Co říkáte na zatčení Davida Ratha?

1342
15.5.12 16:03

Co říkáte na zatčení Davida Ratha

Holky co na to říkáte??? Mě se chce s prominutím blít…bydlíme velmi blízko Hostivic, naše město je bohužel těžce oranžové…tento pán zde již otvíral několik institucí poskytující služby…loni tady měl snad šaškovat na čarodějnicích a zapalovat v hasičském mundůru ohen…kristepane jak může být někdo takový ubožák…nikde nejsou peníze, vše se ruší, škrtá…já to beru, je to nutnost…ale takovýto člověk, u kterého, když mluví má člověk pocit jeho totální arogance a nadřazenosti a vzápětí mám pocit, že bych mu měla dát korunu…Je to prostě hnus a je mi z takových jako je on na blití…kéž by mu to dokázali a zavřeli ho aspon na těch 12 let…ale tady u nás? Těěěěěžko přetěžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
15.5.12 16:04

no vidis, a to je jen ten, kteryho chytli.Kdybys mela blit, ze vsech, kteri to delaj a necapli je „primo pri cinu“......jeje… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1342
15.5.12 16:06

Já vím, asi mě to tak vyočilo, že ho znám, vím a víc už snad ani vědět nechci a o jeho nohsledech, které máme v sousedství už vůbec ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.5.12 16:06

ja jsem rada, ze se nakonec prislo na to, jaky to je smejd… Ve Slanem chtel odrovnat nemocnici a dost pro to udelal, nastesti mu to nakonec nevyslo… Prosazoval kladenskou nemocnici na ukor ostatnich, ktere zaviral nebo z nich delal hospici a lide mu byli uplne ukradeni…

Je to smejd, ktery v politice nema co delat a ma co si zaslouzi…

Snad ho i odsoudi k nejakemu vezeni. Fakt bych mu to prala… :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
29730
15.5.12 16:07

Chytli, ale pusti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
15.5.12 16:09

…že na každýho jednou dojde a že to snad justice nepohřbí, takovou šanci dokázat, co je ve skutečnosti zač. Doufám, že to po Škárkovi s Bártou bude další naděje, že to u nás se spravedlností ještě není tak zlé, jak to vypadá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.5.12 16:10
@LouLou píše:
no vidis, a to je jen ten, kteryho chytli.Kdybys mela blit, ze vsech, kteri to delaj a necapli je „primo pri cinu“......jeje… :mrgreen:
:pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to by nedělala nic jinýho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.5.12 16:10
@asha píše:

no, ja doufam, ze ne, ale taky tomu neverim… Ale nadeje umira posledni, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
15.5.12 16:11
@asha píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně by jenom zajímalo, do jakého vosího hnízda píchl a komu začal vadit… :?: :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.5.12 16:12
@radúna píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mně by jenom zajímalo, do jakého vosího hnízda píchl a komu začal vadit… :?: :think: .

ja bych to takhle nevidela… Spis tak, ze konecne prisli na vsechny hnusy, co delal na KLadne… :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
12154
15.5.12 16:12
@Kacise píše: …že na každýho jednou dojde …

…kromě našich milých politiků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
15.5.12 16:19

Já jsem strašně naivní a nenapravitelný optimista, takže doufám, že po kauzách Bárta, Škárka se fakt začíná blýskat na lepší časy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.5.12 16:21
@radúna píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mně by jenom zajímalo, do jakého vosího hnízda píchl a komu začal vadit… :?: :think: .

Asi tak, no :mrgreen: Nejspis jeste vetsimu smejdovi, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.5.12 16:23
@mag píše:
Já jsem strašně naivní a nenapravitelný optimista, takže doufám, že po kauzách Bárta, Škárka se fakt začíná blýskat na lepší časy :mrgreen:

Ja jsem skeptik. Kazdopadne to bude zajimavy, asi doma uzavreme sazky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
15.5.12 16:25

taky mám za to, že někomu začal vadit, bohužel jsem přesvědčená o tom, že tohle se děje běžně, akorát se o tom nemluví a na oko jsou všichni slušní… je to komedie, je mi na :poblion: z toho, že toho využijí ve svůj prospěch jiní, přitom uplně stejní jako je Rath. Mám pocit, že tohle nebude skvělá práce policie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová