Co znamená, když někdo řekne, že se z jídla pos*al?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
22.8.25 19:18

A když někdo řekne, že se vysral z podoby, tak už si nikdy nebude podobný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
22.8.25 20:25
@ugluk píše: Více

@stinga
Jeden nestárnoucí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
22.8.25 20:27
@nikitice píše: Více
:P :P Až mi smíchy vypadl telefon z nabíječky.
Nebo když někdo odmítne něčí požadavek se slovy vyser si oko. To bych snad ani vidět nechtěla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
22.8.25 21:54
@Anonymní píše: Více
:mrgreen:
Může to znamenat obojí, ale je na každým z nás, jak si takové sdělení vyhodnotí. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
22.8.25 22:02

No manžel tím myslí vyloženě průjem, ale nikdy se mu nestalo, že by nestihl dojít na záchod.

• Citovat
  • Upravit
4043
23.8.25 07:48

@nikitice @MartinaIrena @smile_xxx Ta čeština je prostě kouzelná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
23.8.25 15:28

Nezapomeňte na mateřský plurál, když maminka řekne: „tak jsme se dnes dvakrát posrali“, tak tím většinou myslí miminko, ne sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
23.8.25 16:07

No tak já odpovím, protože k tomu mám blízko, a chci ti ukrátit prázdniny. Jako dítě jsem mohl cokoliv, dnes je ten počet jídel, který mě proženou, celkem dlouhý, lidské tělo se mění. A taky není průtokový ohřívač, kdy něco sníš a do minuty máš sratchku jako Alík.

1. Jako dítě jsem mohl tři čtyři plátky metrovýho dortu, dnes by mě to zabilo. Pláteček ráno, pláteček večer
  1. Opatrně se šlehačkou
  1. Opatrně s mastným masem, typu bůček
  1. Pudink s piškotama a jahodama je ok, ale důkátový buchtičky, který děláme taky s vanilkovým pudinkem, si nechávám spíš pokapat
  1. Občas mě zazlobí zelí, takže ke knedlu jen pár vlasů, a někdy i těstoviny (kolínka, špagety)
  1. Občas mi zatopí omáčky (plněný papriky, svíčková, šp. ptáčci)

Klíč je v tom se nepřežírat a jíst střídmě. Nemá to v tom plavat. Už to není jako zamlada. Měl jsem období, kdy jsem po štěpánský s kolínkama (bez vajíčka) sprintil do půl hodiny. U nás dáváme do španělských ptáčků smetanu. Já miluju španěláky. Ale jelikož vím, že to může způsobit sametovou revoluci, nechávám si to omáčkou polít jen trochu. Vyžral jsem se na téměř 60 kg (bez sluchátek) a tahat mě na záchod není žádný med.

Sračkoid z Vysočiny

Příspěvek upraven 23.08.25 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
23.8.25 16:15
@nikitice píše: Více

Taky jsem to zažil, to ti začne mizet ksicht, asi jako v tomhle klipu:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat