Čokoláda a batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
22.7.10 23:03
lydieel píše:
Vy nejste žádná moje kamarádka!!! Neznáme se, tak já nevidim důvod proč by jste mi měla tykat!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.7.10 23:04
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
22.7.10 23:05
katka-n píše:
lydieel píše:
ZuzaM ,my si tykáme???

Mně tedy tykání na tomto portálu přijde dost běžné…

Jinak moje dítě pije sunar (tedy Hami, ale to je snad fuk), prvoplánově sladkosti nejí (čokoládu ani bonbón ještě neměl, sušenku jen výjimečně a to jen obyč bebe nebo albertku), ale buchtu, palačinku nebo lívance mu klidně dám, běžná jídla postupně ochutnává…
Je zdravý jako řípa, za 18 měsíců měl jednou rýmu, dva dny. Krásně spí, má velkou chuť k jídlu, je maximálně akční, používá minimálně 50 slov, začíná dělat věty a říkat si o nočník. A je hubený, v 18 měsících má 86cm a 9,5kg.

Takže je protypem dítěte, které zastánkyním knedlíků a čokolády přijde nereálné :lol: a teď si stejně myslí, že lžu.

Omlouvám se, odhlásilo mě to a nejde mi se znovu přihlásit. Katka
,

nezlob se na mě, ale palačinky a lívance mi přijdou na stejné úrovni jako knedlík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.7.10 23:06

souhlasím s Kačenkou. Ikdyž Kačí, paní dělá palačinky a lívance asi z bio mléka ze všech bio surovin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.7.10 23:07

hmm…„skvela diskuse“..
a presne pri takovych si rikam,kam se podela ta dobra stara pohodna na emiminu…

Jsem tu uz nejaky ten patek,jeste jsem nevidela,ze by si tu nekdo vynucoval vykani,i kdyz sarkastickeho shazovani,ironicke oslovovani,miliony vykricniku.. tu jde videt bohuzel cim dal vic :nevim: :-?

At si krmi kazdy sve dite cim a kdy chce,ale slusnost..alespon tady na emiminu by snad mohla zustat,ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
22.7.10 23:08

Neodpustím si jednu poznámku k několikrát zmíněnímu názoru, že „jíst se má v rozumné míře všechno“.
To je snad i pravda… jenže to se týká vyvinutého organizmu! Malé miminko přece nemá vyvinuté všechny orgány (a zejména ne trávicí trakt) jako větší dítě nebo dospělý! Nemůžete porovnávat, co udělá omáčka a knedlíky a jánevímcoještě s dospělým, a co udělá s miminem…!!
A taky mi prosím pěkně vysvětlete, proč jsou děti tak strašní chudáci, když jim matka nenacpe už v kočárku sladký?
Moje děti sladké jedí, ale to jen proto, že já si ho neodepřu a ony to u mě vidí.. Kdybych měla pevnou vůli a sladké nejedla (nebo aspoň ne před nimi), tak o to ty „chudáky“ ráda připravím, do těch dvou let určitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.7.10 23:08

PŘESNĚ TAK. slušnost. proto vyžaduji vykání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.7.10 23:11
lydieel píše:

Lydieel,myslis,ze jsi tim vtipna,ale je to spis smutne.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
22.7.10 23:12
lydieel píše:

Mám pro vás jednu novinku:) Vlastně dvě:) Tady na emiminu si všichni tykáme:) A i tak se dokážeme bavit slušně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.7.10 23:13

smutné je, že člověk něco napíše a jsou tu i tací, kteří si myslí opak a všem ho cpou.. prostě napsat svůj názor se tu nedá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
22.7.10 23:15
:pankac:
lydieel píše:
smutné je, že člověk něco napíše a jsou tu i tací, kteří si myslí opak a všem ho cpou.. prostě napsat svůj názor se tu nedá… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.7.10 23:15

baghira-je radost videt „starou“tvar :mavam: …v tehle podivne diskusi plneho jedovatych novot a zasti.Jesteze vykani nevyzaduje cele emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.7.10 23:17
lydieel píše:
smutné je, že člověk něco napíše a jsou tu i tací, kteří si myslí opak a všem ho cpou.. prostě napsat svůj názor se tu nedá… :roll:

To je zvlastni,pohybuju se tu sedm let a svuj nazor jsem vzdy napsala,i kdyz jinym stylem,a nikdy mi nikdo hlavu neutrhl…kde bude hacek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.7.10 23:20

jak se říká, moudřejší ustoupí. Moc jsem se tu pobavila. A jsem moc ráda že se tu našly i maminky, které chápou. Těm posílám :kytka: a těm které neuznávají čoko ani knedlík tleskám :potlesk: :potlesk: za skvělé pobavení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
22.7.10 23:23

Any to je divný, mě taky lavu nikdo neutrhl.. Pořád jí mám!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie