Co se sousedkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
6.4.14 22:15
@Daniellla píše: Řekla, že budeme topit plynem,..Ona topí plynem, ale ona to má jako chalupu, nemá tady ani trvalý pobyt, a má tady 3 místnosti. A když je od rána nalitá, tak je jí asi dost teplo. Už jsem zvažovala, že zítra zajdu na obec se poradit, co s ní mám dělat. Nechci se hádat, na to nejsem. Odpo.ani netopíme, a večer už se teda musí. a o půl 9 večer určitě nesedí venku, že by se dusila

Skoda, ze jeste nema karmu, by ji mohla uchazet a mohla se udusit a byl by od ni klid…takovych lidi neni skoda… :pocitac: a urcite bych kvuli vychlastanymu mozku nemrzla…jeste bych schvalne zatopila driv…nenecham mrznout ani sebe a ani deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.14 22:15

No ona piju už dobrých 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
6.4.14 22:19

Pokud máte svědomí čisté a nehážete do kotle žádný „bordel“, vůbec bych se s ní nebavila. Řekla bych jí, ať si ty policajty klidně zavolá, ale pěkně ze svého pozemku, nebo je budeš volat ty na ni, a zabouchla bych dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.14 22:21
@Xverunka píše:
Pokud máte svědomí čisté a nehážete do kotle žádný „bordel“, vůbec bych se s ní nebavila. Řekla bych jí, ať si ty policajty klidně zavolá, ale pěkně ze svého pozemku, nebo je budeš volat ty na ni, a zabouchla bych dveře.
Ne opravdu, jen dřevo a uhlí. Jinak je mě samotné proti srsti tam házet bordel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.4.14 22:26

Co s tím dělat? neotvírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.4.14 22:26

Plot, a zamykat branku. Nemá se k vám co vůbec dostat na pozemek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
6.4.14 22:30

@Daniellla já bych se obrátila na obec, nebo město se stížnosti ohledně občanského soužití, či jak to je. Museli by to prozkoumat-vztahy vaše a co se tam děje. Já měla taky problém se sousedy, ale to už je víc jak sedm let a řešilo se to na městském úřadě. Sousedi bohužel byli „nepřizpůsobiví“ a to byl mazec vedle nich bydlet, ale nakonec ok.

• Citovat
  • Upravit
8959
6.4.14 22:35
@Daniellla píše:
Ahoj holky, jdu si možná pro radu, ale každopádně ulevit..ASi před 4 měsíci jsme se nastěhovali do domku po babičce, který jsme s manželem 2 roky opravovali. Máme komplet nové topení, nový kotel na tuhá paliva, protože topit jen plynem, na to prostě nemáme. Kotel máme nový na dřevo a uhlí. Máme 2 malé děti a já jsem v 7 měsíci těhotenství. No a je tady opravdu zima, je to starý dům, který hned bychladne, ráno tady máme 18 stupňů. Ted přes den netopím, děti jsou ve školce a přes den to trochu ohřeje sluníčko. Večer zatápíme dřevem. A dnes tam manžel dal kyblík uhlí. Za chvilku tady zvonila sousedka, že zavolá policii, že se dusí atd. to bylo půl 9 večer. podotýkám, že je to alkoholička, která denně pije od dopoledne do večera. Dělá tady problémy všem, toto bylo podruhé. Popré to bylo nějak po novém roce, to nám přišla vyhrožovat taky. Já nemohu za to, že než se uhlí chytne, tak kouří. Ona pije, jsou hluční, denně tady řve rádio celé odpoledne a dělá jen pekla.To v lednu mě tvrdila, že přítel má silné astma, to jsem se jí teda druhý den řekla, at nelže, protože kouří jak fabrika. Do nového domečku jsem se těšila, ale tady tato paní mi kazí to bydlení tady. Za 2 měsíce budeme mít mimi a já se bojím, že když bude třeba plakat, že zase přiletí. Navíc bych řekla, že jak má upito, je i agresivní. Dá se s tím něco vůbec dělat?

Neotvírala bych.. popřípadě, když vás bude otravovat zavolala bych policii.
Nenech si bydlení zkazit, i když chápu, že takový soused umí potrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
6.4.14 22:43

Taky bych se na ní vyprdla, pokud neděláte nic špatného, řekni jí, ať ty policajty klidně zavolá… A že vám na zahradě občas křičí děti? No a co? A pláč miminka snad přes dvě zdi a uličku neuslyší, ne… A i kdyby, tak co?

Když jí ukážeš, že ti nemůže nijak vyhrožovat, tak toho nechá. Jakmile se ale začneš omlouvat a souhlasit, tak to bude jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.4.14 22:51

Zamykat vrátka, nepouštět na dvůr. Pokud se k Vám přesto nějak dostane a bude vyhrožovat policajtama, tak bych řekla, ať je klidně zavolá a vyprovodila jí ven. Policajti budou fakt rádi, až zjistí o co paní jde. Pak bych šla na obec a poradila se co s ní dělat.
Každopádně se tomu postavit rázně a čelem, jelikož tyhle ukřičený typy si dovolují jen na ty, kteří se jim nepostaví.
Jinak co na to muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.14 23:00

Ona má přítele, ten taky pije a oni když se dohádají, tak volají policajty i sami na sebe.Ti už je znají. Taky už údajně platila nějaký výjezd, protože jim volávala, když byla nalitá. No manžel bych řekla, že se bojí konfliktů, ale já jí ustupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.4.14 00:22
@RadkaCh píše:
Vykasli se na ni a ani ji neotvirej. Jestli mate nejaky dvorek, tak muzete poridit psa a ten ji to taky vysvetli.
:pankac: ja bych neotevrela a jeste bych na ni zavolala poldy, ze obtezuje :-D a ten pes je dobrej napad :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.4.14 00:33

@Daniellla, my topíme tvrdým, suchým dřevem a z komínu nám jde při roztápění bílý kouř, potom už vůbec není vidět, že se topí. Kominík nám komín ještě nečistil (za 4 roky),nebylo potřeba. Neuvažovali jste o tom, že byste přestali používat uhlí? :think: Sousedku bych řešila na obecním úřadě, zamykala bych branku a vůbec bych na ni nereagovala, pokud máte z vaší strany všechno v pořádku, co se týká komínu a jeho revize. Naši vzdálení sousedi topí kotlem na uhlí a je to nářez, co vypouští jejich komín. Někdy to fakt vypadá na pálení pneumatik a z toho je vážně nikdo nepodezřívá :mrgreen: Jak vycházela se sousedkou babička? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.14 01:45
@Daniellla píše: Řekla, že budeme topit plynem,..Ona topí plynem, ale ona to má jako chalupu, nemá tady ani trvalý pobyt, a má tady 3 místnosti. A když je od rána nalitá, tak je jí asi dost teplo. Už jsem zvažovala, že zítra zajdu na obec se poradit, co s ní mám dělat. Nechci se hádat, na to nejsem. Odpo.ani netopíme, a večer už se teda musí. a o půl 9 večer určitě nesedí venku, že by se dusila

No tak jí nech tu policii zavolat.
Na obecní úřad být tebou bych se moc nehonila, nevím jak u vás, ale u nás se za smrad z komína už pár pokut udělilo. Máš tak trochu máslo na hlavě - sousedka tě sice obtěžuje, ale ty jí taky tím smradem, takže jste si kvit. Buď ráda, že je tak vylitá, jinak už by dávno zjistila, že tě může napráskat na obecní úřad ona. Mmch co je drahýho na plynu - máme ho i na ohřev vody a náklady skoro stejný jak za garsonku v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
7.4.14 07:22
@Measmille píše:
Ja bych to videla na
  • na zahradu poridit velkyho ustekanyho psa
:nevim: ale drzim palce

Doporučuju :mrgreen:
Jinka bych si s toho nic nedělala, protože už jen logicky. Jestli máte nový kotel, splňuje minimálně ekologickou známku 3 a to je standartní a i kdyby jste čudili jak čudili, tak by na vás nemohli. V případě že opravdu topíte jen palivy ane ničím ostatním…
Nenech si zkazit dojem z baráčku. Uvaž, že mohou přijít i jiné problémy a ty ho takhle zatracuješ…
Přeju zdarví a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová