Kde koupit čokolády na stromek mimo Vánoce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
21.1.15 10:46

čokolády na stromek

Zdravím,
nevíte jestli se dají sehnat někde ty čokolády na stromek (vánoční kolekce) teď mimo vánoce. Nemyslím tím staré kolekce apod. ale balení která se prodává v obchodech celý rok.
Díky :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
21.1.15 10:51

Ja se pripojim, ja bych zase potrebovala adventni kalendare. mam pocit, ze letos to obchodnici naplanovali tiptop, zadny vyprodej nebyl. Loni jsem kupovala v lednu za 3 koruny kus.
@baflinkaa nejsem si jista, jestli se to vubec mimo sezonu distribuuje. urcite to delat alespon pulroku dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.1.15 11:00

@Kaja-kaja my je prave klukum nekoupili s tim, ze je stejne sezerou najednou a po svatcich budou levne - chudaci. ne teda ze by trpeli nedostatkem mlsu, to zas ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
21.1.15 11:39

Zrovna dnes se prodavačky v konzumu bavily, že od zítra jdou u nich do výprodeje vánoční kolekce. Minulý rok jsem takto kupovala myslím jednu za cca 20kč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.1.15 11:46

Já taky myslím, že je to jen sezónní zboží a kromě výprodejů po vánocích nejdou do září (než s nimi zas obchodníci vyrazí) sehnat. Vím, že jsem viděla reportáž z Orionu, že kolekce vyrábí v létě. Ony mají tuším trvanlivost jen nějak po vánocích max. do jara.
Pudlo u nás letos nebyly čokoládové kalendáře už před Mikulášem. Čokopochoutky tu mají ve výprodeji v Tescu, ale to už měli hned po Mikuláši. Jestli si to kluci snědí hned, tak je jedno, jestli jim koupíš kalendář nebo tabulku čokolády ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.1.15 12:29

@kadlina jde samozrejme o ten efekt, cokolady v tom je min a obvykle je horsi, nez v tabulce. chtela jsem jim udelat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.1.15 13:19

Tak si příště schovej obaly a nalij jim do toho kvalitní čokoládu na vaření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.1.15 20:03
@kadlina píše:
Tak si příště schovej obaly a nalij jim do toho kvalitní čokoládu na vaření ;)

oni ten papir trhaj jak vlci :-) s tim plastovym si pak jeste chvili hrajou, ideu schovat to mam pokazdy, nikdy na to nedojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
21.1.15 22:06

Napadá mne napsat mejl, či do orionu? ;)
Třeba mají nějaké tiskové oddělení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák