Co tchýni k 50. narozeninám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
18.10.13 13:30

Telefon nebo NB, to by udělalo radost moji tchýni. Nebo pořadač na korálkování, a všeobecně co s etýká ručních prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.10.13 13:45

Tak ten wellnes me taky napad. Notebook a mobil tohle všechno má dělá učetní takže má doma i kancelář navíc se teď rozvedli s tchánem takže je sama a to mě odrazuje od toho víkendovýho pobytu nevím skym by jela koníčky žádný nemá ledatak sedět v hospodě s lidma o dvě generace mladšíma :oops: má ráda víno tak možná něco s tím. padákem jsem skákala dvakrát takže bych ho nejradši kupovala všem ale na to ona nemá žaludek :-) takže bud ten wellnes - máte někdo přímo zkušenosti s nějakým místem? a nebo mě napadla ještě andulka před třičtvrtě rokem jí umřela a už si další nekoupila tak nevím jestli už nechce a nebo na to prostě neměla náladu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.10.13 13:51

Co nějaký šperk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.10.13 13:54

@smajlicek90 - tak jestli má ráda víno, tak co nějaký pobyt s degustací? Nemá nějakou kamarádku, co by třeba jela s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.10.13 14:14
@kolozubka píše:
Co nějaký šperk?
šperků má právě dost loni dostala hodinky a na krku a na rukou toho má tolik že by tam nic novýho nevyniklo a naušnice si nejsme jistý jestli nedostala před dvouma rokama od tchána to by bylo trapný :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.10.13 14:15
@Milli píše:
@smajlicek90 - tak jestli má ráda víno, tak co nějaký pobyt s degustací? Nemá nějakou kamarádku, co by třeba jela s ní?

ten se pokusim najít má jednu možná dvě ale nevím jestli by s ní jeli no každopádně to už není můj problém :-Dale to by jí možná radost udělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
18.10.13 14:27

@smajlicek90 darkovy koš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.10.13 14:31

Ja ted zaplatila babci k narozkam predplatne casopisu, ktery cte, na jeden rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.10.13 15:50
@smajlicek90 píše: šperků má právě dost loni dostala hodinky a na krku a na rukou toho má tolik že by tam nic novýho nevyniklo a naušnice si nejsme jistý jestli nedostala před dvouma rokama od tchána to by bylo trapný :-D

No jo, tak to není vhodné. Já jen, že třeba někdo šperky střídá, tak pak by to mělo cenu, ale jestli toho má kvanta, tak by z toho stejně radost asi neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.10.13 18:07
@kolozubka píše:
No jo, tak to není vhodné. Já jen, že třeba někdo šperky střídá, tak pak by to mělo cenu, ale jestli toho má kvanta, tak by z toho stejně radost asi neměla.

přesně tak podle mě by jí to ani radost neudělalo na každý ruce má prstýnek a tak 5 náranků a řetízku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.10.13 18:24
@smajlicek90 píše:
přesně tak podle mě by jí to ani radost neudělalo na každý ruce má prstýnek a tak 5 náranků a řetízku

No to už jsem myslela, že už ani nikdo takhle nenosí. Já to takhle nosila před 20 lety :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.10.13 13:49

No bohužel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.10.13 13:55

@smajlicek90 Let balonem a třeba už se nevrátí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.10.13 22:50
@kanka80 píše:
@smajlicek90 Let balonem a třeba už se nevrátí :lol: :lol: :lol:

no to by bylo ideální :D :D :D :D :D bohužel jsme se včera chytli a bylo mi řečeno ať nic nevymášlím že si poradí sám samozřejmě dneska přišel s tím jaký mám nápady ale já se sekla a ať si to vyřeší sám tak moc tchýní nemiluju :lol: takže teď sedí s partou, která bude dárek kupovat u piva a vymýšlí :-D jediný co je napadlo je zlatý přívěsek to bude debakl :D i přesto všem zůčastněným děkuju za rady a určitě je použiju třeba i pro moji maminku nebo pro ostatní příbuzenstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný