Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To měla malá taky několikrat. Měla to bud potníček nebo se ji to zaparilo pod dudlilem a udělal se pupínek. Mela to asi uz 4 krat.. Nic jsem s tím nedělala zmizelo to samo.
Ale taky se nas stalo že je ji udělal přimo vřed pod zadečkem na horní častí stehna a s tím uz jsem teda kmitala k dr. Strasně ji to bolelo.. Doktorka ji to musela pichat a vypačkavat. Ani doktorce se do toho nechtělo protoze to bylo hoodně bolestivy :-/ Mala měla ani ne 6 mesicu.
Příspěvek upraven 17.10.11 v 09:29
to se neboj to ma z kojeni jak porad cucka tak se mu odloupne kousek stare kuze z rtu:-) to bude jeste nekolikrat, my to meli u maleho taky:-)
Verisca píše:
to se neboj to ma z kojeni jak porad cucka tak se mu odloupne kousek stare kuze z rtu:-) to bude jeste nekolikrat, my to meli u maleho taky:-)
podle mě to bude přesně tohle
starší mrňous to měl a mladší taky…
kate02 píše:Verisca píše:podle mě to bude přesně tohle
to se neboj to ma z kojeni jak porad cucka tak se mu odloupne kousek stare kuze z rtu:-) to bude jeste nekolikrat, my to meli u maleho taky:-)starší mrňous to měl a mladší taky…
Jj, moje děti to taky měly - kojení, dudlík, puchýřek ![]()
Verisca píše:
Jo je to přesně ono-je to z kojení ![]()
Jé, to měla Majda taky, když byla malá…
Fakt to nic není, občas se to slouplo a pak udělalo znova… ani nevím, odkdy už to nemá.
pokymar píše:
tak jsem vám to vyfotila
Jo, to je ono, puchýřek z kojení.
ahoj, teď jsem si všimla, že mrňous (4týdny) má na horním rtu uprostred takový světlejší …jako pupínek, je to jen lehce vystouplé. Co by to mohlo být?
Vypadá to jako puchýř!