Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
radúna píše:lydieel píše:![]()
Kačenko, souhlasim!!!!
Jako nedovedu si představit, že dvouletýmu dítěti budu dávat flašku. Někdo říká, že děti tloustnou po sušenkách, já tvrdím že i po Sunaru nebo prostě po různých UM. Hlavně to vidim kolem sebe.. Děti velký, nádherně mluví, umí vše možné a večer spát s flaškoou. Pořád doma nemocný apod. Nevim no.. Ale každýho věc…
No vidíš. Ty si nedovedeš představit dvouleté dítě s flaškou a já pětiměsíční miminko s knedlíkem a omáčkou…
Ale jak říkám, každý je svého štěstí strůjcem. Každá si dáváme svým dětem to - co považujeme za nejlepší. Někdo dá sladkosti okolo jednoho roku - někdo okolo druhého.
jako já si to taky nedovedu představit, kdybych teď měla dávat malý Sunar…
a taky si myslim, že po tom děti hodně přibírají, vždyť je to tučný!
lydieel píše:![]()
Kačenko, souhlasim!!!!
Jako nedovedu si představit, že dvouletýmu dítěti budu dávat flašku. Někdo říká, že děti tloustnou po sušenkách, já tvrdím že i po Sunaru nebo prostě po různých UM. Hlavně to vidim kolem sebe.. Děti velký, nádherně mluví, umí vše možné a večer spát s flaškoou. Pořád doma nemocný apod. Nevim no.. Ale každýho věc…
Jako že jsou nemocný ze Sunaru???
Možná kdyby pily od začátku pivo, že by byly zdravější. Ty jsi ale velká šprýmařka.
![]()
ZuzaM píše:lydieel píše:Jako že jsou nemocný ze Sunaru???![]()
Kačenko, souhlasim!!!!
![]()
![]()
![]()
Možná kdyby pily od začátku pivo, že by byly zdravější. Ty jsi ale velká šprýmařka.
![]()
mluví tady někdo o pivu??
asi to myslela tak, že nemají takvou imunitu, protože znají jen ty „zdravé“ věci…
zdravá výživa-zdraví život ![]()
ZuzaM ,my si tykáme???
. Jde vidět, že tu někdo nechápe.. Takže, mladá dámo, už po několikáté to tu píšu a teď extra pro Vás!!! Psala jsem že dát dítěti knedlík není nic špatnýho a sladkosti taky ne!!!! A že znám lidi kolem sebe, kteří dávají jen Sunar a dítka mají nemocné!!!!
a taky chudák dítě, které ve dvou letech neochutnalo čokoládu!!!!!
lydieel píše:
ZuzaM ,my si tykáme???. Jde vidět, že tu někdo nechápe.. Takže, mladá dámo, už po několikáté to tu píšu a teď extra pro Vás!!! Psala jsem že dát dítěti knedlík není nic špatnýho a sladkosti taky ne!!!! A že znám lidi kolem sebe, kteří dávají jen Sunar a dítka mají nemocné!!!!
taky to nechápu, všichni říkají, jak je zdravé dávat sunar a že je to na imunitu atd…ale jsou ty děti nemocné ![]()
Teda v týhle diskuzi ale padají perly, jedna za druhou, já se fakt bavim
![]()
lydieel píše:
ZuzaM ,my si tykáme???. Jde vidět, že tu někdo nechápe.. Takže, mladá dámo, už po několikáté to tu píšu a teď extra pro Vás!!! Psala jsem že dát dítěti knedlík není nic špatnýho a sladkosti taky ne!!!! A že znám lidi kolem sebe, kteří dávají jen Sunar a dítka mají nemocné!!!!
Nic proti, ale nevidím důvod, proč by ti měl někdo vykat.
Jsem tady už nějaký ten pátek a bavíme se tady mezi sebou jako mezi kamarádkami.
Jestli s tím máš problém, je to tvoje věc.
Sunar = nemocné dítě - hmm, co na to říct, snad jen - to byla opět rána do piána..
Ale pokud to tak cítíš ![]()
lydieel píše:
a taky chudák dítě, které ve dvou letech neochutnalo čokoládu!!!!!
Hele, proč pořád tak prudíš?
Ty si asi neuvědomuješ, co píšeš.
Neustále se to tady asi snažíš pořádně nakopnout k dalším dohadům. Stojí ti to za to?
Vy nejste žádná moje kamarádka!!! Neznáme se, tak já nevidim důvod proč by jste mi měla tykat!!!
Ahááá, takže sušenky a čoko=ŕakovina tlustého střeva jak tu někdo napsal.. ahááá ![]()
milá Lydieel TY TY TY… jedna zlobivá, uhádaná a provokativní holko…
lydieel píše:
ZuzaM ,my si tykáme???
Mně tedy tykání na tomto portálu přijde dost běžné…
Jinak moje dítě pije sunar (tedy Hami, ale to je snad fuk), prvoplánově sladkosti nejí (čokoládu ani bonbón ještě neměl, sušenku jen výjimečně a to jen obyč bebe nebo albertku), ale buchtu, palačinku nebo lívance mu klidně dám, běžná jídla postupně ochutnává…
Je zdravý jako řípa, za 18 měsíců měl jednou rýmu, dva dny. Krásně spí, má velkou chuť k jídlu, je maximálně akční, používá minimálně 50 slov, začíná dělat věty a říkat si o nočník. A je hubený, v 18 měsících má 86cm a 9,5kg.
Takže je protypem dítěte, které zastánkyním knedlíků a čokolády přijde nereálné
a teď si stejně myslí, že lžu.
Omlouvám se, odhlásilo mě to a nejde mi se znovu přihlásit. Katka