Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den. Já většinou pokud vážně nevím daruji poukaz na nákup a ať si ten člověk vybere dle svého a je jedno, jestli v drogerii nebo nějakém jiném obchodě…Dnes už poukázky mají skoro všude ![]()
Většina žen si podle meho kosmetiku vybere raději sama. Pokud je opravdu fanda do pečení a udělá jí tento typ dárku radost, co třeba nějaké lepší formičky atd? A dobrou hůře sehnatelnou bonboniéru? Jakože žádné ferrero a merci co mají vsude. Pokud ji hodně dobře znáš, co parfém nebo šperk? To by udělalo radost mně, ale musíš znát jeji vkus
Pokud sperk, tak me napadlo co treba neco od Swarovskeho? Nebo bych se fakt drzels te kuchyne, jak pise @Lalelale , neco zvlastnejsiho, ne Tescomu, ale treba se delaji valecky na testo se vzorem, nebo z jidla by se daly treba tri zvlastnejsi oleje - malou lahvicku ale vic ruznych, nebo i jidelni balicek ale neceho luxusnejsiho. Treba ve Stodole mivaji hodne zvlastni testoviny a tak.
S parfémem se jí nemusím trefit do vkusu, jen dárkový poukaz kus papíru dávat nechci. Spíš nějaký ty formicky na cukroví. ![]()
@Anonymní píše:
S parfémem se jí nemusím trefit do vkusu, jen dárkový poukaz kus papíru dávat nechci. Spíš nějaký ty formicky na cukroví.
záleží kolik chceš investovat, taková forma nordic ware by jí potěšit mohla ![]()
Pokud rada pece, koupila bych neco k tomu. Krasnou formu na babovku, formicky, zdobicky, vykrajovatka atd atd
@majdulacek píše:
Doporučuji kuchařku CukrFree od Janiny Černé
To taky není špatný nápad ani ta forma na pečení ![]()
Dobrý den, prosím o zachování anonymity chodí sem rodina a svagrova.
Pro ostatní členy rodiny bych dárky k vánocum věděla, jen u ní nevím co koupit. Je celkem na můj vkus náročná. Z oblečení nevím co, kosmetiku ona raději nejlevnější od 500 korun. Je mi hloupé koupit jen jeden dárek za 500ku.
Nevim co by mohla číst za knihu, apod. Jen vím že ráda peče, dělá cukroví. Zajímá se o zdravý životní styl.
Potrebuji poradit. Děkuji.