Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
nějaké nápady, neumím vařit tak, aby zeď nebyla jako čuně, mám obkladašky, ale nejsem z toho nadšená, jsou 15×15 a mají moc spár, když stříkne jídlo tam, je to na pytel
nevím co tam dát. pěkné, ne extra drahé a dobře udržovatelné
Sklo…dělají se různé dekory, matné, barevné,…a pokud nemáš plyn, tak by to krásně šlo…jen bývá trošku dražší…ale pak nám známej říkal že si nechal uříznour nějaké tvrzené normálně u skláře a vyšlo ho levněji…
Pracovní desku ve stejném odstínu jako máš pracovní desku a nebo lamino ve stejném odstínu jako máš celou linku (tak to mám já).
Mam tam drevenou desku, obkladovou… Ma nejakou drobouckou strukturu, ale bordel se tam nedrzi. Mam ale indukci, takze se neohriva od sporaku. Vypada to hezky.
My máme desku ve stejném stylu jako pracovní. Když budu na pc dám ti foto klidně teď jsem jen na telefonu
PetroZ foto bych ráda
holky sklo mam rada, ale nerozbije se to? ja jsem fakt strevo
@jizvíková píše:
PetroZ foto bych rádaholky sklo mam rada, ale nerozbije se to? ja jsem fakt strevo
Manžel je truhlář a říkal, že je to tvrzené žáruvzdorné sklo nalepené na desce a že by se rozbít nemělo. Ale pokud do něj třeba vyloženě flákneš pánví
, tak se rozbít samozřejmě může.
Ahoj,
vím, že jsi psala, že nechceš dlaždice, že tam obklad máš. Taky bych si už nikdy za linku malý obklad nedala. teď jsem si dala velkoformátovou dlažbu 65×32,5cm bez spár(dosadit dlaždice úplně na sebe) a na údržbu i vzhled naprosto super.
@jizvíková - tak nevím co by jsi s tím musela delat, abys to sklo rozbila. A když do toho trisknes palickou na maso, tak to rozbíjes, ale to nevydrží ani dlaždice.
Dali jsme omyvatelnou barvu Dulux Diamond Eggshell a velká spokojenost, čistit to jde krásně. Cenově cca 1000Kč za litr, což je drahá barva, ale oproti ostatním obkladům to i tak vyjde levněji.
http://www.dulux.cz/…ggshell.html
I když je barva dle popisu polomatná, lehce se leskne, kopíruje strukturu zdi pod ní (zrnkovitost, nerovnosti). Vzdáleně to připomíná nátěr, co býval třeba ve škole, spodní část zdi měla takový „umělohmotný“ nátěr, aby se neokopala.
Já tam mám samolepící tapetu a vždy když mi tam něco ukápne tak to setřu a je čisto. jinak jsem tam měla hnusný hnědý obkládačky a bylo to moc tmavé, pracovní desku mám bílou
Myslím, že i v ikee jsem viděla v nabídce nějaké to sklo za linku ![]()
My máme teda dlažbu né obkladačky, ale dlažbu za linkou 30×15, chtěla jsem to samé co mám v kuchyni na podlaze stejný tvar, jen světlou barvu a to sklo by se mi tam moc líbilo ![]()
Příspěvek upraven 12.10.13 v 09:08