Co s ním, večery prokřičí...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
15.6.11 22:10

Zkus hacku, za mě zázrak. Taky každý veřek vyšiloval, zklidnil se jen v šátku, to usnul hned. A v hacce odpadne taky okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
15.6.11 22:23

Taky jsme to absolvovali,trvalo to zhruba měsíc a pomáhal pytlík s třešňovýma peckama na bříško z DM + zavinovačka,většinou je to fakt sklidnilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
15.6.11 22:51

My to samé, řev řev a řev. Nakonec se nám z toho vyklubal zúženej konečník. I přesto, že malej kakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
16.6.11 06:36

Taky bych se přikláněla ke kolikám malej to měl od3-7měsíce,pokud kojíš dávej pozor co jíš u nás byl nevyspytatelný i starý rohlík,strouhanka ,teplý řízek,voda s příchutí hroznu.Vzpomeň si co jsi vždy jedla s odstupem 6-8 hod.jinak vydrž přejde to.Jinak nosit,nosit nám pomohla klokanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.6.11 08:59

Neboj nejsi v topm sama. Tohle moc dobře znám a bylo to něco pro moje nervy. Klikrát mi z toho bylo i do breku. Asi to bude těma kolikama. Taky jsem uspávala houpáním, ale malá se to naučila. A odnaučila se to asi až na půl roce, když byla marod. A jak jí nebylo dobře, tak usnula sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.6.11 08:59

Neboj nejsi v topm sama. Tohle moc dobře znám a bylo to něco pro moje nervy. Klikrát mi z toho bylo i do breku. Asi to bude těma kolikama. Taky jsem uspávala houpáním, ale malá se to naučila. A odnaučila se to asi až na půl roce, když byla marod. A jak jí nebylo dobře, tak usnula sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.6.11 09:53

Ahoj, u nás pravidelné večerní řevy začaly okolo 3. týdne a skončily spolu se 3. měsícem - koliky :-( . Ty se právě vyjadřují pravidelností v určitou hodinu během dne. I když nám malá prděla, tak na tohle dost trpěla. nepomohlo nic. Ale můžeš zkusit kapičky (Sab Simplex, baby Calm), hodně pokládej na bříško, to dělá divy! masírujte bříško, cvičte s nožičkama, příp. nahřívejte bříško teplou plenkou. Jak řev najednou začal, tak tak tak ustal a malá cca po 3-4 hodinách pláče zase usnula :nevim: hold je to takové období…
Hodně trpělivosti, at je mimi brzy OK a vydrž! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.6.11 09:56
Petule24 píše:
Kolika v jakém smyslu? že málo kaká nebo prdíky ? Od narození máme vše vzorné,to musím zaklepat!!!

http://www.vitalia.cz/…ckou-koliku/
ahoj, tady máš odkaz. zkus si někde vyhledat další, i tady na to určitě byli diskuze. u nás to bylo taky v pohodě, pak úderem 2m to začalo. bezdůvodný a neutišitelný řev v pravidelnou večerní hodinu. přišli jsme na to až skoro po 14dnech řevu a pláče všech zúčastněných. dávala jsem probiotické kapky BioGaia a SabSimplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.6.11 09:58
Laaja píše:
Petule24 píše:
Kolika v jakém smyslu? že málo kaká nebo prdíky ? Od narození máme vše vzorné,to musím zaklepat!!!
http://www.vitalia.cz/…ckou-koliku/
ahoj, tady máš odkaz. zkus si někde vyhledat další, i tady na to určitě byli diskuze. u nás to bylo taky v pohodě, pak úderem 2m to začalo. bezdůvodný a neutišitelný řev v pravidelnou večerní hodinu. přišli jsme na to až skoro po 14dnech řevu a pláče všech zúčastněných. dávala jsem probiotické kapky BioGaia a SabSimplex.

miminko může během dne prdět a vzorně kakat a přesto koliku má…zkus ty kapičky, uvidíš…u nás se malá hodně vyprděla na bříšku a bylo jí to i v době kolik pohodlnější jí na něj pokládat (během dne při dozoru)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
16.6.11 10:36

My jsme to měli u obou dětí a přesně tak jak píšeš. Skončilo to někdy mezi 3 a 4 měsícem. A co vím, tak to poznaly i ostatní maminky. My jsme prostě do 22 hod. chovali na ruce a když to skončilo šlo se hajat do postýlky. A režim to nijak nenabouralo, prostě se v 19.30 vykoupali, napapali a bylo. A se potom normálně naučili chodit spát sami do postýlky bez chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.6.11 17:35

Mockrát vám všem děkuju a bubu zkoušet dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.6.11 17:42

Zapnout fén :mrgreen: pro nás byl k nezaplacení, malou ten zvuk hrozně zklidnil a okamžitě usnula :palec: myslím, že to taky píše v knížce ten Karp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí