Co vše si můžeme vsugerovat?

86
19.3.11 11:20

Co vše si můžeme vsugerovat?

Zdravím Vás! S mým mužem se od nového roku snažíme o miminko, takže jsem začala trochu víc pozorovat své tělo. Nikdy jsem si nevšimla, že kolem ovulace mě bolí v podbřišku a že týden před menzes mi pobolívají prsa. Až teď. Ještě více jsem udivena z toho, že se prakticky každý měsíc cítím být jisto jistě těhotná :-D Pokaždé mám nějaké příznaky - jeden měsíc mi bylo nevolno a byla jsem děsně protivná. Minulý měsíc mě bolela prsa a dokonce se mi opozdila menzes. Tento měsíc mě prsa bolí dost silně a cítím se naprosto báječně a v pohodě a jsem opět přesvědčena, že to bude prckem v bříšku :palec: Chtěla bych se tu s Vámi pobavit o vsugerovaných příznacích těhotenství. Co jste která už všechno zažila a co vaše psychika v období snažení dokázala vytvořit s Vaším tělem. Třeba nám pak to čekání na testování uteče rychleji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
19.3.11 11:55

Ahoj Pišto.
My se s manželem snažíme teprve od konce února a můžu říct, že od té doby jsem měla snad úplně všechny těhotenské příznaky :nevim: test je samozřejmě negativní :zed: sice jsem MS nedostala (měla se dostavit už minulý pátek), ale těhotenstvím to asi nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.3.11 12:36

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
19.3.11 12:43

To ja sem jednou mela bolesti v zadech, a protoze sem v te dobe uz jedno mimi mela za sebou, lekla sem se, ze to byl samovolny potrat… zpetne sem zhodnotila, ze tehu priznaky sem mela taky :nevim: … nakonec to byl zanet mocovych cest :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.3.11 13:08

To jsem ráda, že jsem normální :mrgreen: Však já si taky myslim, že až to příjde a mimi bude v bříšku, tak to ani nepoznám a bude to ten měsíc, kdy zaručeně žádný příznak nebudou. Už aby to bylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
19.3.11 13:54

To znam, my se snažili u druhého 10m a já ani normálně nemam ovulaci takže beru léky každý ěmsíc jsme si byla jistá že jsem těhu :mrgreen: a pokaždé MS dorazila a když mě 8. června doktor řekl že žádné další léky už mě nedá a dal doporučení doc entra tak jsme říkala že to je beznadějný a jen manžel že i u prvního poslední pokus vyšel a já fakt musela otěhotnět cca 12. června :lol: ale od 20 mě bylo zle a už jsme si říkala že sjem fakt magor, protože i kdybych byla těhu tak na příznaky je to málo. navíc jsme byli v Zoo a já si tam dala klobásu a tak sjme to přisuzovaal špatnému jídlu, jen 3 den říkal manžel že z klobáy to už asi nebude :mrgreen: :mrgreen: . test to ukázal až za další týden a to jen mini ducha 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí