Covid očkování pedagogů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
26.2.21 17:44

@Kolarkaa já si naopak myslím, že ta AstraZeneca je lepší. U Pfizeru bych váhala ještě víc -přece jen, ta mRNA vakcína není z dlouhodobého hlediska vyzkoušená, AZ je vektorová, mám z toho o něco lepší pocit. Hlavně, čím dřív se přihlásíme, tím je menší riziko, že dostaneme nakonec Sputnik :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.21 17:46
@Kelsey píše:
My mame ted prazdniny. Vedeni mi dnes volalo, jestli chci ockovani. Kod by poslali do SMS. Trosku mi to zaskocilo. Cekala jsem, ze se o tom budeme bavit az v pondeli. Vzala jsem si cas, ze do pondeli se rozhodnu.

Ty se máš. Já tam dneska volala a fakt budu muset dojet osobně :zed:

• Citovat
  • Upravit
4100
26.2.21 17:55

@ruzovasrnka tak o Sputniku zadna, to je jasny :mrgreen:
Ja prave nevim co si myslet, kde vzit relevantni informace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.2.21 18:30
@Anonymní píše:
Ty se máš. Já tam dneska volala a fakt budu muset dojet osobně :zed:

Tak to jsi fakt chudák. Kvůli možnosti nechat se v téhle době přednostně naočkovat jet do školy osobně, když máš teda ty prázdniny, to je fakt strašný. A já si vždycky myslela, že prázdniny mají děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.2.21 18:32
@Kelsey píše:
My mame ted prazdniny. Vedeni mi dnes volalo, jestli chci ockovani. Kod by poslali do SMS. Trosku mi to zaskocilo. Cekala jsem, ze se o tom budeme bavit az v pondeli. Vzala jsem si cas, ze do pondeli se rozhodnu.

Nejásej, kód je unikátní na školu, není to vstupenka na očkování, pouze k registraci na očkování. Po první registraci budeš čekat na pořadí a až ho budeš mít, dostaneš se k finální registraci na termín - a pak se musíš zastavit v práci pro papír, který při očkování fyzicky předkládáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.2.21 18:32
@hanka.br. píše:
Tak to jsi fakt chudák. Kvůli možnosti nechat se v téhle době přednostně naočkovat jet do školy osobně, když máš teda ty prázdniny, to je fakt strašný. A já si vždycky myslela, že prázdniny mají děti.
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.21 19:13
@hanka.br. píše:
Tak to jsi fakt chudák. Kvůli možnosti nechat se v téhle době přednostně naočkovat jet do školy osobně, když máš teda ty prázdniny, to je fakt strašný. A já si vždycky myslela, že prázdniny mají děti.

Asi si myslíš, jak nejsi vtipná, ale tohle je od tebe podpásovka. Učím 16 online hodin, do toho doma třeťák a šesťačka, vaření a se třeťákem denně úkoly na 1,5 hodiny minimálně a to frčíme a jde mu to. Žádné OČR a sama víš od kdy jsou třeťáci doma :cert: Ty máš starší děti, tak fakt nejsi schopná posoudit mou situací. Sorry, že jsem chtěla jeden týden od školy absolutně vypnout. :zed:

• Citovat
  • Upravit
74217
26.2.21 19:14
@SAJ píše:
Nejásej, kód je unikátní na školu, není to vstupenka na očkování, pouze k registraci na očkování. Po první registraci budeš čekat na pořadí a až ho budeš mít, dostaneš se k finální registraci na termín - a pak se musíš zastavit v práci pro papír, který při očkování fyzicky předkládáš. :nevim:

Ano, vim. Dnes mi to chteli poslat, ze jsem o volnu byla doma, at se zaregistruji.
Od pondeli budu zas normalne dochazet do skoly (vychovatelka). Takze stejne budu ve skole.
I v pripade zavreni skol. Pojede skupina pro zamestnance IZS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
26.2.21 20:32

Mne je 31 a ockovat se necham. Chceme s partnerem zacit planovat tehotenstvi a nakonec jsem uznala, ze je lepsi byt ockovana, nez prodelat covid v tehotenstvi. Ve skole jsem prezencne kazdy den a jedine co me tedy udivuje, ze jsem covid neprodelala uz 50×, kdyz vidim ty unudlanky s rouskou pod bradou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.21 20:47

Tak já si hlavně myslím, ze primárně mají být očkováni ti, či chodí do práce pořad. Učitelky MŠ, speciálních škol a 1. a 2. tříd. Ve druhé vlně teprve ti ostatní. Takto to v tom chaosu dopadne tak, že budou naočkovani ti, co sedí doma a ti, co chodí do práce denně utřou, protože se na ně nedostane.

• Citovat
  • Upravit
5866
26.2.21 20:57

Máma pracuje ve školství - asistent pedagoga a zároveň vychovatelka ve školní družině, 54 let, očkovat se nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.2.21 21:00
@SAJ píše:
Nejásej, kód je unikátní na školu, není to vstupenka na očkování, pouze k registraci na očkování. Po první registraci budeš čekat na pořadí a až ho budeš mít, dostaneš se k finální registraci na termín - a pak se musíš zastavit v práci pro papír, který při očkování fyzicky předkládáš. :nevim:

ano ano

učitelům je nyní dost nakloněno opravdu dát přednost a předsunout je

dnes se tedy dost řešilo, že vlastně…" školy se stejně neotevřou…takže zaměstnanci škol nejsou naléhaví, a bla bla…a že první před nima těžce nemocní…a. t.d "…

ale vypadá to že dobrý, že ty zam. škol nikdo odsouvat do pryč nebude, jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
26.2.21 21:00
@RenkaH píše:
Ahoj, mně je 47 a učím na speciální škole. V karanténě jsem byla zatím dvakrát. Naši žáci a studenti nemusí mít roušky. O očkování vážně uvažuji. Jen si nejsem jistá vakcínou Astra Zeneca. Co si o ní myslíte? Také mi vadí, že druhá dávka má být až za tři měsíce. Co vím, tak dost lidí ji odmítá. A já z toho mám takový divný pocit. Něco ve smyslu, že pro učitele bude dobrá :(

Tak i kdyby ses naockovala jindy, tak si nikdo vakcínu (kromě par vvolenych) nemůže vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.21 21:01

Je tu někdo, kdo má na možnost očkování a nenechá se?

• Citovat
  • Upravit
13010
26.2.21 21:03
@Kalimba22 píše:
Mne je 31 a ockovat se necham. Chceme s partnerem zacit planovat tehotenstvi a nakonec jsem uznala, ze je lepsi byt ockovana, nez prodelat covid v tehotenstvi. Ve skole jsem prezencne kazdy den a jedine co me tedy udivuje, ze jsem covid neprodelala uz 50×, kdyz vidim ty unudlanky s rouskou pod bradou. :mrgreen:

no, trochu se obávám že se pojede více podle věku a že pedagogové kterým je 31 asi hned tak se k tomu nedostanou…ted co se plánuje je řadit to podle věku a podle preferencí ředitelů škol / ti co budou učit 9 a maturanty /…jsou i návrhy že zkraje jen zaměstnanci škol 55 plus…

ale pravdou je, že co je dnes, může bejt do týdne 3 x jinak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek