Covid a bolest nohou

Denisacka
28.11.22 17:02

Covid a bolest nohou

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdo prodělal covid a bolely ho obě nohy od zadku přes zadní stranu stehen až do lýtka? Nejhorší je to v noci a když si dám tabletku od bolesti tak bolest přestane. Volala jsem doktorce a ta mi řekla, že je to normální a že to přestane, ale kdy to už neřekla.

Máte s tím zkušenost? Kdy to přestalo a nebylo z toho něco vážnějšího (trombóza)?

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
28.11.22 17:15

Me strasne bolely nohy pri kovidu…trvalo to skoro 14 dni :mavam: a pak teda prikazdym ockovani, ale to na strsti bylo jen jeden, max 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
28.11.22 17:28

Měla jsem pouze bolest pravé nohy stejně jako popisuješ plus teda šílená bolesti v kříži a šlo to do celé pravé nohy. Partner měl to samé. Trvalo to asi 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75847
28.11.22 17:59

Nechci Tě strašit, ale mě to drželo (po lehoučkém nepoznaném covidu a vzápětí 3. dávce očkování) přes půl roku. :zed: :zed:
Nejvíc v noci nebo v klidu, horní strana stehen, pod koleny a vystřelující bolest po nervu (žíle? :think: ) na holeni.
Dřep problém, dostat se z dřepu do stoje bez pomoci rukou nemožné. :roll:
Fakt jsem se bála, že skončím o berlích, ale přešlo to. :andel:
Zkus milgammu N, hodně spát, opatrně rozcvičovat. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
28.11.22 19:01

Je to asi hodně individuální, já to měla jeden den v covidu a pak nic, jiní tu píšou, že to trvalo několik dní. Každý jsme holt jiný… Ale držím palce, ať to co nejdřív přejde. odpočívej hodně, a to i po odeznění bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.22 17:27

Jsem 14 dni po covidu a v noci me budi bolest kycli, strili to do nohou, kdyz jdu v noci na wc, rikam si…„hlavne at me nevidi manzel“, jdu jako baba hadr :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex