Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den. Objevila jsem prací gel Coccolino sensitiv. Podle složení toho moc nepoznám, ale přijde mi dost převoněný, tak aby nevyvolal nějaký reakce. Jsem zastánce praní dětského prádla bez aviváže aspoň do 1 roku.
Má někdo zkušenost s tímto gelem? Přijde mi ok co se týče cena v akci/ počet pracích dávek.
Děkuji. Mimi teprve čekám. Doma mám zatím tekutý gel Batole. ![]()
@marilka242 já ho používám, voní hezky, ale pro miminko bych ho nepoužila.
Myslím si, že je třeba vyzkoušet co každému bude vyhovovat. My jsme používali a používáme a bez problémů.
Já jsem do roka děti používala dětský prací gel buď batole nebo lovelu nebo Persil sensitive…dostala jsem ho po obou porodech velkou zásobu od příbuzných 🤭 z těch ostatních jak bylo psáno každému vyhovuje něco jiného…ať už intenzitou vůně nebo třeba tím že se mimčo osype…to se musí vyzkoušet
Pro čerstvé Mimi jsem používala Tierra verde nebo feel eco, později k roku tento coccolino…
S pracím gelem Coccolino sensitiv mám dobrou zkušenost, je jemný a vhodný pro citlivou pokožku. Pokud máte obavy z převonění, můžete zkusit menší balení na zkoušku. Tekutý gel Batole je také skvělá volba, mnoho maminek ho používá právě kvůli jeho jemnosti.
Ahoj
Máte někdo zkušenosti? Vypere to něco ![]()