Ahoj,
poslední dobou mě trápí jedna věc. Když se nějak blbě pohnu (většinou když se třeba pro něco natahuju), tak mě jakoby lehce štípne v místě, kde mám pravou bradavku. Na dotek vůbec nebolí ani nic necítím, vypadá normálně jako vždy, žádné změny. Prostě jen při pohybu občasné zatáhnutí nebo něco jako štípnutí. Už se mi to několikrát stalo, myslela jsem, že to jsou hormony, protože to vždy tak do týdne přešlo. Ale teď už to mám asi měsíc a krom pár dní, kdy se to hodně zlepšilo, to je spíš takové chronické, lehké. Poslední dobou toho mám hodně v práci, takže fakt sedím třeba několik hodin v kuse v jedné poloze. Bolívají mě i záda a za krkem, vím, že mám špatný posed. Jinak ještě minulý měsíc, kdy to začalo, jsem zvýšila dávkování gynexu. Beru drmek a gynex na špinění k před menstruací, což u mě fungovalo, ale vzala jsem si nějak do hlavy že prostě zvýším dávku, paradoxně to bylo pak horší. Ale po týdenní pauze jsem opět najela na původní dávkování. Jestli to nemůže mít souvislost i s tím? Podotýkám že je mi 25 let a jsem zdravá (doufám ). Tak jestli jste se s tím některá nesetkala, moc by mi to pomohlo, mám vždy tendenci malovat čerta na zeď. Na gyndu mám jít v říjnu, tak bych se tam kdyžtak zeptala. Někde jsem četla, že to můžou být svaly nebo nervy ale nevím… Vždy mám v hlavě takový ten „co kdyby“ hlásek. Děkuji ja rady, doufám, že mě trochu uklidní.
Ahoj,
Jinak ještě minulý měsíc, kdy to začalo, jsem zvýšila dávkování gynexu. Beru drmek a gynex na špinění k před menstruací, což u mě fungovalo, ale vzala jsem si nějak do hlavy že prostě zvýším dávku, paradoxně to bylo pak horší.
Ale po týdenní pauze jsem opět najela na původní dávkování. Jestli to nemůže mít souvislost i s tím? Podotýkám že je mi 25 let a jsem zdravá (doufám
). Tak jestli jste se s tím některá nesetkala, moc by mi to pomohlo, mám vždy tendenci malovat čerta na zeď. Na gyndu mám jít v říjnu, tak bych se tam kdyžtak zeptala. Někde jsem četla, že to můžou být svaly nebo nervy ale nevím… Vždy mám v hlavě takový ten „co kdyby“ hlásek. Děkuji ja rady, doufám, že mě trochu uklidní. 
poslední dobou mě trápí jedna věc. Když se nějak blbě pohnu (většinou když se třeba pro něco natahuju), tak mě jakoby lehce štípne v místě, kde mám pravou bradavku. Na dotek vůbec nebolí ani nic necítím, vypadá normálně jako vždy, žádné změny. Prostě jen při pohybu občasné zatáhnutí nebo něco jako štípnutí. Už se mi to několikrát stalo, myslela jsem, že to jsou hormony, protože to vždy tak do týdne přešlo. Ale teď už to mám asi měsíc a krom pár dní, kdy se to hodně zlepšilo, to je spíš takové chronické, lehké. Poslední dobou toho mám hodně v práci, takže fakt sedím třeba několik hodin v kuse v jedné poloze. Bolívají mě i záda a za krkem, vím, že mám špatný posed.