Co s ním, večery prokřičí...

21
15.6.11 21:13

Co s ním,večery prokřičí...

Milé mamiky , prosím o radu…odbije 20.hodina a náš 2měsíšní brouček spustí jako život a přestane pouze v případě že se chová :zed: celý den je bezproblémů, zpívám , chovám ,povídám ,mazlím a i když ho nechám v postýlce a vidí na mě je maximálně spokojen,ale večer nepomůže nic…Nevím co s tím a trápí mě to… tak prosím co pomohlo vám? Měli jste také podobné potíže?
usíná po 22 h a spinká až do rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
15.6.11 21:18

Malá se taky hrozně vztekala jakom iminko,večery byly děsný,já už taky byla utahaná.No já zkusila pevné zavinutí,měla jsem od mamky ještě tu starou zavinovačku,a celou jsme ji do toho stáhla.A byl klid,a postupně se to upravilo a začla usínat sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
15.6.11 21:19

Ahoj, u nás to bylo podobné a v menší míře trvá dodnes. Prostě už je večer unavená a je s ní prdlajs :cert: Můžu dělat co chci, ale večer je u nás ukňouranej. Myslím, že nezbývá než čekat až vyrostou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.6.11 21:19

Jo, řvala jak protržená. Vyvinula jsem teorii, že má za celý den unavený mozeček z tolika informací a podnětů.
Pomáhalo zavinout, tiše mluvit, šero…
(jako, pomáhalo… občas řvala chvíli méně :mrgreen: )
Ovšem jako povzbudivé se jeví, že z toho vyrostla, nepamatuju už kdy, ale nebylo to dlouhé období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.6.11 21:21

mě pomáhalo pevně zavinout do normální zavinovačky. Mimčo se krásně a rychle zklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.6.11 21:23

Děkuju,ani zavinutí ho nebere,řekla bych , že se vztekne ještě víc :nevim: ale budem to muset vydržet nejspíš…ach ty dětičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.6.11 21:23

Ahoj,
někdy v tomto věku u nás začal pravidelný večerní řev také a nakonec se z toho vyklubali 3m koliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
15.6.11 21:25

Může to být i z bolení bříška… Já v případě jakékoli delší uřvanosti dávám do šátku ( i teď, v 8m), tam se vždycky uklidní spolehlivě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.6.11 21:27

Kolika v jakém smyslu? že málo kaká nebo prdíky ? Od narození máme vše vzorné,to musím zaklepat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.6.11 21:36

Nakojit, zavinout, pevně utáhnout, položit do kolíbky a uhoupat… :wink:
(případně další tišení podle Karpa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.6.11 21:43

Já bych to taky viděla na koliky..nemusí to být nutně jen název pro bolest břicha, ale právě i pro jakési neurologické přetížení nebo jak to napsat..a jenom bych přidala svou zkušenost- i když jsem si myslela, že už je vyprděná a prdíky rozhodně mít už nemůže, tak to přecijen byly.. :wink: takže já bych řekla, že to bříško je dost nevyzpytatelné.. :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
81479
15.6.11 21:51

U nás to bylo taky. Jen to začínalo v sedm a nepomáhalo ani chování. myslela jsem, že jsou to prdy. Zpětně myslím, že nemohl zabrat. Pomohl šátek. Později jsem přešla na pravidelné uspávání právě okolo té sedmé - šero, ticho, pevné zavinutí. Někdy byl potřeba fén nebo lux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
15.6.11 21:53

Znám, ale už to přešlo. Možná jsem konečně pochopila, jaký má režim nebo z toho vyrostla. Každopádně ječící večery přestaly někdy kolem čtvrtého měsíce.

Každý večer do té doby jsem chodila uspávat s křečí v břiše, jak dlouho asi bude řvát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.6.11 21:56

nenarodil se v noci?
ale co u nas pomahalo, bylo dat do satku do kolibky a jit ven na prochajdu.. vetsinou byla do 20ti min. tuha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.6.11 22:01

já bych vsadila na „koliku“ … dcera to měla taky … cca od měsíce a začínala pravidelně v podvečer a trvalo to tak do 22, popř půlnoci max - a pomáhalo max nošení, klubíčkování … nejhorší bylo že na chvíli to pomohlo, a když už usínala, celá unavená tak to zase začalo nanovo … brečela jsem s ní … ale všechno přešlo :huban:

zezačátku jsem byla hodně vystresovaná, ale když už jsem věděla že padne 7 večerní a začně řev, byla jsme na to připravená a nosili jsme a nosili

neboj, přejde to! jen si na to najděte něco co pomáhá a bude dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky