Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše: Více
Si právě říkám, jde to normálně přes radu obce. Konkrétně naše sloupky teda byly bez armatury. To šlo hezky kladivem naporcovat, ať se přenesou líp na vozík a odvezou. A vozíkem na sběrném najel chlap na tu jejich váhu tam.
U nás je jaksi oblíbená ta drť. Vyztužují tím všechny polňačky, bahnité cesty, kde jezdí kombajny, traktory, lesáci s technikou a od povodí pracovnici. Že tam nejsou peníze udělat normálně asfaltky, ale jak napršelo, tak se tam nedalo strčit noha několik dní. Akorát ta drť má nevýhodu, že po dešti je na kole strašně kluzká. A to mám horské kolo. Málem jsem se tam několikrát vytlemila.
Stavebni sut odpad je, akorat se upravuje a pripravuje na opetovny vyuziti.
@Cenarius píše: Více
Klidne - Ekologistics
Delam pro odpadářskou a pro jednu obec jsem toto řešila
Jestli to budete dělat ručně, tak na tom necháte ruce, sehnat někoho s hydraulickým kladivem a odvézt, železo prodat ať se něco z nákladu na uložení a kladivo vrátí
@větvička1 píše: Více
Stavební suť ano, podrcený recyklát z ní už ne. Ten se může normálně využívat.
@Lemrucha píše: Víceúplně to tu zaniklo, ale já si také myslím, že to měl odvézt distribuční podnik elektřiny, když to shodili k zemi
https://www.katalogodpadu.cz/…vanych-mist/
Ano, jedná se o odpad s katalogovým číslem. A jasně že se to prodává. Kompost se taky prodáva a mraky dalších věcí, které se vyrábí z odpadů. Ale kdo to prodává, tak má na takový odpad povolení a povolení jej zpracovávat a pak s ním nadále pracovat.
Ne že si Tonda bude brát bordel z bouraček a bude to sypat různě po cestách.
Půjčit si z půjčovny nářadí tu největší sbíječku, co tam je a rozbít to. Měl jsem půjčenou elektrickou, která je výkonem stejná jako pneumatická a štípalo to i modrý beton. A kdyby to nešlo, tak pak už jedině velké hydraulické nůžky.
@ALIPELI píše: Více
No, tak ti dělají čisté šrot. I elektro jim zastřešuje REMA. Evidentně jsme mysleli každý něco jiného. Proste v tvém případě jde jen sehnat jakoukoliv formu, která to odveze a ať si s tím dělá co chce. To samozřejmě najde. Ale bude to stát ranec.
@ALIPELI píše: Více
EKO Logistics ma pokud se nepletu krome zarizeni pro zpracovani elektroodpadu i sbernu odpadu. Kazdy to zarizeni je jinde.
@Cenarius píše: Více
No, Weeelabex maji.. Ne na vsechno, ale nejaky elektroodpad zpracovavat muzou.
@stinga píše: Více
Zbylo to tam po majiteli. Taky to tam muze lezet dvacet let a treba si to tam ten majitel odnekud privezl.
Recyklacni dvůr nebo rovnou skládka. Poradit by ti měli ma obecním úřadě.