Co s manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
16.8.13 14:20

@Loraxa taky jsem zastance uprimneho jednani…promluvit si, treba ma nejake problemy(klidne i zdravotni)…ale urcite bych na nej nenalehala…cim vic budes nalehat, tim vice bude odmitat…samozrejme, ze v tom muze byt i jina zena…ale chce si to promluvit i pod nejakou vyhruzkou…ale vubec nechapu nazory NAJDI SI MILENCE…tak sakra kdyz mi neco nevyhovuje, tak se nejdriv pokusime o napravu a kdyz ani to nejde, tak rozchod a pak najit jineho…ale hned si hledat milence je ubohost a zveda se mi z toho zaludek :cert:…

• Citovat
  • Upravit
1598
16.8.13 14:23

@1.zizi pod to se podepíšu, i když se bojím že lehký nátlak bude nutný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.8.13 14:25

@dreana natlak v tom smyslu, ze to bude muset resit, ale ne takovy, ze na nej skoci a znasilni ho:-DDD

• Citovat
  • Upravit
1598
16.8.13 14:32

@1.zizi hele proč ne? :lol: No ja spíš myslela jako at jí řekne proč to je? nepřitahuje ho? nelíbí se mu? předtím se bál aby neublížil miminku a ted už si zvykl? má rád jiné praktiky? možností je tolik.. ale musí spolu mluvit..

Proč proboha pulka páru spolu neumí jednat na rovinu a mluvit o všem? byla by pulka problemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.8.13 14:50

@dreana presne tak komunikace je zaklad…my jsme s partnerem jen 5 let spolu, ale kdybychom spolu nemluvili, tak uz spolu davno nejsme…clovek si vse vyrika a pochopi i toho druheho…u tchanovcu to treba vypada diky po 25 letech manzelstvi skoro na rozvod, diky tomu, ze spolu nemluvi…teda ze tchan nechce mluvit… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1096
16.8.13 15:02

@1.zizi No prave… uprimne-me rict chlap „nebo si najdu milenku“, tak mu teda urcite kolem krku neskocim a hned vse nezmenim. Ba naopak by me tim zklamal. Samozrejme by s tim mohl trosku pocitat, ze je to moznost, ze si nekoho nakde, ale nevyhrozovala bych tim. Proste snazit se dopidit problemu, priciny a resit to. Ovsem pokud to chce resit jen jeden z paru, je to problem… a me prijde, ze manzel zakladatelky nema v planu neco resit. To by me uzralo-furt poslouchat, ze mu nic neni a problem nema, kdyz je jasny, ze ma… divny je, ze to bylo uz pred tehotenstvim. Nekteri chlapi to maji behem tehu a po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.8.13 15:09

@ninaj neargumentovala bych hned tim, ze si najdu milence, ale poukazala bych na to, ze sex vazne k plnohodnotnemu vztahu je potreba a jestli to nehodla resit, tak to muze vest i k zaniku toho vztahu…nechci byt moc pesimisticka, ale dle meho nazoru je v tom jina zenska :?… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1096
16.8.13 15:19

@1.zizi Jo to jo, nerekla bych to na plnou hubu, ale proste s tim ten chlap trochu musi pocitat, ze i to se muze stat. A taky bych se zacala pidit, jestli si nekde nerozehral neco jiného. Asi bych zacala spehovat a zajimat se. Nenapadne. Kdyz nechce nic rict a nic resit…ja teda nastesti takovou zkusenost nemam, takze uplne ppresne neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.8.13 21:09

Ahojky holky! Moc vám děkuji za rady a názory :srdce: s manželem jsme si promluvili a budeme společně na tom pracovat. Když jsem mu říkala, co mi vadí a co mi chybí, tak mi přišlo, že až v tu chvíli si pořádně uvědomil, jak na tom náš vztah je :roll: Tak nám držte palce! ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí