Co si myslíte o tomto věnci na dveře?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co si myslíte o tomto věnci na dveře?
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat (a nevím kde jinde) co si myslíte o tomto věnci? Je fakt tak strašný? Ale fakt upřímně. =) Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak strašný není, ale je to spíš takový romanticko kýčový styl
Já bych si ho třeba nekoupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 píše:
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat (a nevím kde jinde) co si myslíte o tomto věnci? Je fakt tak strašný? Ale fakt upřímně. =) Díky moc
Nevypadá strašně, ale není to můj šálek kávy, takže já bych si ho na dveře nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by měl být strašný?
Upřímně, nelíbí se mi tak úplně kombinace kapradí a růží, trochu mi to nesedí, místo kapradin bych dala k růžím eucalypt nebo možná břečťan, případně nějakou jinou dekorační zeleň.
Ale jinak cajk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to můj styl, ale strašný rozhodně není. Určitě se někomu jinému bude moc líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 píše:…mě se líbí - na svatbu nebo na oslavy kulatin, prostě jako dekorace na události. Na ozdobu bytu, dveří se podle mě nehodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim, ze je moc povedeny, akorat je takovy dost romanticky, ja mam radsi prirodnejsi dekorace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Mě se právě ta kombinace líbí, jsem tak zvyklá. Chlap když mi dává růže, vždy mi k tomu prdne i nějaké kapradiny, mám je ráda. Je dělaný pro babičku (ta se úplně nevyjádřila), ale teta která je v baráku kde babička bydlí diktátorka, řekla že je hrozný. Nebyla jediná, samozřejmě i kladné ohlasy jsem měla, ale jelikož mě se nelíbí skoro nic co vyrobím, ptám se někde kde jsou lidi neutrální a nepochválí jen proto, že je to v rodině dělané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně v pohodě. Čistá práce, ladí, nepřeplácaný, je vidět, žeto nebylo splácaný za pět minut bez rozmyslu. Za mě dobrý ![]()
Můj styl to není, na mě je to příliš romantický, staromódní, ale rozhodně to není hnus. Kupce si určitě najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilith666 A proč děláš věci, které se ti nelíbí? Pak nemůžeš mít sama v sobě pocit, že se to líbí ostatním, když se to nelíbí ani tobě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba tenhle romantický styl ráda - sama v něm mám v plánu svatbu, jen mi ta kapradina přijde příliš tvrdá a tmavá, no…
Nechávám si třeba vyrábět tenhle hřebínek do vlasů:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit