Den předem do salátu vejce či ne?

Fotoalbum tématu (1) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
mesiah
Kecalka 319 příspěvků 30.12.16 17:14
Den předem do salátu vejce či ne?

Předem se omlouvám za hloupý dotaz. Ale dělám si dnes základ na vlašák, pouze bych zitra chtěla přidat majonezu. Ale vrtá mi hlavou, jestli tam mužů dat vejce už dnes nebo bude lepší taky zitra. Chtěla bych jist chlebicky do neděle max do pondělí.

:díky

Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
slavuska1
Vesmírná mluvilka 31691 příspěvků 30.12.16 17:16

Pokud zítra nebudeš mít čas, tak bych ho tam dala.

araw
Neúnavná pisatelka 16734 příspěvků 30.12.16 17:16

Nechápu logiku toho, dát tam majolku až zítra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako ta se tam dává, aby se salát rozležel hned, ne? Jinak do neděle se to s vejcem nezkazí. V lednici, samozřejmě

NikysekR
Extra třída :D 10440 příspěvků 12 inzerátů 30.12.16 17:19

Jasně, že můžeš. Taky si dnes nachystám pomazánku na zítra chlebíčky a ta je s vejcem. A budeme je stoprocentně jíst ještě v neděli.

Nowuka2
Ukecaná baba ;) 2347 příspěvků 30.12.16 17:19

Teda to slyším poprvé, snad proto se to dělá den předem, ať je lepší. To můžeš nachystat suroviny rovnou všechny zvlášť a zítra to smíchat.

Šmoulice
Kelišová 7035 příspěvků 30.12.16 17:25

@admin, tak u takové hovadiny anonym být může, ale když se někdo zeptá na opravdu citlivou a osobní věc, tak anonymitu odstraníte? Zajímalo by mě proč? :think: :think: :think:

Hanka253
Zasloužilá kecalka 835 příspěvků 30.12.16 17:35

Vařená vejce natvrdo vydrží v lednici i týden (viz velikonoce a recepty z vajec ;) ). Salát vždy dělám den předem, báječně se rozleží, chuťově spojí a je lepší než čerstvě udělaný ;)
Nechápu, proč anonymní dotaz.. :roll: :lol:

Lejlinka88
Závislačka 2670 příspěvků 30.12.16 17:38
@Šmoulice píše:
@admin, tak u takové hovadiny anonym být může, ale když se někdo zeptá na opravdu citlivou a osobní věc, tak anonymitu odstraníte? Zajímalo by mě proč? :think: :think: :think:
:potlesk: :potlesk: presne…
mesiah
Kecalka 319 příspěvků 30.12.16 17:43

Tak otevřená majonéza se přece zkazí dřív než když se dá zítra?? :roll:

Markéta80
Hvězda diskuse 42009 příspěvků 30.12.16 17:46

@mesiah tak proč dělat základ dnes, To už je lepší vše udělat zítra, pokud chci aby to měla lepší chut, ušetřit čas tak se udělá komplet den předem ;)

Lejlinka88
Závislačka 2670 příspěvků 30.12.16 17:48

@mesiah no driv ano, ale di nedele urcite nee ;)

harpyje
Extra třída :D 10685 příspěvků 30.12.16 17:50

@mesiah jestli to budeš jíst max do pondělí, tak je rychlost zkažení se majonézy zcela nepdstatná :) Klidně to udělej dnes. Respektive, budeš-li salát jíst především zítra, tak ho zaručeně smíchej i s majonézou už dnes - potřebuje rozležet.

ka2ka
Extra třída :D 13745 příspěvků 30.12.16 18:00
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za hloupý dotaz. Ale dělám si dnes základ na vlašák, pouze bych zitra chtěla přidat majonezu. Ale vrtá mi hlavou, jestli tam mužů dat vejce už dnes nebo bude lepší taky zitra. Chtěla bych jist chlebicky do neděle max do pondělí.:díky

proč anonym??

jdukolem
Hvězda diskuse 49252 příspěvků 30.12.16 18:06
@ka2ka píše:
proč anonym??

aby nebyla za hloupou asi :roll:

Šmoulice
Kelišová 7035 příspěvků 30.12.16 18:07
@jdukolem píše:
aby nebyla za hloupou asi :roll:

To je i pod anonymem :mrgreen:

Stránka:  1 2 Další »
Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Nejčastější chyby při usazování dětí do autasedačky

Téměř denně cestuje většina rodičů se svými dětmi autem. Snad žádný z nich by... číst dále >

Opepřete Valentýn lehce hříšnými kartami, stačí si je stáhnout

Valentýn je za dveřmi. Připravili jsme pro vás proto karty ke stažení, se... číst dále >

Články z Expres.cz

Migranti a Česko v roce 2019: Přijde letos nová vlna a skončí to někdy?

Co čeká Evropu v oblasti migrační krize v tomto roce? Záleží na tom, zda je... číst dále >

Erika Stárková z Mostu!: Vycpávám si prsa ponožkami, jsem maskot severu

Erika Stárková (34) je aktuálně nejslavnější herečkou Česka, díky roli Dáši v... číst dále >

Články z Ona Dnes

Silvestrovské jednohubky a novoroční jídelní tradice

Za dveřmi je oslava nového roku. A co by to bylo za slávu, kdyby nebylo co... číst dále >

Kvůli šikaně jsem začala boxovat, říká šampionka Martina Ptáčková

Než se světová šampionka v kickoboxu, Martina Ptáčková (21), naučila rány... číst dále >