Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o rady a tipy, co si dat za plot, aby nebylo videt do dvora, at je to co nejlevnejsi, samozrejme me napadaji stromky, buxus, ptaci zob, rákos… uvítám cokoli dalsiho…
Prodávají se takové ty „textilní“ pruhy látek (většinou zelené) v hobby marketech a zahradnictví. Přes rákosy, bambusy a spol. je pořád vidět, neboť jsou mezi tím mezírky.
@seliluc píše:
podívej se na tohle
Jojo, tohle je super, máme tu 90 na plotě a fakt skrz to není vidět nic ![]()
Já mám práve jednu stranu 30m, neni to spatný nápad, aji by se mi to líbilo, ale metr dvoumetrové šíře, coz bych chtela, stoji 100kc…
On ten rákos atd. nebude extra levnější - teď jsme kupovali trochu kvalitnější bambus a 5 metrů při výšce 150 cm stálo 450,– korun (rákos byl levnější, ale vidím, jak vypadá po necelém roce sousedův + lítá z toho binec). A přes obojí je vidět. Popínáky taky něco stojí - kupovali jsme přísavník tříprstý na malou zídku, která má asi 9 metrů, koupili jsme 10 sazenic a cena 850,– korun (s tím, že více obrůstat to bude až příští rok, letos se to musí chytit, zakořenit a začít růst, krýt to rozhodně ještě nebude).
@eldarka píše:
Já mám práve jednu stranu 30m, neni to spatný nápad, aji by se mi to líbilo, ale metr dvoumetrové šíře, coz bych chtela, stoji 100kc…
To sice jo, ale pořád je to to nejlevnější řešení… taky jsme to zjišťovali.
Ahoj, oživuji diskuzi. Řeším ted momentálně stejný problém akorát že na straně souseda.
Jsme v zahrádkářské kolonii, zahrada na zahradě. Z leva dobré, fajn babča, náš plot, nový.
V prava pán co tam věčně není, na zahradě pouze jeho vlčák, kterého jezdí jen krmit, a plot jeho, který se rozpadává a je nižší a nižší, prohýbá se. Navíc u plotu latě a trámy, pes kdyby chtěl, je u nás co by dup. Zahrada zarostlá, hnuj ![]()
Já tam jezdím se dvěmi dětmi, neříkám, že je zlý, když mu dám něco dobrého, jen sedí a dívá se přes plot, ale při jakýmkoli pohybu štěkot a stojí na plotě.
Nejde na to dát ani to stínící, jelikož jak říkám, plot má sotva metr, celý prohnutý…
Pánovi budu psát vzkaz na plot, ptž se zde potkáváme minimálně.