda. Pravda - trochu zesvětlají ale i tak je to hnus. Mám je taky, nejedeš v tom sama.
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
1293
8.6.08 13:05

zkus to mazat nějakým tělovým mlíkem (mně připadalo, že je jedno, jestli je na strie nebo ne :lol: efekt byl tak nějak stejný, pokud jsem to mazala pravidelně) a masírovat kartáčem - normálním takovým tím kartáčem třeba na záda.
No… kámoška to masíruje takovým tím nylonovým nebo co to je kartáčem na oblečení, což je asi trošku drasťárna. Samozřejmě Ti už nikdy úplně nezmizí, ale nebudou asi tak do očí bijící. Ale musí se fakt pravidelně.

Jinak jestli jsou momentálně fialový, tak neboj, ony zesvětlaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.6.08 15:35

ahoj

já používala po druhém porodu krém od Vichy přímo na strie, nezmizely úplně to nedokáže žádný kreém, ale trochu se stáhly a vyhledly asi po měsíci a půl mazání - čili dřív než bez mazání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.6.08 15:44

Tak ja som vyskusala asi vsetko…no nepomohlo nic. No casom aspon vybledli a nie je to az take strasne ako na začiatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.08 16:00

Pomůže plastika, nic jinýho, bohužel. 8)

• Citovat
  • Upravit
4338
8.6.08 16:55
Anonymni píše:
Pomůže plastika, nic jinýho, bohužel. 8)

presne tak :lol: :lol: :lol:

ale zaujimave je,že mne popraskal zadok a prsia.na bruchu nemám ani jednu jedinu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.08 19:46

mne u prvniho tehotenstvi vyskocily az v poslednim mesici a jen kolem pupiku - chapu ze to vypada hnusne jak je objevi - cervene. Zakoupila jsem krem od Vichy za necelych 600,– a relativne rychle se stahly a hlavne zesvetlaly. Ty svetle jsou vic videt akorat kdyz jsem vic opalena.

Ted u druheho tehu mi zatim nevyskocila ani jedna (tuk tuk tuk), zato zcervenaly puvodne svetle jizvy po laparoskopii. Udajne je dobry olej od Weledy - udajne zatahuje i strie uz vznikle, mne teda nevyhovuje to olejove mastne slozeni…

Jinak strie jsou hodne dany strukturou kuze, ktera je dedicna - i kdyby si byla v kremu nalozena, tak se proste nekomu udelaji a nekomu vubec, i kdyz muze mit bricho jak hrom…, ale jako duvod nevlezt do plavek…

• Citovat
  • Upravit
jíťa
9.6.08 07:57

ahoj,mě se zdá že strie trochu „vyblednou“ právě při opalování.Alespoň já tuhle zkušenost mám

• Citovat
  • Upravit
50
25.6.08 10:05

Krém ElastiQ je pěkně naprd… :x já se tím mazala a mám teda strašný prsa… (ty se naštěstí do plavek schovají tak tak) ale pak mi začalo růst břicho a moje máma mi řekla, ať se mažu AVIRILem a teda mám bříško tip ťop - jako bych nikdy nebyla těhotná!!! :lol: :arrow:
Ten aviril atojí asi cca 15 Kč a udělá teda jako luxusní službu. Mazala sem se dycky večer po koupání a pak ve vyším stádiu těhu i ráno. Ono je to takový krásně mastný. A možná stejnou službu udělá i olivovej olej z lékárny ne z obchodu jako jedlej. Já s tim mažu malýho a má krásnou pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.7.08 22:36

Naše babičky používaly sádlo, ale ten smrádek by asi ne každé těhotné (i netěhotné) dělal dobře, že. Musí to být hlavně co nejmastnější, žádná mlíka a krémy, ideálně čistý tuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.7.08 13:58

Jámám takový gel od Amweye..a můžu říct že po prvním mi zmizeli…po druhém mi to zesvětlalo, ale opravdu to zabírá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
14.7.08 08:49

Porodní asistentka v kurzu nám radila dýňový olej, ale bacha, musí být 100% a některé barví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.7.08 20:49

já jsem taky slyšela o sádle…ještě jsem to teda nazkoušela..při prvním těhulkovství jsem se mazala Elasti-G..myslím že zabral..nyní na něho nemám štěstí v lékárně..tak se mažu Bonelou…aviril olej je dobrý nápad…manžel mi tím masíruje záda tak já budu břicho.,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.8.08 21:01

Tak já se ptala několika doktorů ať kožař, obvoďák, v lasser centru a všichni se schodli. -NIC!!
Je to dáno geneticky, jak moc máš elastickou, pružnou kůži a pokud se ti jednou udělá už nikdy nezmizí, jen vybledne, tím je míň nápadná, ale pořád tam je. Je jedno jestli se mažeš takovým nebo makovým krémem, důležitý je promazávat a masírovat, ale pokud k tomu máš předpoklady tak ani svěcená ti nepomůže. .Není žádnej krém, kterej by je odstanil, ani laser to nedokáže.
Taky se tím užírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky