IVF a KET listopad 2020

• Fotoalbum (133)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.10.20 21:29

IVF a KET listopad 2020

Ahoj. Chysta se nekdo na IVF ci KET v listopadu? Muzeme se spolecne stresovat, cekat, podporovat a nakonec doufam i radovat:) me ceka prvni KET. K ET bohuzel nemohlo dojit takze jsem v casti cekani na MS. Tesim se na vase reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.10.20 21:32

Byla jsem v sobotu na ET…
Ze všeho už se mě chce :poblion: vše už stalo šílené prachy a světlo na konci tunelu zatím žádné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 21:38
@Anonymní píše:
Byla jsem v sobotu na ET…
Ze všeho už se mě chce :poblion: vše už stalo šílené prachy a světlo na konci tunelu zatím žádné.

No tak to je parada:) to uz snad si na dosah svetla na konci tunelu:) kdy budes testovat? A mas nejake mrazacky?:)

• Citovat
  • Upravit
401
16.10.20 10:11

Ahoj holky, když půjde vše, jak má, tak bych měla jít na KET taky v listopadu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 10:31

@Adus13 ahoj:) kdy cekas MS?:) a byla si na ET? Je to poprve nebo uz nekolikaty pokus?:) I.

• Citovat
  • Upravit
401
16.10.20 13:12
@Anonymní píše:
@Adus13 ahoj:) kdy cekas MS?:) a byla si na ET? Je to poprve nebo uz nekolikaty pokus?:) I.

MS čekám koncem měsíce. Je to moje 2IVF, na konci srpna jsem byla na OPU, ale neproběhl ET, kvůli špatné sliznici, pak jsem byla na HSK a resekci polypu a teď doufám, ze už to bude dobré a půjdu na KET, máme 3 mrazáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 15:24

Ahoj holky, jsem po čtyřech neúspěšných IUI a ET dnes výsledek krve, negativní.
Mám vysadit léky, čekat na ms a objednat se na 12 DC bez stimulace sliznice. Když bude dost vysoká a nejlíp když tam bude i folikul tak dojde ke KETu, v opačném případě začnu zase stimulovat od prvního dne další ms. Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 15:33

@Adus13 a prvni IVF dopadlo a snazite se o druhe nebo prvni nic? I.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 15:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem po čtyřech neúspěšných IUI a ET dnes výsledek krve, negativní.
Mám vysadit léky, čekat na ms a objednat se na 12 DC bez stimulace sliznice. Když bude dost vysoká a nejlíp když tam bude i folikul tak dojde ke KETu, v opačném případě začnu zase stimulovat od prvního dne další ms. Z.

Ahoj. To me mrzi, ze to nevyslo :( Moc nechapu proc by si zacala zase stimulovst, kdyz mas mrazacky na KET? Nebo myslis stimulovat sliznici? Tomu zatim moc nerozumim, mela sem jit na prvni ET ke kteremu nedoslo a rekly mi at se objednam na 10 DC a do te doby nic zadne leky. I.

• Citovat
  • Upravit
401
16.10.20 15:58
@Anonymní píše:
Ahoj. To me mrzi, ze to nevyslo :( Moc nechapu proc by si zacala zase stimulovst, kdyz mas mrazacky na KET? Nebo myslis stimulovat sliznici? Tomu zatim moc nerozumim, mela sem jit na prvni ET ke kteremu nedoslo a rekly mi at se objednam na 10 DC a do te doby nic zadne leky. I.

První IVF v březnu nevyšlo, byl jen ET, nic k zamražení :? Já se mám objednat 14DC na kontrolu a uvidí se, léky žádné nemám, prý se můžou dát i déle, myslím ty na růst sliznice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
16.10.20 16:05

Ahoj, můžu se taky přidat? V listopadu bych se snad měla dočkat KET. Dneska jsem byla na kontrole a příští týden mi budou brát biopsii na ERA test (opakovaný) a pak v dalším cyklu snad konečně transfer. Je to velká zkouška trpělivosti, tak nám všem drzim pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 16:37
@Anonymní píše:
Ahoj. To me mrzi, ze to nevyslo :( Moc nechapu proc by si zacala zase stimulovst, kdyz mas mrazacky na KET? Nebo myslis stimulovat sliznici? Tomu zatim moc nerozumim, mela sem jit na prvni ET ke kteremu nedoslo a rekly mi at se objednam na 10 DC a do te doby nic zadne leky. I.
@Anonymní píše:

Jj, na stimulaci sliznice. Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 20:47

A v jakych pripadech se davaji leky na stimulaci sliznice? To je individualni, ze nekomu spatne dorusta? Nebo v ramci nejake lecby? @Jaab ahoj:) proc biopsii? 8o Bude to tve prvni KET nebo ET? Drzim palce :hug: I.

• Citovat
  • Upravit
1124
17.10.20 06:47

Na biopsii jdu kvůli tomu ERA testu, vezme se vzorek děložní sliznice a zkoumá geneticky dana receptivita endometria. Podle toho pak vypočítaji nejvhodnější den pro transfer. Už mi jednou ten test dělali, biopsii brali 19dc, kdy by byl v běžném režimu transfer, a sliznice už byla výrazně post-receptivni. Tak moc, ze doporučili opakování. :zed:
Jinak to bude můj první KET, mám za sebou tři cykly stimulace a OPU, po všech peripetiích a genetických testech máme jen dvě zamrazena embrya. Jedno je v perfektni kvalitě, druhé horší… proto podstupuju ty ERA testy a ještě další testování mikrobiomu děložní sliznice, abychom před KET nic nepodcenili…
Když to nedopadne, tak nevím… mám už přes 40 a jsme samoplatci a ty částky za poslední rok jdou do statisíců… Takže na tuhle variantu ani nechci myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.10.20 08:08

@Jaab kolik stojí prosím ten ERA test? Nedávno jsem o tom někde četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí