Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky tak můj dotaz je jasný co jednoduchého a rychlého vařit pro 40 lidí? za zhruba měsíc máme sraz a já se rozhodla e budu vařit jsem i vyučená takže tak ale nápad zatím žádný poradíte?
Guláš, svíčkovou, kuřata - ty by mohly být fajn udělat jich prostě třeba 2-3 druhy a můžeš mít víc příloh
Guláš ten je vděčný.
Nebo i bramborový salát a řízky toho se nadělá kotel a taky chutná většině.
Nebo můžeš udělat obložené mísy.
Jo to je fakt ten guláš mě nenapadl stačí třeba obyč bramborovej no asi sse sebevrah dobrovolně se do tohohle pustit
Guláš moc velká rychlovka podle mě není a pokud má stát za to, tak to chvíli trvá
Ale je pravda že to má rád snad každý a rozhodně lepší než třeba jen rizoto.. A o jakou skupinu lidí se jedná? Jestli dospělý nebo děti? Nebo namíchaný?
Rozhodně guláš! Můžeš udělat třeba segedín, nebo klasiku (levnější verze z vepřovýho a třeba klobásky do toho) a k tomu pečivo nebo i bramborový knedlík a je to
To jí snad fakt každej ![]()
@Kelsey píše:
Guláš ten je vděčný.
Nebo i bramborový salát a řízky toho se nadělá kotel a taky chutná většině.
Nebo můžeš udělat obložené mísy.
@katula9 my kdyz máme akci děla se bramborový guláš a jak přijde k chuti ![]()
Zrovna v pátek jsem byla na jedné akci, bylo nas asi 30 a taky byl
K tomu teda nějaký chllebíčky, jednohubky
@Zabak_kvak píše:souhlas. Řízky se salátem. Klasika kterou má rád každý. A udělat vepřový i kuřecí
Kazdy ne, ja salat vylozene nesnasim
. Ale hlavne pro 40 lidi bych ho nedelala, vzdyt by u toho stravila tyden a pak jeste smazit 40-80 rizku(podle velikosti) no ani nahodou bych do toho nesla. Max pro deset lidi ![]()
A nebo udělat základ na klasickej guláš a pak to rozdělit a do jednoho prdnout zelí a dodělat to a máš 2 druhy
nebo ještě na 3 díly a další s paprika a rajčaty a máš perkelt ![]()