Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krakatice88 je to jen o lidech…
U nás se psí hovínka taky neuklízí
, ale my jsme malá víska. Takže si majitelé psů myslí, že tu můžeš chodit v ho.nech.
My teda máme sousedy z leva i z prava. Oboje staré lidi přes 80let. Vždy se snažím domluvit, raději ustoupím, nechci se s nikým dohadovat.
@Mava píše:
@Krakatice88 je to jen o lidech…
U nás se psí hovínka taky neuklízí, ale my jsme malá víska. Takže si majitelé psů myslí, že tu můžeš chodit v ho.nech.My teda máme sousedy z leva i z prava. Oboje staré lidi přes 80let. Vždy se snažím domluvit, raději ustoupím, nechci se s nikým dohadovat.
No, to se ani nedá se s nimi nějak dohadovat.. Oni mají pravdu a ti mladí jsou hrozně drzí ![]()
@Daniellla Vůbec na její stížnosti nereagujte, zkouší co si může dovolit a pokud budete ustupovat tak vám nedá pokoj nikdy. Řekla bych jí jen jedno a to že pokud nedá pokoj tak zavolám policii na ní že obtěžuje. Asi je to typ člověka kterému se nezavděčíte ničím. Kašlete na ní. ![]()
Problémy se sousedkou
Tak já přidám svůj příspěvek. Bydlíme v paneláku vedle 66leté ženské, která nám chodí poslouchat za dveře, nacpala si něco do svého zámku od bytu-asi a zavolala postupně během cca 4hod. rozdílu 3 různé sousedy o pomoc se slovy, že jsem to udělala já. Vymýšlí a pomlouvá další věci stará se úplně o vše a pomlouvá, že neuklízím schodiště-uklízím jej celé roky co tady bydlíme, nikdy se smetáku a hadry netkla a už napadá i na městě venku, že služku mě dělat nebude-nerozumím proč mě! Přestala jsem uklízet. V minulosti mě napsala urážlivé dopisy ohl. mého zdraví-fyzického, ale píše o psychickém-jsem naprosto normální-ona asi ne-píše stále, že potřebuji léčbu a toto řekla i mému otci, který se snažil po dobrém s ní…nelze pomluvila mě i jemu neuklízí a každý den si projde chodbu, jestli už jsem to uklidila, před svým mám čisto ostatní mě již nezajímá. Nevím proč to někdo dělá, píše, že nemůžu najít práci kdo a kde by mě také chtěli. Zařila jsem 2× krachy firmy a nedávno dala výpověd z důvodu horší nemoci-trvala rok a ona mě takto uráží. Nemá děcka ani nikdy asi chlapa. Už si nevšímám, ale nahlíží nám i do poštovní schránky a šmíruje stále. J