Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás! S mým mužem se od nového roku snažíme o miminko, takže jsem začala trochu víc pozorovat své tělo. Nikdy jsem si nevšimla, že kolem ovulace mě bolí v podbřišku a že týden před menzes mi pobolívají prsa. Až teď. Ještě více jsem udivena z toho, že se prakticky každý měsíc cítím být jisto jistě těhotná
Pokaždé mám nějaké příznaky - jeden měsíc mi bylo nevolno a byla jsem děsně protivná. Minulý měsíc mě bolela prsa a dokonce se mi opozdila menzes. Tento měsíc mě prsa bolí dost silně a cítím se naprosto báječně a v pohodě a jsem opět přesvědčena, že to bude prckem v bříšku
Chtěla bych se tu s Vámi pobavit o vsugerovaných příznacích těhotenství. Co jste která už všechno zažila a co vaše psychika v období snažení dokázala vytvořit s Vaším tělem. Třeba nám pak to čekání na testování uteče rychleji ![]()
Ahoj Pišto.
My se s manželem snažíme teprve od konce února a můžu říct, že od té doby jsem měla snad úplně všechny těhotenské příznaky
test je samozřejmě negativní
sice jsem MS nedostala (měla se dostavit už minulý pátek), ale těhotenstvím to asi nebude ![]()
To ja sem jednou mela bolesti v zadech, a protoze sem v te dobe uz jedno mimi mela za sebou, lekla sem se, ze to byl samovolny potrat… zpetne sem zhodnotila, ze tehu priznaky sem mela taky
… nakonec to byl zanet mocovych cest
![]()
To jsem ráda, že jsem normální
Však já si taky myslim, že až to příjde a mimi bude v bříšku, tak to ani nepoznám a bude to ten měsíc, kdy zaručeně žádný příznak nebudou. Už aby to bylo ![]()
To znam, my se snažili u druhého 10m a já ani normálně nemam ovulaci takže beru léky každý ěmsíc jsme si byla jistá že jsem těhu
a pokaždé MS dorazila a když mě 8. června doktor řekl že žádné další léky už mě nedá a dal doporučení doc entra tak jsme říkala že to je beznadějný a jen manžel že i u prvního poslední pokus vyšel a já fakt musela otěhotnět cca 12. června
ale od 20 mě bylo zle a už jsme si říkala že sjem fakt magor, protože i kdybych byla těhu tak na příznaky je to málo. navíc jsme byli v Zoo a já si tam dala klobásu a tak sjme to přisuzovaal špatnému jídlu, jen 3 den říkal manžel že z klobáy to už asi nebude
. test to ukázal až za další týden a to jen mini ducha ![]()