Gyncetrum na Praze 9

4704
10.8.12 13:08

Gyncetrum na Praze 9

Ahojte všchny :). Máte prosím některá z Prahy zkušenost s Gyncentrem na Praze 9? Já vůbec nevím co je to zač, mají tam spoustu doktoru a já si našla, že moje pojištovna ma nasmlouvany snad jen tady :( Diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
668
10.8.12 13:17
@nymphy píše:
Ahojte všchny :). Máte prosím některá z Prahy zkušenost s Gyncentrem na Praze 9? Já vůbec nevím co je to zač, mají tam spoustu doktoru a já si našla, že moje pojištovna ma nasmlouvany snad jen tady :( Diky moc :kytka:

dobří doktoři ale jo to tam jak na běžícím páse, žáden osobní přístup. mně pomohli. chtějí 1000 Kč za registraci a 1 rok využívání jejich lékaře. a dávat každý rok 1000 Kč, kdy žjde člověk 2× do roka na preventivku, to je drahá sranda. Pokud máš problém, doporučuji!! Vždy je dobré se ozvat, že to chceš přes pojišťovnu, né za peníze. I pokoje při operaci mají něco přes poj. a něco si hradí sám pacient. Dá se ale dohodnout, je třeba se ale zeptat, má zkušenost. Já se ptala a velice dobrá péče přes poj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
10.8.12 13:33

Aha. No já potřebuji normální prohlídku :( A jsem fak zoufalá protože mi debilní Revirní Bratrská napsala jen pár zařízení kde maji smlouvy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.8.12 14:11

Je mi 34 let, jezdím tam od 21 let a kdyby přestali fungovat, asi bych přestala navštěvovat gynekologii. Jezdím k Dr. Novákovi.
Je to soukromá klinika, takže ekonomicky aktivní platí roční poplatek 900,– Kč (studenti snad 350,– nebo 500,–, nevím, důchodci mají taky jinou cenu a pak jsou tam něco jako VIP karty pro nadstandardní péči - to se týká hlavně klientů na plastiky a estetickou chirurgii, + ještě karta pro těhotné, opět, když chtějí extra věci, jako DVD z UTZ a tak - nikdy jsem si ji nekoupila). Za ty peníze klinina pak nakupuje nové přístroje, rekonstruuje své vnitřní prostory atd. a ty peníze jsou tam prostě vidět. Zatím krom glukotestu (který jsem stejně odmítla) a speciálního UTZ při podezření na vývojovou vadu plodu jsem nikam jinam nemusela, na vše mají přístroje tam.
Jejich doktoři přispívají odbornými články do časopisů, celoživotně se vzdělávají a mohou se považovat za kapacity..
Najdi si např. reakce na Dr. Libora Nováka na znamylekar.cz - případně na jiné z té kliniky a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
4704
10.8.12 14:13

Moc děkuji za Vaše příspěvky, ale teda takové částky se mi dávat nechtěji :oops:
Už jsem našla fajn pana doktora a jsem objednana tak snad bude vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
10.8.12 15:05
@nymphy píše:
Ahojte všchny :). Máte prosím některá z Prahy zkušenost s Gyncentrem na Praze 9? Já vůbec nevím co je to zač, mají tam spoustu doktoru a já si našla, že moje pojištovna ma nasmlouvany snad jen tady :( Diky moc :kytka:

me tam zachranili v tom smyslu, ze jsem nakonec mohla mit dite (a cekam dalsi). Moje byvala gyndarka na nic neprisla a kdyz se mi nedarilo otehotnet, tak jsem se zaregistrovala tam (pres pojistovnu) a tam mi v podstate zachranili moznost mit deti.

Takze za me velka spokojenost.

A s tim osobnim / neosobnim pristupem moc nesouhlasim. Naopak mi prislo, ze tam byli doktori a doktorky velmi prijemni, pacienty (me) si pamatovali a ja byla opravdu velmi spokojena… :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.12 16:02

Ahoj, já chodím do gyncentra taky. Poplatek roční tam sice je, ale rozhodně není povinný, ale určitě ti budou kartu nabízet. Já tam chodím asi 5 let a poplatek jsem tam nikdy neplatila, ani těhotenskou kartu jsem si tam nekoupila a všechno v pohodě ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty