Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blecha72 píše:
Nic vám kupovat nemusí. Dítě je asi malé, když mu rostou zuby. Tak jej prostě na noc nikam nedávejte. A prosím, už nepište fůrt.
a proč nemůže psát slovo fůrt, je to nářečí, někde se tak mluví
@mojmira píše:
a proč nemůže psát slovo fůrt, je to nářečí, někde se tak mluví
U nás se taky mluví všelijak
Několikrát v textu použité to působí rušivě.
@blecha72
V poměrně dlouhém textu 2×, nic hrozného dokud to není v každé větě
ale dám si na to pozor ![]()
@Kry5t0fek píše:
@blecha72
V poměrně dlouhém textu 2×, nic hrozného dokud to není v každé větěale dám si na to pozor
U nás se říká furt, máme kratke zobaky
No mám to docela,,zábavné,, tchýně je super bydlí kousek od nás, zeptají si jestli si můžou půjčit, povozit nebo u nich podlachnit:) Takže tak jedno za týden nebo 14 dní máme hlídání na celééé odpoledne. Je taková milá, mě do ničeho nemluví nic pohoda. Doma mám prababičku…ta si malého bere taky skoro každý den cca na 2-3 hodiny. Je do něj blázen. Ani bych se ho tak často zbavovat nepotřebovala ale chce ho vidět a mě to prostě nevadí. Vadí mi ale to že nedodržuje některé věci. Ani já mu nelizuju obličej a ruce…na to je fakt moc malý (3 měsíce) můžu to říct stokrát a stejně přinesu ho zpět s hlava mu doslova smrdí jak je oslintaná a to še mu žužlají ruky které si dává pořát do pusy…to rpostě můžu opakovat a je to fuk. Krom toho nám dělá takové to,,proč plaše,, a ježišmarja co mu děláte, a není mu zima (pařák jak prase:))..pak ještě záchvaty že jsme venku s kočárem za tmy atd…děsně se mi do toho montují a musím to pořááát poslouchat, jako by bylo mrně šikanovaná chudinka s totálně vymaštěnm rodičovstvem co nic nevíí…grrrr…a o druhé prababičce..no to už je uplně konec,,nezadusí se dudlíkem když leží na břiše,,…mluví za vše:P tak pevné nervy holky:D
Věřím ti, máš první dítě, to je normální. Jenže nastane doba, kdy už dítka budeš na 150% nabažená, budeš toužit po chvilce klídku, třeba nic nedělání s nohama na stole.Pak je to hlídání super.