Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky co na to říkáte??? Mě se chce s prominutím blít…bydlíme velmi blízko Hostivic, naše město je bohužel těžce oranžové…tento pán zde již otvíral několik institucí poskytující služby…loni tady měl snad šaškovat na čarodějnicích a zapalovat v hasičském mundůru ohen…kristepane jak může být někdo takový ubožák…nikde nejsou peníze, vše se ruší, škrtá…já to beru, je to nutnost…ale takovýto člověk, u kterého, když mluví má člověk pocit jeho totální arogance a nadřazenosti a vzápětí mám pocit, že bych mu měla dát korunu…Je to prostě hnus a je mi z takových jako je on na blití…kéž by mu to dokázali a zavřeli ho aspon na těch 12 let…ale tady u nás? Těěěěěžko přetěžko…
no vidis, a to je jen ten, kteryho chytli.Kdybys mela blit, ze vsech, kteri to delaj a necapli je „primo pri cinu“......jeje… ![]()
Já vím, asi mě to tak vyočilo, že ho znám, vím a víc už snad ani vědět nechci a o jeho nohsledech, které máme v sousedství už vůbec ne…
ja jsem rada, ze se nakonec prislo na to, jaky to je smejd… Ve Slanem chtel odrovnat nemocnici a dost pro to udelal, nastesti mu to nakonec nevyslo… Prosazoval kladenskou nemocnici na ukor ostatnich, ktere zaviral nebo z nich delal hospici a lide mu byli uplne ukradeni…
Je to smejd, ktery v politice nema co delat a ma co si zaslouzi…
Snad ho i odsoudi k nejakemu vezeni. Fakt bych mu to prala…
![]()
…že na každýho jednou dojde a že to snad justice nepohřbí, takovou šanci dokázat, co je ve skutečnosti zač. Doufám, že to po Škárkovi s Bártou bude další naděje, že to u nás se spravedlností ještě není tak zlé, jak to vypadá. ![]()
@LouLou píše:
no vidis, a to je jen ten, kteryho chytli.Kdybys mela blit, ze vsech, kteri to delaj a necapli je „primo pri cinu“......jeje…
to by nedělala nic jinýho
![]()
@asha píše:
Chytli, ale pusti
no, ja doufam, ze ne, ale taky tomu neverim… Ale nadeje umira posledni, ne?
![]()
@asha píše:
Chytli, ale pusti
Mně by jenom zajímalo, do jakého vosího hnízda píchl a komu začal vadit…
.
@radúna píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
ja bych to takhle nevidela… Spis tak, ze konecne prisli na vsechny hnusy, co delal na KLadne…
![]()
@Kacise píše: …že na každýho jednou dojde …
…kromě našich milých politiků…
Já jsem strašně naivní a nenapravitelný optimista, takže doufám, že po kauzách Bárta, Škárka se fakt začíná blýskat na lepší časy ![]()
@radúna píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Asi tak, no
Nejspis jeste vetsimu smejdovi, co? ![]()
@mag píše:
Já jsem strašně naivní a nenapravitelný optimista, takže doufám, že po kauzách Bárta, Škárka se fakt začíná blýskat na lepší časy
Ja jsem skeptik. Kazdopadne to bude zajimavy, asi doma uzavreme sazky ![]()
taky mám za to, že někomu začal vadit, bohužel jsem přesvědčená o tom, že tohle se děje běžně, akorát se o tom nemluví a na oko jsou všichni slušní… je to komedie, je mi na
z toho, že toho využijí ve svůj prospěch jiní, přitom uplně stejní jako je Rath. Mám pocit, že tohle nebude skvělá práce policie…