Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
nemáte zkušenosti, jak se rychle a pokud možno bez větší námahy zbavit oblečení po dětech a těhu-oblečení? Tedy, krom varianty vyhodit do kontejneru
. Od těhu-období a téměř dosud jsem nakupovala jako šílená bez ohledu na peníze s tím, že věci jednou s velkou slevou prodám. Jenže ouha. Sekáče jsou plné věcí z Británie. Mám plný krabice krásných oblečku a pytel těhu-hadrů.které jsem kdysi nakoupila za velký peníz a nemůžu se toho zbavit. Jak to děláte vy?
Díky moc
Ahoj a co si dát tady inzerát http://www.mimibazar.cz/index.php
Ahoj Maaco,
my ty nejhezčí oblečky dáváme na mimiaukci (www.mimiaukce.cz) - funguje to skvěle, zadáš za kolik nejméně bys tu věc chtěla prodat a maminky si pak „přihazováním“ prakticky stanoví nejvyšší cenu, na kterou jsou ochotné jít, sami.
Ty nošenější věci dávám na mimiaukci třeba od 1,– Kč nebo je dám na partnerský server www.mimibazar.cz, vždycky s přesným popisem opotřebení.
Na těhle 2 serverech i nakupuju, dají se tu sehnat fakt moc pěkné kousky. ![]()
Mimichodem, teď sháníme šusťáky na ven ve vel. 92-98, kdybys měla na prodej, tak nabídni. ![]()
Aaja
Je vícero možností:
Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:18
Maaca, tak se mi ozvi na SZ, a domluvíme se, jaké máš těhu oblečení, teď ho momentálně sháním a pokud bychom měli stejnou velikost a domluvili bychom se na ceně, máš o jednu starost míň
. Tak se ozvi, pa a těším se ![]()
Děkuji moc za odpovědi!
Mimibazar znám, taky jsem tam koupila dceři moc hezké věci. Jen jsem trochu tatar. Nevím, jak zmenšit formát fotek. Mám je všechny v počítači, ale jsou moc velké, protože nejdou vložit. Manžela s tím nechci otravovat. Nevíte, jestli by tam nešly vložit fotky focené mobilem?
Díky M.