Co vařit pro 40 lidí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
25.6.14 11:49
@blecha72 píše:
U nás strouhá robot, bramboráky dělám na velké akci běžně z 10 kg.Edit: smažíme venku na mramorové desce.

A jak mate velkou tu desku? Nam by se tam vlezli max tri bramboraky, pri mnozstvi jake uvadi angua, si to nedokazu ptedstavit. Staci mi grilovani zeleniny, masa, hub a volskych ok pro deset lidi, kdybych mela smazit bramboraky pro olik lidi tak se asi zvencnu. Strojek na strouhani nemam, dik za tip.

Nejak si stejne nedovedu predstavit, ze vsichni z radosti zacnou tlacit bmboraky, tak jak to je vetsinou u gulase, ze je jakykoliv hrnec maly. :) Ale treba jo…

A nejvic u nas vzdy jede gulas jen s cerstvym chlebem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.6.14 11:53

@evill Moje akce: hovězí guláš s chlebem, květákové placičky, samo zelenina, jednohubky… Večer k ohni bramboráky, špekáčky. Ale je fakt, že vítaná je kytara, ne smoking :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
25.6.14 12:02
@blecha72 píše:
@evill Moje akce: hovězí guláš s chlebem, květákové placičky, samo zelenina, jednohubky… Večer k ohni bramboráky, špekáčky. Ale je fakt, že vítaná je kytara, ne smoking :mrgreen:

A jak mas velkou tu desku? Jak dlouho bys delala tech 200 bramboraku?

(Tak to my toho mame na oslavach taky hodne, hlavne pokud jde o svatebni slavu, ci neco podobneho, ale vetsinou prilozi kazdy ruku k dilu. Tj. nedelam pro 40 lidi vsechno sama :) )
A na kytaru umime hrat i ve smokingu, protoze ten je prave na svatbach docela rozsiren :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.6.14 12:46
@evill píše:
A jak mas velkou tu desku? Jak dlouho bys delala tech 200 bramboraku?(Tak to my toho mame na oslavach taky hodne, hlavne pokud jde o svatebni slavu, ci neco podobneho, ale vetsinou prilozi kazdy ruku k dilu. Tj. nedelam pro 40 lidi vsechno sama :) )
A na kytaru umime hrat i ve smokingu, protoze ten je prave na svatbach docela rozsiren :lol:

Deska není moc velká, nrmboráky děláme po jednom. Nejdřív se po nich rychle zapráší, po čase se začnou kupit na talíři. Je fakt, že to k nim chce nějakou obětavou duši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 13:23

Já se přimlouvám za guláš nebo kaťák:) Udělat bramboráky pro čtyřicet lidí mi přijde hrozně náročné tipuju tak 10 hodin, nebo jsem asi úplně neschopná:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
25.6.14 13:27
@klara.snokhausova píše:
Já se přimlouvám za guláš nebo kaťák:) Udělat bramboráky pro čtyřicet lidí mi přijde hrozně náročné tipuju tak 10 hodin, nebo jsem asi úplně neschopná:D

V klidu tak neschopna nebudes. Ja delam taky bramboraky pro ctyri hodinu, takze bych na tom byla casove uplne stejne 40 lidi, deset hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.6.14 15:36

Ja si vubec neumim predstavit delat gulas pro 40 lidi :mrgreen: delala jsme nejvic tusim ze 4 kil masa ve svym nejvetsim hrnci, a neslo mi to ani poradne otocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 13:21

@evill Ze stejných výpočtů sem vycházela i já :) Mimo jiné bych si při takovém počtu asi taky ustrouhala minimálně po článku na každém prstu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
26.6.14 13:43

My dělali na taťkovu oslavu na oběd bramborový salát s řízkem a na večeři guláš s knedlíkem (knedlíky nebyly domácí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.6.14 15:24

No jo, ale než to nachytá pro tolik lidí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 15:28

Taky bych udělala guláš (teda čistě teoreticky, prakticky bych se do toho pro víc než 20 osob nepustila :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.6.14 15:29

@betuska.bathory z těch cvrčků? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
26.6.14 15:31
@Angua píše:
No jo, ale než to nachytá pro tolik lidí… :mrgreen:

Budou chytat všichni, aspoň nebude váznout zábava, né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 15:32

@Angua
Né, „jen“ obyčejný segedínský nebo vepřový…na takové exotické experimenty jsem holt staromódní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.6.14 15:35
@Ukulina píše:
Budou chytat všichni, aspoň nebude váznout zábava, né? :mrgreen:

To je fakt, aspoň jim při sběru vytráví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek