Co za dárky na 2. narozeniny

24
3.3.25 15:47

Co za dárky na 2. narozeniny

Ahoj, chtěla bych se zeptat, syn bude mít za chvíli druhé narozeniny a já jsem úplně vymaštěná, co bychom mu mohli pořídit :D
Ptá se mě už i okolí a zatím říkám, že nevím, musím pohledat…ale moc mě toho nenapadá.
Syn má rád, auta, zvířátka, miluje jídlo, pohyb, je jak opice,…
Taktéž ale ještě skoro nemluví (max. 4 slova), jinak používá ruce, nohy,… cokoliv jen ne pusu, aby se dorozuměl :think: :D
Tak třeba něco, co by ho v tom mluvení podpořilo.
Co by jste doporučili? Kromě Albi tužky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3716
3.3.25 15:54

@Toan na rozmluveni jedině knížky :lol: My dávali klukům ke druhým narozeninám knížku Krtecka a velkého krtka plysaka, ale oni ho milovali a už jsme nějaké knížky měli :) Pak dostali motorky odrazedla a snad i takovou tu koloběžku na 3 kolecka, z Decathlonu a to se jim taky moc líbilo. Nebo lego duplo nebo prostě auticka, nebo nějaké malinko větší a zvukový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
3.3.25 16:09

Duplo, tříkolovou koloběžku, tlusté pastelky, omalovánky, knížky jsou super takové ty co vydávají zvuky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
3.3.25 16:20

Líbí se mi knížky z edice Péťa - Péťa se učí mluvit, Péťa říká první slova a tak dále. Moc hezky zpracované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
3.3.25 16:47

Předplatné Kutílka, Hubelino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
3.3.25 16:58

Tabule s křídou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
3.3.25 16:59

Našemu synovi budou taky dva. Vzhledem k tomu, že je milovník traktorů, tak hlavní dárek bude šlapací traktor. Pak dřevěná garaz s autickama, knizky, a plyšový Ryder z Tlapkovy patroly - ten u nas boduje. Babička mu chce koupit tříkolku. Doufám, že už nedostaneme Duplo🙈-máme dva obri boxy.

• Citovat
  • Upravit
3914
3.3.25 17:00

U nás mělo úspěch odrážedlo, tlusté křídy na ven, švagrová kupovala takovou tu mazací tabuli domů (ale z toho je bordel ;) Pak taky zvukové knížky - buď se zvířátky, nebo s písničkama.
Pak jestli má rád tlapkovou patrolu, tak mají teď nějaké novější auta, které svítí a vydávají zvuky (ale jsou drahé jak čert.) Pak jsem taky pořizovala svítící a hrající sportovní auta od Dickie. A nakonec takové ty klasické auta celoplasťáky od Leny. Dcera si na ně ráda sedne a vozí se po bytě :) Klukovi jsme ve dvou letech kupovali tu obrovskou tatru na ven a taky ji miloval. Dcera dostala vodní stůl na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
3.3.25 18:39

My dávali Bosch dílnu s nářadím, ikea vláček, velký hasičský auto, tu Albi tužku, hodně knížek, pastelek, omalovánek. Pod dozorem syn miluje modelínu a štětec s vodovkama. Pak magnetickou stavebnici (bez malých kuliček, velké plastové díly), klasické kostky, kuželky. No a hodně se mu věnovat, mluvit, číst, ukazovat, jmenovat, vysvětlovat. Aby měl odkud tu řeč načerpat.

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
3.3.25 18:40

Dřevěné vkládačky se zvířátky nebo auty, kde musí pojmenovat, co vkládá. Knížky s odklápěcími okénky nebo zvukové knížky, kde se opakují slova. Také figurky zvířat nebo autíček, se kterými si můžeš s ním hrát a pojmenovávat je.

• Citovat
  • Upravit
22914
3.3.25 19:26

Lego Duplo mají hodně sad ;) zvířátka, vláčky, auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.3.25 21:30

My nasi budeme kupovat batuzek (aby mela jako segra) a odrazedlo. A nejaky sponky, omalovanky, blbinky. A protoze ma narozky stejne i starsi dcera, dostanou spolecne duplo a asi tu magnetickou stavebnici, ale z ciny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
3.3.25 21:36

Sensory věci, kinetický písek, přelévání, samolepky, leporela s posuvnými prvky a pop-upy, tlusté pastelky, koloodrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí