Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Telefon nebo NB, to by udělalo radost moji tchýni. Nebo pořadač na korálkování, a všeobecně co s etýká ručních prací.
Tak ten wellnes me taky napad. Notebook a mobil tohle všechno má dělá učetní takže má doma i kancelář navíc se teď rozvedli s tchánem takže je sama a to mě odrazuje od toho víkendovýho pobytu nevím skym by jela koníčky žádný nemá ledatak sedět v hospodě s lidma o dvě generace mladšíma
má ráda víno tak možná něco s tím. padákem jsem skákala dvakrát takže bych ho nejradši kupovala všem ale na to ona nemá žaludek
takže bud ten wellnes - máte někdo přímo zkušenosti s nějakým místem? a nebo mě napadla ještě andulka před třičtvrtě rokem jí umřela a už si další nekoupila tak nevím jestli už nechce a nebo na to prostě neměla náladu :-/
@smajlicek90 - tak jestli má ráda víno, tak co nějaký pobyt s degustací? Nemá nějakou kamarádku, co by třeba jela s ní?
@kolozubka píše:šperků má právě dost loni dostala hodinky a na krku a na rukou toho má tolik že by tam nic novýho nevyniklo a naušnice si nejsme jistý jestli nedostala před dvouma rokama od tchána to by bylo trapný
Co nějaký šperk?
@Milli píše:
@smajlicek90 - tak jestli má ráda víno, tak co nějaký pobyt s degustací? Nemá nějakou kamarádku, co by třeba jela s ní?
ten se pokusim najít má jednu možná dvě ale nevím jestli by s ní jeli no každopádně to už není můj problém
ale to by jí možná radost udělalo
Ja ted zaplatila babci k narozkam predplatne casopisu, ktery cte, na jeden rok ![]()
@smajlicek90 píše: šperků má právě dost loni dostala hodinky a na krku a na rukou toho má tolik že by tam nic novýho nevyniklo a naušnice si nejsme jistý jestli nedostala před dvouma rokama od tchána to by bylo trapný
No jo, tak to není vhodné. Já jen, že třeba někdo šperky střídá, tak pak by to mělo cenu, ale jestli toho má kvanta, tak by z toho stejně radost asi neměla.
@kolozubka píše:
No jo, tak to není vhodné. Já jen, že třeba někdo šperky střídá, tak pak by to mělo cenu, ale jestli toho má kvanta, tak by z toho stejně radost asi neměla.
přesně tak podle mě by jí to ani radost neudělalo na každý ruce má prstýnek a tak 5 náranků a řetízku
@smajlicek90 píše:
přesně tak podle mě by jí to ani radost neudělalo na každý ruce má prstýnek a tak 5 náranků a řetízku
No to už jsem myslela, že už ani nikdo takhle nenosí. Já to takhle nosila před 20 lety ![]()
@kanka80 píše:
@smajlicek90 Let balonem a třeba už se nevrátí![]()
![]()
no to by bylo ideální
bohužel jsme se včera chytli a bylo mi řečeno ať nic nevymášlím že si poradí sám samozřejmě dneska přišel s tím jaký mám nápady ale já se sekla a ať si to vyřeší sám tak moc tchýní nemiluju
takže teď sedí s partou, která bude dárek kupovat u piva a vymýšlí
jediný co je napadlo je zlatý přívěsek to bude debakl
i přesto všem zůčastněným děkuju za rady a určitě je použiju třeba i pro moji maminku nebo pro ostatní příbuzenstvo