Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Momentálně bojuji s covidem, tak přemýšlím, jestli to je vhodné. Myslím, že asi raději ne. Mám pocit, že se to 90 dnů po onemocnění ani nedoporučuje. Jinak jsem mladší ročník a cítím se zdravá, takže i kdybych to znovu prodělala, věřím, že bych to zvládla bez následků.
Je mi 36, očkovat se nenechám. Mámě je 65, očkovat se nechá.
Ale snažíme se o mimino. Pokud by to tak nebylo, tak bych na očkování šla.
Je mi 46,jsem po onkologické léčbě, sama nevím
S dětmi jsem v kontaktu denně, jsem ve školní družině
Ale jsem spíš pro očkování, onkolog taky doporučuje
Mamka, 65 let, se očkovat určitě nechá. Jejich školka, jednotřídka, to odnáší nějak moc, už byla 4× zavřená - většinou to doneslo bezpříznakový dítko. Mamka v listopadu Covid prodělala. Učitelka, která to měla v říjnu před mamkou, ho má zas.
@Anonymní píše:
Pokud pracujete ve školství…jak se díváte na možnost registrace ke Covid očkování? Kolik vám cca je a budete se nechávat očkovat?
Protoze jsem prodelala Covid v minulych 90 dnech tak nemohu, ale pak se hned prihlasim.
Je mi 33, dnes jsem si vyzvedla kod k registraci, presvedvena o tom ale nejsem. Mam to 50/50. Tak vyckavam. Vadi mi mimo jine, ze jsou 2 davky, pricemz druha davka by mela byt podana az po 3mesicich spravne (co do te doby?) a ze nikdo nevi, jak dlouho AsteraZenexa ucinkuje..
Příspěvek upraven 24.02.21 v 21:05
Musite to psat anonymne? Tady bude tolik kytek jak na louce za chvili
se v tom ztratime..
@Kolarkaa píše:
Musite to psat anonymne? Tady bude tolik kytek jak na louce za chvilise v tom ztratime..
Ano, nechám. Učím druháčky. Ředitelka to dnes nabídla všem pg. pracovníkům, kteří v tuto chvíli jsou ve škole prezenčně. S dovětkem, že se máme přihlásit co nejdříve. Ti, co to stihli ještě dnes, jsou v 1. skupině. Zítra dostaneme kód a potvrzení, že ve škole pracujeme.
Ahoj, mně je 47 a učím na speciální škole. V karanténě jsem byla zatím dvakrát. Naši žáci a studenti nemusí mít roušky. O očkování vážně uvažuji. Jen si nejsem jistá vakcínou Astra Zeneca. Co si o ní myslíte? Také mi vadí, že druhá dávka má být až za tři měsíce. Co vím, tak dost lidí ji odmítá. A já z toho mám takový divný pocit. Něco ve smyslu, že pro učitele bude dobrá ![]()
Zatím ne. Jsem krátce po prodělání nemoci. A anonymně. Nikomu nic není do mého povolání.
@RenkaH no proto presne mi vadi. Kod k registraci mam, ale jestli se prihlasim zatim nevim
@Anonymní píše:
Je mi 46,jsem po onkologické léčbě, sama nevím
S dětmi jsem v kontaktu denně, jsem ve školní družině
Ale jsem spíš pro očkování, onkolog taky doporučuje
Bude mi 42, tak nevím, kdy se k očkování dostanu. Jinak zrovna dneska jsem tu bohužel
četla o pánovi, který prodělal covid a vrátila se mu rakovina, takže strašně moooc hodně štěstí do budoucna Ti přeju
![]()
Právě jsem také na vážkách…je mi 39. Když se nezaregistruji hned, tak později už nebudu mít možnost? Jak to funguje?
Pokud pracujete ve školství…jak se díváte na možnost registrace ke Covid očkování? Kolik vám cca je a budete se nechávat očkovat?