Co s tvrdými hustými vlasy? Vhodný sestřih, vlasová kosmetika

48
20.5.25 17:11

Co s tvrdými hustými vlasy?

Mám trochu netradiční otázku. Pro majitelky slabých a řídkých vlasů je na internetu bambilion návodů a účesů, ale co my s přirozeným neposlušným hárem?
Podělte se prosím o zkušenosti, co vám pomáhá v krocení „vlasů s vlastním názorem“ a jaký střih vám nejvíc vyhovuje :think: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17377
20.5.25 18:13

Mikádo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.5.25 18:28

Mě teda co nejdelší vlasy, tou váhou aspoň nějak drží tvar a nelita to všemi směry :mrgreen: ale ja je mam navíc jeste kudrnaté, u mě je cokoliv nad lopatky nezkrotitelne. Jinak teda rozpuštěné vlasy jsou pro mě nepraktické v jakékoliv délce, takže vedu různé drdoly a nebo sem si posledni dobou oblíbila takové ty boxerské copy :lol:
Zrovna mikádo jak píše pani nahoře je asi nejblbejsi střih, to je pak jak helma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.25 20:18

Mám taky husté vlasy, co si dělají, co chtějí. Jakákoli změna střihu je nemožná, protože se vlasy vrátí opět na své místo. Dřív jsem musela žehlit, aby měly aspoň tvar a neodstávaly. Po 2 těhotenství mi jich spousta vypadala (myslím, ze ty ženy s jemnými řídkými vlasy by byly už plešaté :lol: ) a kašlu na žehlení, ale stejně se mi vlasy různě kroutí.
Mikádo je hloupost. Teda pokud budeš mít čas a vždy vlasům dát extra péči ve formě žehlení a stylingu. Já mám nejradši, když umyju, vyfénuju a jdu.
Délku si nechávám lehce pod ramena.

• Citovat
  • Upravit
601
20.5.25 23:08

Pokud máte vlasy rovné tak mikádo, podkova nebo krátké… nejlepší je ale neprostříhané s dlouhé… pokud jemně kudrnate tak bych rozhodně šla do butterfly cut :lol: a pokud jsou kudrny hodně tak doporučuji nesestříhané dlouhé nebo mikádo. Husté vlasy zjemní prostříhání aji. S takovýma vlasama na ty hlavě můžete vymyslet cokoliv ( účes ). Jestli jsou hodně nepoddajné doporučuji cop :lol: nebo ted frčí ulízaný drdol nebo culík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.5.25 21:05

A co se kosmetiky týče? Nějaký zjemňující šampon bez silikonů apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.9.25 20:40

Já mám kudrnaté vlasy, takže se dost krepatí, mám je sestříhané a často stříhám. :) Mám na to speciální přírodní šampón, masky, šampón sem dávám rovnou i odkaz, vše je od stejné značky - https://www.bellitia.cz/…y-250-ml.htm. :D Vlasy mám daleko lesklejší, vlnky se mi hezky definují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí