Co říkáte na zlatokopky? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.12 22:48
Anonymní píše:
Hodaka píše:
Anonymní píše:
Hodaka píše:
Barca12345 píše:
ynax píše:
no jo, bohužel někteří jsou atraktivní jen proto, že mají peníze., Kdyby je neměli, tak o ně dotyčná ani nezakopne. Zlatokopky jsou ale taky takové, co jdou po ženatých chlapech. Chlap po 40cítce, podnikatel s rodinou a dětma. Ona vidí, že dostane všechno, co bude chtít. Chce dítě, normální chlapi ji nezajímají, protože by musela vedle nich makat, takže je ochotná podržet v posteli za vše ostatní. Chce ho co nejdříve rozvést a počít s ním dítě - pak ví, že bude zajištěná - stačí se podívat okolo sebe - máme jednu v blízkosti, pak např. Erbová a další.....
Boze to je zase anonym… Erbova se ti jevi jako zlatokopka? Ja myslim, ze se na urcitou uroven dostala sama a Repka ji k tomu nijak nepomohl…

souhlasím Erbová měla jméno už před Řepkou :roll:

A já znám chlapa zlatokopa :lol:

Příspěvek upraven 18.02.12 v 14:16
Chlapa zlatokopa? :mrgreen:
jj :lol:
on jako taky nemaka a vali se doma? :lol: Hlavne ze je pohoda :mrgreen:

jo, taky znám, můj exmanžel :( a o stávajícím to někteří nepřející taky vykládají, že si mě hned zkraje vztahu zbouchnul(jakoby to chlap tak mohl ovlivnit, když je ženská na práškách), aby mě měl jistou a příjem taky, když je na štíru s prachama :/

• Citovat
  • Upravit
13119
26.2.12 20:42
Hodaka píše:
Barca12345 píše:
RyBANA píše:
Barca12345 píše:
ynax píše:
no jo, bohužel někteří jsou atraktivní jen proto, že mají peníze., Kdyby je neměli, tak o ně dotyčná ani nezakopne. Zlatokopky jsou ale taky takové, co jdou po ženatých chlapech. Chlap po 40cítce, podnikatel s rodinou a dětma. Ona vidí, že dostane všechno, co bude chtít. Chce dítě, normální chlapi ji nezajímají, protože by musela vedle nich makat, takže je ochotná podržet v posteli za vše ostatní. Chce ho co nejdříve rozvést a počít s ním dítě - pak ví, že bude zajištěná - stačí se podívat okolo sebe - máme jednu v blízkosti, pak např. Erbová a další.....
Boze to je zase anonym… Erbova se ti jevi jako zlatokopka? Ja myslim, ze se na urcitou uroven dostala sama a Repka ji k tomu nijak nepomohl…
Jakej anonym? :mrgreen:
Prisaham ze to byl anonym!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mi nerikejte, ze uz jsem taky „debil“… :mrgreen:
nejsi debil, já ho viděla taky :lol: leda že by sme byli debilky dvě :mrgreen:

nikdo není debil. Já dala příspěvek, pak mě citoval anonym a přidal svůj příspěvek a pak to někdo opět citoval a první dva příspěvky spojil v jedno :mrgreen: , ale není to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 22:44

Já si myslím, že to snad není ani možný, aby se ženská spustila s někým, kdo jí nepřitahuje a nelíbí se jí. Ale věřím, že prachy asi prostě dokáží někoho udělat atraktivnějším.
Mně se teda povedl opak. Můj první přítel byl vcelku normální, žádný velký boháč, ale snob. Rozešla jsem se s ním a řekla si, že tohle ne. Další přítel (10let zpátky) na mě z počátku působil jako chudý studentík. Po měsíci jsem pochopila svůj omyl. Jeho dům? Palác. Jeho auto? No neskutečné. Bylo mu 25let a byl ve svém oboru jednička. Chytla jsem trému a neustála to. Teď bych si takový bonus užila jinak :mrgreen: Ale mám úplně jiného a hlavně milujícího a milovaného přítele a čekáme prcka a oba jsme schopní se o sebe postarat a žít spokojeně a to stačí :palec: A klepu, aby nám to vydrželo :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak