Co si myslíte o tomto věnci na dveře?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mar__tanka1983 Protože bábi je tak zvyklá, že jí vždy takhle něco vyrobím. Dělala jsem jí adventní, vánoční na dveře a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přijde jak na svatbu, tam by se hodil, kdyby byla do růžova. Jen tak na dveře asi ne. Ale na svatbě by se mi líbil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 mně osobně přijde spíš jak na hrob
promiň. Nepřijde mi ani romantický, nějak se to k sobě prostě nehodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 píše:
@Mar__tanka1983 Mě se právě ta kombinace líbí, jsem tak zvyklá. Chlap když mi dává růže, vždy mi k tomu prdne i nějaké kapradiny, mám je ráda. Je dělaný pro babičku (ta se úplně nevyjádřila), ale teta která je v baráku kde babička bydlí diktátorka, řekla že je hrozný. Nebyla jediná, samozřejmě i kladné ohlasy jsem měla, ale jelikož mě se nelíbí skoro nic co vyrobím, ptám se někde kde jsou lidi neutrální a nepochválí jen proto, že je to v rodině dělané.
A babičce se líbí? Jestli ano, tak není co řešit. Teta atˇsi plácá co chce. Třeba jí štve, že není pro ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 píše:
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat (a nevím kde jinde) co si myslíte o tomto věnci? Je fakt tak strašný? Ale fakt upřímně. =) Díky moc
No dala bych to radeji na svatecni stul nez dvere, apropo jsem tu jedina, ktera v zivote nedala zadny venec na dvere a vrchol jarni invence jsou narcisky nebo tulipany ve vaze? Nenavidim zdbeni, nebavi me to a to nikdy behem roku, uplne top des jsou vonave svicky a vubec svicky nebo vonave tycinky, boli me ze vseho hlava a pripadam si se svickami jak na hrbitove, ten naopak miluji hlavne ty sochy, andele atd.tam svicky mam moc rada
chodim tam casto popovidat si tam s lidmi ktere jsem mela strasne rada a uz tu nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Ten je fajn, ono to kapradí tak tmavé není, na sluníčku má úplně jinou barvu než na fotce doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nejsem zastánce dekorací ve stylu lapače prachu, takže cokoli na dveře dávám jen příležitostně: na Vánoce věnec, na velikonoce vajíčka, když se slaví, tak balonky
Tenhle mi přijde skoro i svatební, líbí se mi, ale jako trvalá dekorace trochu moc romanťárna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 já věnce na dveřích také nemám, svíčky voňavé mám zase ráda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka asi jo, ale tam je problém v tom, že teta je fakt magor, byla by schopná ho s těch dveří vzít a vyhodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 píše:
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat (a nevím kde jinde) co si myslíte o tomto věnci? Je fakt tak strašný? Ale fakt upřímně. =) Díky moc
Me se obecne takove veci libi. Kdyby byl pro me, potesila bys me. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit