Co připravit za dárek pro staršího sourozence do porodky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
17.6.11 19:46

Já si myslím, že mu stejně největší radost udělají právě ti bakúgani nebo gormiti, právě proto, že je sbírá. Taky se chystám kupovat dárek pro staršího sourozence i když mu je už 5, ale nějak jsem nepřemýšlela o tom, že by si měl myslet, že ten dárek vylezl spolu s miminkem. Prostě on koupí dárek pro miminko, tak ho pak překvapím tím, že pro něj miminko taky bude mít dáreček.

Taky přeji pohodový porod a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
17.6.11 20:15

Ahojky,
my máme pro dceru nachystanou plyšovou ovečku Shaun, miluje ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.6.11 20:37
krmar píše:
Já si myslím, že mu stejně největší radost udělají právě ti bakúgani nebo gormiti, právě proto, že je sbírá. Taky se chystám kupovat dárek pro staršího sourozence i když mu je už 5, ale nějak jsem nepřemýšlela o tom, že by si měl myslet, že ten dárek vylezl spolu s miminkem. Prostě on koupí dárek pro miminko, tak ho pak překvapím tím, že pro něj miminko taky bude mít dáreček.Taky přeji pohodový porod a zdravé miminko.

asi jo, koupím mu nějakého nového Bakugana :o)

Jinak Tomášek právě chtěl pro brášku něco sám vybrat a vybral..

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

je to pěkné, už se těším až bude Luky na světě, nemůžu se dočkat, a to jsem druhorodička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.6.11 20:47

To je pěkný dáreček!
Tak hlavně hodně štěstí, pohodový porod a zdravé prcky!!
Mimoch.-náš druhorozený je také Luky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.6.11 23:00
blackbirdka píše:
krmar píše:
Já si myslím, že mu stejně největší radost udělají právě ti bakúgani nebo gormiti, právě proto, že je sbírá. Taky se chystám kupovat dárek pro staršího sourozence i když mu je už 5, ale nějak jsem nepřemýšlela o tom, že by si měl myslet, že ten dárek vylezl spolu s miminkem. Prostě on koupí dárek pro miminko, tak ho pak překvapím tím, že pro něj miminko taky bude mít dáreček.Taky přeji pohodový porod a zdravé miminko.

asi jo, koupím mu nějakého nového Bakugana :o)

Jinak Tomášek právě chtěl pro brášku něco sám vybrat a vybral..

http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

je to pěkné, už se těším až bude Luky na světě, nemůžu se dočkat, a to jsem druhorodička :mrgreen:

Tak to máme stejně, s tím těšením. Taky jsem si myslela, že u druhého už to tak nepoženu, ale já si ještě chvilku počkám. Termín mám až 13.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.6.11 23:01

A bráška vybral krásnou hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
18.6.11 14:29

Taky čekáme Lukáška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
18.6.11 18:18
Hany163 píše:
Taky čekáme Lukáška :palec:

ať žijou Lukášci :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
18.6.11 21:49

ahoj náš 4 letý miluje bořka. Takže mám už v tašce sbalenýho béďu. Syn zase se mnou pořizoval pro mimčo výbavičku, vybíral dudlíky, plenky a jelikož máme překvapení, tak potom vybere nějaké chrastítko.
Mně to přijde hezký, když přijdou do porodnice a budou tam mít dáreček. Přeci jen to pro ně taky nebude zrovna lehký.
Takže za mě určitě kup gormita nebo toho bakukana. Já byla poučená od kamarádky, co má o rok staršího chlapečka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
19.6.11 20:51

Ahoj, my máme nachystaný bagřík s primitivním dálkovým ovládáním, u nás auta frčí, tak snad bude mít úspěch. Malé jdeme tento týden vybrat hračku na přivítanou - Ondra zahlásil, že prý koupíme panenku, tak uvidím, co vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.3.13 20:36

Co pro 19 měsíčího?

Poradíte co by měl miminko bráška donést 18ti měsíčnímu? Je to super nápad, ale nemůžu přijít na to, co by mu měl „donést“… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.3.13 22:04

@MMarcela Nějakou hračku? Oblíbenou mlsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.3.13 22:13

@MMarcela U nás to bylo dřevěný rychlovlak k vláčkodráze. Do dnes je to vláček od Terezky :-).Ale byl už skoro tříletej, tak to vnímal už víc. Něco co má rád. Autíčko nebo ten vláček cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí