Co se sousedkou?

144
6.4.14 21:59

co se sousedkou?

Ahoj holky, jdu si možná pro radu, ale každopádně ulevit..ASi před 4 měsíci jsme se nastěhovali do domku po babičce, který jsme s manželem 2 roky opravovali. Máme komplet nové topení, nový kotel na tuhá paliva, protože topit jen plynem, na to prostě nemáme. Kotel máme nový na dřevo a uhlí. Máme 2 malé děti a já jsem v 7 měsíci těhotenství. No a je tady opravdu zima, je to starý dům, který hned bychladne, ráno tady máme 18 stupňů. Ted přes den netopím, děti jsou ve školce a přes den to trochu ohřeje sluníčko. Večer zatápíme dřevem. A dnes tam manžel dal kyblík uhlí. Za chvilku tady zvonila sousedka, že zavolá policii, že se dusí atd. to bylo půl 9 večer. podotýkám, že je to alkoholička, která denně pije od dopoledne do večera. Dělá tady problémy všem, toto bylo podruhé. Popré to bylo nějak po novém roce, to nám přišla vyhrožovat taky. Já nemohu za to, že než se uhlí chytne, tak kouří. Ona pije, jsou hluční, denně tady řve rádio celé odpoledne a dělá jen pekla.To v lednu mě tvrdila, že přítel má silné astma, to jsem se jí teda druhý den řekla, at nelže, protože kouří jak fabrika. Do nového domečku jsem se těšila, ale tady tato paní mi kazí to bydlení tady. Za 2 měsíce budeme mít mimi a já se bojím, že když bude třeba plakat, že zase přiletí. Navíc bych řekla, že jak má upito, je i agresivní. Dá se s tím něco vůbec dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
6.4.14 22:03

:? takovou sousedku nezávidím. Jedině zavolat policii, když vás bude otravovat, nebo když budou rušit noční klid, jinak nevím. Jestli vám třeba nadává nebo vyhrožuje, mohlo by se to dostat na přestupek a dostala by pokutu, třeba by od ní byl na nějakou dobu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.4.14 22:06

Ja bych se s ni vubec o tom nebavilq, rekla bych ji, tak at policii zavola a zavrela bych nebo bych ji ani neotevrela, ono je to prestane bavit…jestli pije, tak ma proste vychlastnej mozek, takovy lidi jsou nestesti…chce to je ignorovat…podle me je nemocna…chce vam tam bydleni zneprijemnit, nesmite se nechat… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.14 22:07

Já už jsem sí říkala, že bych si na mobil nahrávala každé její slovo, protože ani normálně nemluví, ted večer na mě tady řvala. Já se opravdu bojím, že když jsme venku a děti křičí, že zase přiletí :,( Kdybych věděla, do čeho jdeme, tak se sem asi ani nestěhuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
6.4.14 22:07

Posli ji doprde*e ;) Vubec by me takovy clovek nerozhodil. Top si jak chces, a kdy chces. Je to tvuj dum. Deti breci, to tak proste je. Raduj se z baraku a z miminka, a nestresuj se nejakou pipkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
6.4.14 22:08

Teda a sousedka topi cim? 8o tak jasne za to nemuzete ze uhli nez se chytne tak kouri…nebo cim mate jako topit? Bych zavolala policii kort kdyby chodila furrt nalita…necim topit proste musite nebo podle sousedky mate mrznout v dome kde je chladno? 8o normalne bych rekla ze pije a ze me obtezuje ze si furt chodi stezovat na nesmysly…ty jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
6.4.14 22:09

@Daniellla Z vlastní zkušenisti ti bohužel musím říct, že nedá. Vedle nás žije něco podobnýho. Ale to co píšeš ty je jenom slabej odvar toho, co máme vedle my.. Jinak držím palce ať se vám dobře bydlí, i když vím, že s takovým sousedem to jde těžko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
6.4.14 22:09

Ja bych to videla na

• volat policii kdyz prijde hulakat v podnapilem stavu

nebo

• na zahradu poridit velkyho ustekanyho psa

:nevim: ale drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.4.14 22:10
@Daniellla píše:
Já už jsem sí říkala, že bych si na mobil nahrávala každé její slovo, protože ani normálně nemluví, ted večer na mě tady řvala. Já se opravdu bojím, že když jsme venku a děti křičí, že zase přiletí :,( Kdybych věděla, do čeho jdeme, tak se sem asi ani nestěhuju

Vuuubec se kvuli tomuhle nestrestuj, ona zkousi, co si k vam muze dovolit, nesmite si ji pustit k telu…at si deti krici, breci apod. jsi doma, jste na svym pozemku…jestli se ji to nelibi, tak bych ji rekla, at se odstehuje..a nazdar… :evil:

Příspěvek upraven 06.04.14 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
6.4.14 22:10

Vy máte řadový domek, že se navzájem slyšíte a bojíš se, že uslyší miminko? To nezávidím, taky žijeme v řadovém domku - vedle kutila :zed: Super… Co dělat, to nevím, pokud nepomůže ústní domluva, volejte policii, pokud by vás obtěžovala v nočních hodinách. Když ona bude vyhrožovat policií kvůli kouři, tak ať, na to jsou nějaké vyhlášky, že kotle na biomasu ze začátku, než se pořádně rozhoří, kouří. Jinak ji pouštějte druhým uchem ven a myslete si něco o prdce ;) Nenech si tím zkazit život, stejně se třeba brzo uchlastá..

• Citovat
  • Upravit
2418
6.4.14 22:11

@Daniellla pribuzne a sousedy si nevyberes, bohuzel. Nenech si kazit dobry pocit z noveho domova, ja bych ji rekla, ze na ni nemam cas, at mi to da pisemne, ze se mozna budu obtezovat odepsat a praskla dvermi. To jsem jednomu urypanymu sousedovi udelala, vypsal si asi dvakrat propisku a pak uz ho to neba a byl klid… Jinak tomu moc nerozumim, to snad bydlite v dvojdomku, ze jim tam jde kour z vaseho komina…

Příspěvek upraven 06.04.14 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.4.14 22:11

Vykasli se na ni a ani ji neotvirej. Jestli mate nejaky dvorek, tak muzete poridit psa a ten ji to taky vysvetli.

• Citovat
  • Upravit
144
6.4.14 22:12

Řekla, že budeme topit plynem,..Ona topí plynem, ale ona to má jako chalupu, nemá tady ani trvalý pobyt, a má tady 3 místnosti. A když je od rána nalitá, tak je jí asi dost teplo. Už jsem zvažovala, že zítra zajdu na obec se poradit, co s ní mám dělat. Nechci se hádat, na to nejsem. Odpo.ani netopíme, a večer už se teda musí. a o půl 9 večer určitě nesedí venku, že by se dusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.4.14 22:12

Jen ať tu policii zavolá… ještě by jim mohla platit výjezd, když policajti zjistí, že jim volala na mol opilá ženská, kvůli sousedům, co topí uhlím… :lol: Kdyby jste do toho kotle hodili pneumatiky, tak neřeknu, ale takhle? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.14 22:15
@Krakatice88 píše:
Vy máte řadový domek, že se navzájem slyšíte a bojíš se, že uslyší miminko? To nezávidím, taky žijeme v řadovém domku - vedle kutila :zed: Super… Co dělat, to nevím, pokud nepomůže ústní domluva, volejte policii, pokud by vás obtěžovala v nočních hodinách. Když ona bude vyhrožovat policií kvůli kouři, tak ať, na to jsou nějaké vyhlášky, že kotle na biomasu ze začátku, než se pořádně rozhoří, kouří. Jinak ji pouštějte druhým uchem ven a myslete si něco o prdce ;) Nenech si tím zkazit život, stejně se třeba brzo uchlastá..
Řadový není, ale je bohužel dost blízko. mezi námi je asi 3m ulička. My máme komín na konci baráku a ona tam má právě ty svoje 3 obytné místnosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová