Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já si myslím, že mu stejně největší radost udělají právě ti bakúgani nebo gormiti, právě proto, že je sbírá. Taky se chystám kupovat dárek pro staršího sourozence i když mu je už 5, ale nějak jsem nepřemýšlela o tom, že by si měl myslet, že ten dárek vylezl spolu s miminkem. Prostě on koupí dárek pro miminko, tak ho pak překvapím tím, že pro něj miminko taky bude mít dáreček.
Taky přeji pohodový porod a zdravé miminko.
Ahojky,
my máme pro dceru nachystanou plyšovou ovečku Shaun, miluje ji ![]()
krmar píše:
Já si myslím, že mu stejně největší radost udělají právě ti bakúgani nebo gormiti, právě proto, že je sbírá. Taky se chystám kupovat dárek pro staršího sourozence i když mu je už 5, ale nějak jsem nepřemýšlela o tom, že by si měl myslet, že ten dárek vylezl spolu s miminkem. Prostě on koupí dárek pro miminko, tak ho pak překvapím tím, že pro něj miminko taky bude mít dáreček.Taky přeji pohodový porod a zdravé miminko.
asi jo, koupím mu nějakého nového Bakugana
)
Jinak Tomášek právě chtěl pro brášku něco sám vybrat a vybral..
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
je to pěkné, už se těším až bude Luky na světě, nemůžu se dočkat, a to jsem druhorodička ![]()
To je pěkný dáreček!
Tak hlavně hodně štěstí, pohodový porod a zdravé prcky!!
Mimoch.-náš druhorozený je také Luky! ![]()
blackbirdka píše:krmar píše:
Já si myslím, že mu stejně největší radost udělají právě ti bakúgani nebo gormiti, právě proto, že je sbírá. Taky se chystám kupovat dárek pro staršího sourozence i když mu je už 5, ale nějak jsem nepřemýšlela o tom, že by si měl myslet, že ten dárek vylezl spolu s miminkem. Prostě on koupí dárek pro miminko, tak ho pak překvapím tím, že pro něj miminko taky bude mít dáreček.Taky přeji pohodový porod a zdravé miminko.asi jo, koupím mu nějakého nového Bakugana
)
Jinak Tomášek právě chtěl pro brášku něco sám vybrat a vybral..
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
je to pěkné, už se těším až bude Luky na světě, nemůžu se dočkat, a to jsem druhorodička
Tak to máme stejně, s tím těšením. Taky jsem si myslela, že u druhého už to tak nepoženu, ale já si ještě chvilku počkám. Termín mám až 13.8.
ahoj náš 4 letý miluje bořka. Takže mám už v tašce sbalenýho béďu. Syn zase se mnou pořizoval pro mimčo výbavičku, vybíral dudlíky, plenky a jelikož máme překvapení, tak potom vybere nějaké chrastítko.
Mně to přijde hezký, když přijdou do porodnice a budou tam mít dáreček. Přeci jen to pro ně taky nebude zrovna lehký.
Takže za mě určitě kup gormita nebo toho bakukana. Já byla poučená od kamarádky, co má o rok staršího chlapečka. ![]()
Ahoj, my máme nachystaný bagřík s primitivním dálkovým ovládáním, u nás auta frčí, tak snad bude mít úspěch. Malé jdeme tento týden vybrat hračku na přivítanou - Ondra zahlásil, že prý koupíme panenku, tak uvidím, co vybere.
Poradíte co by měl miminko bráška donést 18ti měsíčnímu? Je to super nápad, ale nemůžu přijít na to, co by mu měl „donést“… ![]()
@MMarcela U nás to bylo dřevěný rychlovlak k vláčkodráze. Do dnes je to vláček od Terezky
.Ale byl už skoro tříletej, tak to vnímal už víc. Něco co má rád. Autíčko nebo ten vláček cokoliv.