Snažení o miminko přes rok

1
15.10.20 14:36

Snažení o miminko přes rok

Ahojky holky. Už přes rok se snažíme s přítelem o miminko a pořád nic :nevim: je mi 27 takže už se celkem bojím :( paní doktorka mi doporučila tabletky s kyselinou listovou. Máte nějaké rady, zkušenosti? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3722
15.10.20 14:43

@Dddani Nechte se vysetrit v caru. Kdekoliv vam udělají veškerá vyšetření a když nic nenajdou, můžete se doma snažit dál a nic platit nebudete. Kdybyste se rozhodli pro ivf, az pak se platí. Doporučuji využít i možnost chodit na gyndu na ultrazvuk, aby ti rekla, kdy se blíží ovulace. Kyselinou listovou nic nezkazis, ale rozhodně si nemyslim, že by to nějak pomohlo k otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.10.20 14:43

Rok jeste neni tak dlouhola doba, ale co vim tak po roce snazeni, ktere je neuspesne se chodí do CARU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.10.20 14:56

@Dddani Kys listová nepomůže, chce to si nechat zkontrolovat plodnost páru v CAR.
Jak už tu psala @suzka1, je to zadarmo a nepotřebuješ žádná doporučení. Teď ani nejsou moc čekací lhůty, spíš se snaží všelijak lákat nové pacienty, takže stačí někam zavolat a oni vás objednají brzy. Naberou krev, zkontrolujou ovulaci, spermiogram, hormony atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.10.20 15:38

A používáš ovulační testy? Měříš bazální teplotu? Tím bych asi začala. A pak CAR a vyšetření.

Taky bych nechala zkontrolovat postavení kostrče a případně mobilizaci páteře. A cvičení Mojžíšové nebo hormonální jóga určitě neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.10.20 16:09

Nemyslet

Nemyslet na to.. Nam se zadarilo zrovna když jsem to hodila za hlavu a přestala myslet na to že to mám dostat :nevim: :srdce: jednoho dne to vyjde, neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 16:20

@Denjsa nezlob se na me, ale po dvou letech bych za tuhle vetu opravdu zabijela.. to je fakt rada, kteta necemu pomuze.. nemyslet na to je k nicemu a mnohdy to fakt nejde. Mam zasebou ZT a roky snazeni a mezitim jsme postavily dum, jely na dovolenou, poridily psa a mela sem spousty podnetu jak na to nemyslet. A kdyz clovek je uz tak zoufaly, ze hleda radu opravdu nechce slyset tahle moudra.
Vsechny podstatne rady tu zaznely. Skusit hlidat ovulaci. Jestli to uz delas tak vyhledat CAR. My tez zacaly, kdyz mi bylo 27. Ted me ji 29 a stale mimi nikde.. to ale neznamena, ze to bude tvuj pripad. Neves hlavu a nechte se radeji vysetrit.

• Citovat
  • Upravit
4844
15.10.20 19:11
@Anonymní píše:
@Denjsa nezlob se na me, ale po dvou letech bych za tuhle vetu opravdu zabijela.. to je fakt rada, kteta necemu pomuze.. nemyslet na to je k nicemu a mnohdy to fakt nejde. Mam zasebou ZT a roky snazeni a mezitim jsme postavily dum, jely na dovolenou, poridily psa a mela sem spousty podnetu jak na to nemyslet. A kdyz clovek je uz tak zoufaly, ze hleda radu opravdu nechce slyset tahle moudra.
Vsechny podstatne rady tu zaznely. Skusit hlidat ovulaci. Jestli to uz delas tak vyhledat CAR. My tez zacaly, kdyz mi bylo 27. Ted me ji 29 a stale mimi nikde.. to ale neznamena, ze to bude tvuj pripad. Neves hlavu a nechte se radeji vysetrit.

Presne tak. „nemyslte na to, ze chcete dite“. Tihle lide jsou na pres dr*ku :)
Tak drzim palce, at trapeni vystrida radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.10.20 21:32

Zkus zacit pit kontryhelovy cas (ale pravidelne) a zacni cvicit mojzisovu metodu. Muzete cvicit s partnerem oba, je to dobre na protazeni a i na zada.
Hodne stesti :-)
Kyselinu listovou ber take, ale ta je dulezita spis, az otehotnis, kvuli vrozenym vadam u miminka, ale nic tim nezkazis, kdyz ji budes brat uz ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 22:34

Na kontryhel bacha. Prokazalo se, ze u spousty zen zpusobuje anovulacni cykly. Nekomu pomuze, nekomu uskodi.

• Citovat
  • Upravit
49
15.10.20 22:49
@Anonymní píše:
Na kontryhel bacha. Prokazalo se, ze u spousty zen zpusobuje anovulacni cykly. Nekomu pomuze, nekomu uskodi.

Slysela jsem o tom, cetla jsem si na to tema tenkrat, hledala studie, radila se i s gynekologama a vyslo z toho, ze ano, muze, ale spis, kdyz pijes pres den jen tento kontryhelovy caj a nic jineho.
Nemuze se to pit po dvou litrech denne, ale to mas u vsech bylinek, vzdy musi clovek dodrzovat nejake doporuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí