Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosim o radu, mamka mi privezla 3 velke bile jogurty, brzy prochazeji ale ja sama nesnim 1,5kg jogurtu jen tak… nemate treba nejaky recept ci tip co s tim? Treba nejaky dezert kam se da jogurtu velky mnozstvi? Bylo by mi lito je pak vyhodit
moc dekuju
Livance, 200g jogurtu 10lzic mouky, trochu kypriciho prasku, spetka soli a vajicko a cukr… muzes taky napatlat na sebe jako ruzne pletove, vlasove a jine masky…
Domácí lučina
https://www.toprecepty.cz/…delana-doma/
![]()
Příspěvek upraven 02.01.17 v 11:30
Dekuju za tipy, ta lucina nevypada spatne
mozna k tomu udelam i tu babovku ![]()
Domácí sýr je výborný, přidávám se k těm, co dopořučili. Naprosto top je to s čerstvými bylinkami nebo chilli papričkou.
Lívance s jogurtem podle kucharkaprodceru.cz jsou také vynikající.
@Kriss Tina píše:
Prosim o radu, mamka mi privezla 3 velke bile jogurty, brzy prochazeji ale ja sama nesnim 1,5kg jogurtu jen tak… nemate treba nejaky recept ci tip co s tim? Treba nejaky dezert kam se da jogurtu velky mnozstvi? Bylo by mi lito je pak vyhoditmoc dekuju
Zdravím, já jogurt vyrábím a mívám ho i 10kg, často používám jogurt na pečení, místo mléka, výborné je jogurtové těsto na závin z jablek, používám ho i místo mléka do kynutých těst. Když ho potřebuji zdělat větší množství, do jogurtu zamíchám drobné ovoce, želatinu a naliju na piškoty na plechu, dám navrch ještě ovoce a nepečené řezy jsou na světě. Výborné jsou placičky z hlávkového zelí; nakrájená hlávka zelí nadrobno, jogurt, sůl, pepř a vejce, zahustit lehce moukou a smažit na tuku placičky jako bramboráky, je to mňamka ![]()