Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
nevíte jestli se dají sehnat někde ty čokolády na stromek (vánoční kolekce) teď mimo vánoce. Nemyslím tím staré kolekce apod. ale balení která se prodává v obchodech celý rok.
Díky
![]()
Ja se pripojim, ja bych zase potrebovala adventni kalendare. mam pocit, ze letos to obchodnici naplanovali tiptop, zadny vyprodej nebyl. Loni jsem kupovala v lednu za 3 koruny kus.
@baflinkaa nejsem si jista, jestli se to vubec mimo sezonu distribuuje. urcite to delat alespon pulroku dopredu.
@Kaja-kaja my je prave klukum nekoupili s tim, ze je stejne sezerou najednou a po svatcich budou levne - chudaci. ne teda ze by trpeli nedostatkem mlsu, to zas ne ![]()
Zrovna dnes se prodavačky v konzumu bavily, že od zítra jdou u nich do výprodeje vánoční kolekce. Minulý rok jsem takto kupovala myslím jednu za cca 20kč ![]()
Já taky myslím, že je to jen sezónní zboží a kromě výprodejů po vánocích nejdou do září (než s nimi zas obchodníci vyrazí) sehnat. Vím, že jsem viděla reportáž z Orionu, že kolekce vyrábí v létě. Ony mají tuším trvanlivost jen nějak po vánocích max. do jara.
Pudlo u nás letos nebyly čokoládové kalendáře už před Mikulášem. Čokopochoutky tu mají ve výprodeji v Tescu, ale to už měli hned po Mikuláši. Jestli si to kluci snědí hned, tak je jedno, jestli jim koupíš kalendář nebo tabulku čokolády ![]()
@kadlina jde samozrejme o ten efekt, cokolady v tom je min a obvykle je horsi, nez v tabulce. chtela jsem jim udelat radost.
Tak si příště schovej obaly a nalij jim do toho kvalitní čokoládu na vaření ![]()
@kadlina píše:
Tak si příště schovej obaly a nalij jim do toho kvalitní čokoládu na vaření
oni ten papir trhaj jak vlci
s tim plastovym si pak jeste chvili hrajou, ideu schovat to mam pokazdy, nikdy na to nedojde
Napadá mne napsat mejl, či do orionu? ![]()
Třeba mají nějaké tiskové oddělení ![]()