Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
lydieel píše:
jak se říká, moudřejší ustoupí. Moc jsem se tu pobavila. A jsem moc ráda že se tu našly i maminky, které chápou. Těm posíláma těm které neuznávají čoko ani knedlík tleskám
![]()
za skvělé pobavení!!!
No nic, lydieel,na tohle se neda nic rict
,zatleskat,dat si kytku a sladke sny ![]()
Tak jsem si to tady pročetla a fakt
Vykání???? Urážení??? No, jsem ráda, že jinde to jsou skutečné diskuse a ne toto. Svůj názor ano, ale ne ho cpát ostatním s tím, že ten jejich je špatný!!! Každá si dělejte jak uznáte za vhodný. Ono se to ukáže až po letech kdo má pravdu!! Já si myslim, že nějaké rady lékařů by se asi měly dodržovat. Kvalitní lékař ví co říká!!!! Určitě víc, než novopečená maminka:)
zdravím…
tak po přečtení celé „diskuze“ si ani nejsem moc jistá, jestli tu je něco k pobavení ![]()
ony takové diskuze se většinou zvrtnou k „podsouvání“ svých „pravd“…jen se to opravdu dá vyjádřit trošku víc normálně…ale většina těhle „kontroverznějších“ maminek spoléhá na anonymitu internetu…budiž jim přáno ![]()
jen nechápu, proč by dítě, které nedostává ve dvou letech denně čokoládu, mělo být chudák??? Já jsem taky třeba některé věci nejedla, přitom si je můžu koupit a ochutnat, ale proč, když to nepotřebuju? Jenom proto, že se tím cpe kámoška? Nebo proto, že je to pro někoho „normální“?…NE, DÍKY!!
taky třeba ten knedlík s omáčkou - nějak si nedovedu představit, jestli by mi to 5ti měsíční dítě vůbec jedlo
…a mixovat to, jen aby to ochutnalo, jak je to dobrý
to mi příjde zbytečný a radši mu uvařím brambor a mrkev
…a to, že skleničky pro mrňouse jsou hnusné a neochucené - jsou, ale jen pro nás „rozmlsané“
děti si neuvědomují, že je to neochucené, neslané - nemastné páč to „neznají“…
a malýmu zacpávám pusu radši rohlíkem než čokoládou
..dýl mu to vydrží
![]()
jinak já se určitě neřadím k těm, co toto všechno až tak odsuzují…taky jsem prvorozenýmu „dopřávala“, ale to jen v mezích mého nejlepšího vědomí a svědomí
![]()
myslím si, že každá z nás „ví“, co je pro naše dítě nejlepší ![]()
lydieel píše:
a taky chudák dítě, které ve dvou letech neochutnalo čokoládu!!!!!
A to jako proč chudák?
Jak už jsem jednou psala: ať si každý své dítě krmí čímkoliv. Je to jenom jeho problém, jeho věc. Ale urážet něčí dítě, že je chudák jenom proto, že do dvou let nedostalo čokoládu?
lydieel píše:
PŘESNĚ TAK. slušnost. proto vyžaduji vykání.
Tohle měl být zřejmě vtip s tou slušností, že?
Kačenka89, s tím pitím sunaru: Nevím, proč srovnáváš svou téměř tříletou dceru s mou 16-ti měsíční dcerou? Jednu otázku mi dovol: kolik bylo Tvé dcerce, když jsi jí zrušila kojení nebo dětské UM?
Holky, všechny ty výpady a narážky byly jenom hodně blbý druh srandy.
Někdo se prostě za počítačem nudil, tak prudil a evidentně mu to dělalo velmi dobře. Škoda, že je to už i na emiminu ![]()
radúna píše:lydieel píše:
a taky chudák dítě, které ve dvou letech neochutnalo čokoládu!!!!!A to jako proč chudák?
Jak už jsem jednou psala: ať si každý své dítě krmí čímkoliv. Je to jenom jeho problém, jeho věc. Ale urážet něčí dítě, že je chudák jenom proto, že do dvou let nedostalo čokoládu?lydieel píše:
PŘESNĚ TAK. slušnost. proto vyžaduji vykání.Tohle měl být zřejmě vtip s tou slušností, že?
Kačenka89, s tím pitím sunaru: Nevím, proč srovnáváš svou téměř tříletou dceru s mou 16-ti měsíční dcerou? Jednu otázku mi dovol: kolik bylo Tvé dcerce, když jsi jí zrušila kojení nebo dětské UM?
RAdúno nesrovnávám nikoho s nikým, jen píši, že si nedovedu představit mojí dceru jak jí cpu UM některé maminky dávají svým dětem sunar až do x let! O to tu šlo… je jasné, že 16-ti měsíční dítě dostává sunar, ale třeba u 2letého dítěte, mi to přijde divný, ale každý na to má jiný názor…Někdo dává, někdo ne! Možná je to tím, že moje malá ho nechtěla..A do kdy měla moje malá UM, nebo do kdy jsem ji kojila ti fakt nic není… Už nebudu do této diskuse nic psát, jelikož se nechci dohadovat o tom´, kdo má pravdu a kdo si co dělá… ![]()
Jen jsem ještě chtěla napsat, že ty skleničky taky odsuzuju. Né kvůli chuti, ale je to konzervovaný a podle mě zbytečný ( s výjmkou nějakých cest nebo výletů, kde se nedá vařit) Já radši udělám pár čerstvých brambůrek a kus masíčka se zeleninou sama. Času to moc nezabere!! A je to pro moje dítě!!! Dřív to nebylo a taky ženský musely vařit. Znám pár maminek, které tím krmí od příkrmu do 2 let!! Tak jen k tématu „skleničky“ ![]()
Jezis holky nechte uz toho hadani,to jste mamy od deti a takhle jim jdete prikladem?Prejdete k jinym diskuzim a budte v klidu.Stejne se nikdy na nicem nedohodnete,protoze kazda mama ma jiny nazor. ![]()
Tak nejvíc mě pobavila hláške, že děti pijou sunar a pak jsou stejně nemocné
![]()
he he, jako nikde na žádné krabici s UM není napsáno, že když ho bude dítě pít nedostane kašel, rýmu nebo neštovice…
Pije se především jako mléčná dávka, v které jsou navíc vitaminy atd..
Neznám žádnou maminku, která by se domnívala, že díky Um má dítě zajištěn elixír zdraví..
To jsou tedy argumenty ![]()
Děti co jí sladkosti můžou být tlusté i šlank, i děti , které budou jíst zdravě můžou být tlusté či šlank..Stejně tak obě skupiny můžou být zdravé i nemocné..
Ale ptát se zde na diskuzi ironicky co je na sladkostech a cukru špatného??? To je fakt komické.
To ví každý.. Můžeme to dát svým dětem, dopřát jim to, stát si za tím, ale proboha netrvařme se, že je to vlastně zdravé a není na tom nic špatného.
zdravé to není ani náhodou..
Přesto to jíme a někomu dříve či později i děti..
Ale proč obhajovat cukry, tuky atd???
Ps. první dcera se sladkostmi začala dost pozdě až kolem 3 let - je krásná, zdravá, sportuje je štíhlá a nemarodí..
Druhá dcera jí také 100% zdravě a dlouho bude, ale přesto je na pohled cvalík jako kdyby jedla od rána do večera buřty.. ![]()
Lizbeth píše:
Tak nejvíc mě pobavila hláške, že děti pijou sunar a pak jsou stejně nemocné![]()
![]()
he he, jako nikde na žádné krabici s UM není napsáno, že když ho bude dítě pít nedostane kašel, rýmu nebo neštovice…
Pije se především jako mléčná dávka, v které jsou navíc vitaminy atd..
Neznám žádnou maminku, která by se domnívala, že díky Um má dítě zajištěn elixír zdraví..To jsou tedy argumenty
Ale ptát se zde na diskuzi ironicky co je na sladkostech a cukru špatného??? To je fakt komické.
Děti co jí sladkosti můžou být tlusté i šlank, i děti , které budou jíst zdravě můžou být tlusté či šlank..Stejně tak obě skupiny můžou být zdravé i nemocné..
To ví každý.. Můžeme to dát svým dětem, dopřát jim to, stát si za tím, ale proboha netrvařme se, že je to vlastně zdravé a není na tom nic špatného.
zdravé to není ani náhodou..
Přesto to jíme a někomu dříve či později i děti..
Ale proč obhajovat cukry, tuky atd???
Lizbeth, krásně napsané! Pod to se podepisuji. ![]()
A me nejvice pobavilo vykani na emiminu ![]()
A pak take maminy,kterym neprijde vubec,ale vubec nic divneho na tom,kdyz miminecko poobedva knedlicky s majdou,za to ale vubec nechapou a snad se i pohorsuji nad tim,jak je mozne,ze dvouletak pije Sunar ![]()
Holky,poradte se se svym pediatrem,jiste vam za vase nazory zatleska ![]()
Eemii píše:
A me nejvice pobavilo vykani na emiminu![]()
A pak take maminy,kterym neprijde vubec,ale vubec nic divneho na tom,kdyz miminecko poobedva knedlicky s majdou,za to ale vubec nechapou a snad se i pohorsuji nad tim,jak je mozne,ze dvouletak pije Sunar
Holky,poradte se se svym pediatrem,jiste vam za vase nazory zatleska
pardón jsem zapoměla… vy jste nejlepší matky!!! Radši dám na radu mojí mamky, než na Váši! Byla jsem vychována stejným způsobem a nejsem ani nemocná ani TLUSTÁ ani nemám rakovinu tlustého střeva
![]()
Už jsem nechtěla ani reagovat do této (podivně jízlivé diskuze - jak někdo trefně poznamenal). Ale Kačenko, budeš se divit a asi i hodně ťukat na čelo: - Mám známou (veterinářku) a ta dávala ještě občas svému synovi Hami mlíko i 5-ti letech. Ne proto, že by byla zarytý obhajovatel zdravé dětské výživy. To ani omylem, ale důvod měla jednodušší a to Tě asi ani nenapadlo - prostě mu to chutnalo!!! Nic víc a nic míň. Obyč. mlíko nevypil, zato to Hami měl prostě rád. Ale je fakt, že na to, kdy mu dala čokoládu - tak na to jsem se jí neptala
.
kačenka89 píše:Eemii píše:pardón jsem zapoměla… vy jste nejlepší matky!!! Radši dám na radu mojí mamky, než na Váši! Byla jsem vychována stejným způsobem a nejsem ani nemocná ani TLUSTÁ ani nemám rakovinu tlustého střeva
A me nejvice pobavilo vykani na emiminu![]()
A pak take maminy,kterym neprijde vubec,ale vubec nic divneho na tom,kdyz miminecko poobedva knedlicky s majdou,za to ale vubec nechapou a snad se i pohorsuji nad tim,jak je mozne,ze dvouletak pije Sunar
Holky,poradte se se svym pediatrem,jiste vam za vase nazory zatleska![]()
Prosím Tě, hlavně se nerozčiluj. Může se Ti něco stát…
. A to, že jsi jaká jsi, tak to honem zaklepej na dřevo, ať to nezakřikneš…
.