Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám jasný dotaz co všechno léčí neurolog? Vím že epilepsii, rostroušenou sklerozu, parkinsna, migrény a problémy s krční páteří. Ale zajímalo by mě i jestli léčí poruchy spánku.
Ahoj, s poruchou spánku by Tě měl praktik poslat do spánkové laboratoře. Tam Ti udělají vyšetření a podle toho Tě odešlou dál…
tetma, ano řeší i poruchy spánku, my jsme v květnu byly s prcekm ve thomayerově nemocnici kvůli diagnostikování poruchy spánku, ale zas až tak na ní podle mého odborníci nejsou…teď už bych šla také do spánkové laboratoře…v thomayerovce nám řekly: ano, máte poruchu spánku, ale my jsme se s tímhle ještě nesetkaly…takže podle nich jsme úplně zdraví, pro ně bylo důležité vyloučit epilept. záchvaty…
@nepřihl martinase píše:
Ahoj, s poruchou spánku by Tě měl praktik poslat do spánkové laboratoře. Tam Ti udělají vyšetření a podle toho Tě odešlou dál…
právě obvodní doktor poslal k neurologovi - jinak se jedná o neklidný spánek a náměsíčnost ![]()
Požádej ho přímo o žádanku do spánkové laboratoře.. jsem byla, protože spím tak 2-3 hodiny denně. Fakt dobrý, napíchaj Tě na drátky, vyspíš se a podle výsledků Tě odešlou dál. Bez toho nemá neurolog moc smysl, nechápu, proč s neklidným spánkem právě k neurologovi
já skončila u psychologa (nějaký psychický blok), od té doby spím jak mimino
tedy pokud není úplněk ![]()
Spánková laboratoř je specializované neurologické pracoviště, určitě bys do ní měla jít přes neurologa. Též není špatný psycholog.
@Pudloslava píše:
Spánková laboratoř je specializované neurologické pracoviště, určitě bys do ní měla jít přes neurologa. Též není špatný psycholog.
u psychologa už návštěva proběhla a znovu proběhne, ale ten zatím nic neshledal - dal jen rady a ty nepomáhají zatím.
No uvidím co řekne neurolog jak dál ![]()