Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje dcera měla jít teď v pondělí na plánovaný malý zákrok. A včera mi volala sestra, že všechny zákroky, které nejsou životu ohrožující se ruší z důvodu nouzového stavu a koronaviru…
Ještě jsem zapomněla dopsat, ze plánovaný zákrok dceři posunuli o 3 měsíce… ![]()
@Aduš8 píše:
@mroe no, třeba na jaře bylo v Chebu právě gynekologické oddělení a porodnice to, které zavřeli a udělali z něj oddělení Covid. A ani nejde o ta lůžka, ale o ten personál, který budou na Covid oddělení potřebovat. Takže ho stáhnou z jiných oddělení, která uzavřouPříspěvek upraven 15.10.20 v 22:50
Vazne? Takze v Chebu se nerodi? ![]()
Ze zavrou zrovna oddeleni, na kterem nejde peci uplne dopredu naplanovat (zrusit), me teda fakt nenapadlo… tak asi mate dost porodnic v okoli a spocitali si, ze to staci… ale bezne to podle me neni… to spis zavrou luzkove kozni, nebo cast ortopedie, proste jine oddeleni, kde se provadi vic planovanych vykonu, ktere lze odlozit…
Ještě tedy doplním, že v té stejné nemocnici (FN v Hradci Králové) budou zítra operovat mého dědu - test na Covid mu pokud vím nedělali a jde na operaci s ledvinovými kameny.
@mroe ja nejsem z Chebu, jen jsem to tenkrát četla. Taky mě to překvapilo, ale zase na druhou stranu, je to malá nemocnice a v tu dobu tam probíhala rozsáhlá rekonstrukce. Tak asi neměli jinou možnost ![]()
@Maja25 no ja na to právě jdu protože navstevujeme IVF centro a zjistili mi spatny vejcovod. Snazime se o prvni miminko 3 roky
no to jsem teda zvedava jestli mi zavolaji a hlavne kdy
@Anonymní píše:
Ještě tedy doplním, že v té stejné nemocnici (FN v Hradci Králové) budou zítra operovat mého dědu - test na Covid mu pokud vím nedělali a jde na operaci s ledvinovými kameny.
No tak to jsem zvedava co bude se mnou
at to dedovi dobre dopadne
Byla jsem s dcerou na plánovanou operaci v červnu tři dny před nastupem nám mě i dceři udělali test pak jsme nesměli nikde chodit až do doby nástupu do nemocnice.
Podruhé jsme6v srpnu byli v nemocnici kvůli podezření na boreliózu a tam nám dělali test podruhé.
Takže u nás vždy před nástupem do nemocnice test. Konkrétně nemocnice Frýdek Místek
@Maja25 my se 3 roky snazime ale do Centra jezdime cca pul roku. No je to na prd. Jezdime do Teplic a vy?
@Maja25 2 a pul roku je taky hodne teda. A vy uz dite mate nebo take se snazite o prvni?
@Maja25 my jezdime do Pronatalu v Teplicich a zatim jsem nic neplatila. Dokonce mi doktor nechtel udelat ani pruchodnost vejcovodu kvuli tomu, ze bych si to musela zaplatit a navic stejnak mam ten vejcovod takze by to bylo na nic. Zatim jsem tam spokojena tak uvidim. No teda to vam nezavidim…a zjistilo se kde je chyba? ![]()
@Maja25 ano k nemu chodim ale ja si teda nemuzu stezovat. Zatim je na me hodny a snazi se me nejdriv vylecit. Pisi sz
Tak já měla mít za sebou dneska konizaci a vcera jsem byla na covid testu v podolí a pozitivní
takže operace zrušena a příští týden si mám zavolat o termín no tak jsem zvedvá kdy mi ho dají. Ted jsem ho dostala rychle. V září jsem byla na kontrole a v říjnu už jsem měla jít.
@petra79 tak to je na prd a jak ti je? A to ti dali prikazem v nemocnici nebo si byla s nekym v kontaktu?
Celkově mi nic není. Jen možná trochu blbě od žaludku. Vcera večer mi volali z Podolí z laboratoře že ho mám a na operaci jít nemůžu.